- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
onuda dene kuşummmm kusur kalmasın kaydirigubbakcemile
ay ben olduğumu bilmıyorum
mm aşı oldummu onuda bilmimmmm aşılar hakkında hiç bilgim yok yaa okulda olduk hep bişiler amaa
ay ben olduğumu bilmıyorummm aşı oldummu onuda bilmimmmm aşılar hakkında hiç bilgim yok yaa okulda olduk hep bişiler amaa
aaaaa kız sendee şans ooo kısmetinde varsa ikisi birden çıkar ne güzelll yeterki olsnn sen hamile kaldaa tek veya çift
Sen zaten sürekli doktora gitmek durumundasin suan hamile oldugun icin birdaha gittiginde soruver en iyisi. O seni bilgilendirir canim asi olmadiysan bile nelere dikkat etmen gerektigini anlatir en azindan. Bazi durumlarda hamileligin ilk zamanlarindada vuruyuorlarmis o asiyi ama ozaman asiyi vuruldukdan sonra 3 ay beklemek niye onu bende anlamiyorum.
Aslinda en cok isteyecegim birseydir ama suanda zaten okul-is-cocuk-ev zorlayacak beni okul-is-cocuk-cocuk-ev ömrü yer herhalde. Ama olsun dimi kizlar bir bebise degmeyecekde neye degecek emekler. Bu ay reglimin gelmesini bekliyeyim bari ondan sonra doktora gider basinin etini yerim :lepi:
hahahaha demüüü
ay dur ben bu sefer gittiğimde aşıyı soram
:lepi:hoşbulduk cnmmm nbrsositososito
ayy kuzummmm :1closedeyes: cok zor.....gecmş olsun askımm
heyaaa zor valla cnmm çk sağol kuşum napalımm böle geçiricez artık gnleriii
kıslar kaynatmısısnız yıne maşşalahh
allah muhabbetınızı arttırsın...
ıyıyım napem..takılıyorum..bebek bebek kafayı yıycem..kendıme kızıyorum napem...salak gıbı oldum vallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?