Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

ay ben olduğumu bilmıyorummm aşı oldummu onuda bilmimmmm aşılar hakkında hiç bilgim yok yaa okulda olduk hep bişiler amaa

Sen zaten sürekli doktora gitmek durumundasin suan hamile oldugun icin birdaha gittiginde soruver en iyisi. O seni bilgilendirir canim asi olmadiysan bile nelere dikkat etmen gerektigini anlatir en azindan. Bazi durumlarda hamileligin ilk zamanlarindada vuruyuorlarmis o asiyi ama ozaman asiyi vuruldukdan sonra 3 ay beklemek niye onu bende anlamiyorum.

aaaaa kız sendee şans ooo kısmetinde varsa ikisi birden çıkar ne güzelll yeterki olsnn sen hamile kaldaa tek veya çift

Aslinda en cok isteyecegim birseydir ama suanda zaten okul-is-cocuk-ev zorlayacak beni okul-is-cocuk-cocuk-ev ömrü yer herhalde. Ama olsun dimi kizlar bir bebise degmeyecekde neye degecek emekler. Bu ay reglimin gelmesini bekliyeyim bari ondan sonra doktora gider basinin etini yerim :lepi:

haftaya gidicem bakalım unutmassam sorayımmm tetenoz aşısı olucam salı günüü annişin uzaktamı cnm o bakar sana yeterki bebeiş gelsin ben istiyodum ikiz ama kısmet olmadııı

hahahaha demüüü

ay dur ben bu sefer gittiğimde aşıyı soram

Sor canim eminim sana bu asinin nekadar önemli oldugunu anlatacakdir. Dr. Chocolate demisti dersin :roflol:

Yanliz benden söylemesi bu asi olundukdan sonra hamile kalmasi yasak. Türkiyede sadece 1 ay yasakliyorlar almanyada ise 3 ay. ben ortasini buldum 2 ay sonra basladim calismalara kaydirigubbakcemile3

kıslar kaynatmısısnız yıne maşşalahh
allah muhabbetınızı arttırsın...

ıyıyım napem..takılıyorum..bebek bebek kafayı yıycem..kendıme kızıyorum napem...salak gıbı oldum vallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…