- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
bende 8 nisanda 3. Yilima girdim daha dogrusu evliligimiz hemen hemen ayni evlenmisiz.
haha bende tam tersi yasim ilerledikce erkek düsmani feminist olmaya basladim bende :roflol:
[sıze="2"]saol bitanem cok mutluyum iyiki evlendim diyorum hihoyyyt sizide rabbim korusun aşklarımızın meyvesini versin rabbim inşallah:saruboceq:[/sıze]
kızlarr ben biraz uznaıcam hadi görüşrükkk benimm kızan uzansınn demii teyzeleri
Dogru söylüyorsun benimde canim istemezdi simdi yapmak ama yemesini istedi canim. Mercimekli köfte yap yaninda tursu veya salata hmmm canim cekti ha
Hamile degilim ama obezim :roflol::CüvCüv: HAMİLEMİSİN KIZZZZZZ:Saruboceq:
Dogru söylüyorsun benimde canim istemezdi simdi yapmak ama yemesini istedi canim. Mercimekli köfte yap yaninda tursu veya salata hmmm canim cekti ha
Hamile degilim ama obezim :roflol:
Kolay gelsin canim. Ay hic sorma ne güzel olurdu gün yapabilsek sonra gelsin pogacalar kisirlar sarmalar hmmmm aciktim yaa. Hadi sonra görüsürüz öptümkaydirigubbakcemile3DELÜMMMM kaydirigubbakcemile3 VALLA YAKIN OLSAK TOPLAŞIR GÜN YAPARDIK AMMMMAAA :1no2: BEN KACAR BARNUNYA YAPİİM BARİİ ÖPTÜMMMMopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3DELÜMMMM kaydirigubbakcemile3 VALLA YAKIN OLSAK TOPLAŞIR GÜN YAPARDIK AMMMMAAA :1no2: BEN KACAR BARNUNYA YAPİİM BARİİ ÖPTÜMMMMopuyorumnanaktan
kıslar gunaydın dun hıç gıremedım..eşim bızi cıftlıge goturdu..buzagıları ve ınaklerı sevdık...
hey hamileler var burdaa anam saydırmışlarr mercimek köftesi benmde canımı istettiniz kızzz avcumu yalayayım bare
Günaydin kizlarrr ben gelmisem
Cok özür dilerim canim ya nekadar düsüncesizim :1no2: inan tembellikden bende hicbirini yapmadim yapsaydim hemen kargo ile gönderirdim
Bu arada bu hesaplamaya ve benim tahminlerime göre bugün yumurta catlamasi olmasi gerekiyor bende ama ovalasyon testi yapdim negativ cikti iki gündür
Halbuki beyaz kremsi akinti gelince catlamasina az kaldi diye düsünmüstüm. Yok anam yok ben hamile kalana kadar yillar sürecek bu anlasildi
cnm sne çalışmaları bırakmaaaa sakın öle ümitsizliğede kapılma öle hemen olucak die bi kayıde yokkii ben ovülasyon çubuklarında çok silik görmüştüm iki çizgiyi inanmamıştımmm ama olmuş oysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?