allh allhhh ne zaman kan vericen bıdaha daha önce gittiğin yere gitmeee tamammıı başka özel bi labotoruvara gitt birkaç gün sonraorda dene
ya adetten 3gün önce bi ilişki oldu 3gün öyle geçmeside 2 3gün oldugunda kanda baktırdım 6günlük oluyor ozaman kaldıysam oyüzdenmi cıkmadı kanda acaba ya ne bu bilemiyorumki patimm ya noluor testtede bikaç dakika sonra cıkıyor ilk yaptıgım testtede hemen cıktı ama cizgiler belirgin silik seklinde
kuşum aklım sende...ınşallah hamılesındır...
senı merak edıyorum bende...
ıdrar testınde 15 dakka çızgı yokmu...15 dakka sonramı belırıyor kuşum..tarıf etsene..
adilim kimisi hemen kimisi geç cıkıyor ilk yaptıgım 2dakkada cıktı ve belirgin silikti ama bu son yaptıklarım 1saati buluyr bi siliklilk görüyorum 1saat sonra netleşiyorboshayallersmile
allah allah kuşum be...
ınşallah bebek vardır...
doktora mı gıtcen..ne yapmayı düşünüyorsun..ne yol izlıycen kuşum..
sonn bitane idrar testim var adilim onuda yapıcam yarın sabah cumada doktora gidicem bitanemboshayallersmile bakalım ya bide dün böyle iççamasırmda kahve nokta vardı iki damlaboshayallersmile neydi ne oluyor bilmiyorum adilim ya hamileysem adete 2gün kala kaldım bence:Saruboceq: inşallah öledir cnm ama tam secemedim leke gibiydi camasırım kırmızı renkti zaten anlamdm ama:kedi: :kedi: :kedi: vardı bi iki damla bişii:kedi:
dilanımmm inşşş hamişsinndirrr cnmmm dualarım seninleee umarım ii bişiyinn belirtileridirrr
kuşum hadı ınşallah...
bakalım bebegın gelmısmı..çok merak ettım yıne...olumunekankayizsmile
ınşallah bebegın gelmıstır...hihoyyyt
yeni bir umut:umursamaz:
testmi yaptırdın cnmmm
canım aklım sende. hemen girdim siteye ama baktım yoksun...
inşallah güzel haberlerle gelirsin. rabbim gönlüne göre versin.
hamile değilsen bile asla kafana takmayacaksın tamam mı?
demekki öteki ay gelicek deriz...
seni çok seviyorum. haberini bekliyorum opuyorumnanaktan
dilancım msn giremiorum neler olduu böle bak kbndini üzme sakın alah büyük bu ay olmadı inşş öbür aya hayırlısıylaa alahım hepimize hayrlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar vesin inşş:Saruboceq:
meleğim dilanım benim güzel arkadaşım. hiiiiççç ama hiiiçççç kafana takma. en önemlisi senin sağlığın. sen sağlıklı ol önce, bebiş sonra gelir Allahın izniyle... önce sen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?