:bbo: BENDE BİLMİYORUM MİRAGEMMeleĞİm vallahİ sonumuz ne olucaqk bİlmİyom okudum canım geÇmİŞİ
üzüldüm gercekten cokins cok beklemessin sende
valla nebileyim kasiklarim agri yapiyo ani hareketlerde bide yatarken anlamadim niye doktorda bakti gencen ay kist falan yok dedibide seffaf yapiskan akintim var nebileyim ins olur bu ay cok istiyorum bi ailem yok burda tek basinayim hepsi almanyada bebegim olsunda bi ailemiz tamamlansin allahin izniyle :)
:bbo: BENDE BİLMİYORUM MİRAGEM
CNMM YUMURTLAMA GÜNLERİN SANIRIM YAPISKAN AKINTI BOSGEÇİRME BUGUNLERİyerimseniben İNŞALLAH CNM TAMAMLANIR EN YAKIN ZAMANDA:Saruboceq:
bugunde calisirim ama iki haftadan once bi hafta boyunca seffaf uzayan akinti yumurtlama oluyodu simdi de böyel ay kafayi yiyecem ben bi ay boyunca yumurtluyor olabilrimiyim :)))))
:sm_confused: bilmem cnm olabilir ama kacıncı günün bugun
bugun adetim baslayali 24 gun oldu öyle haftaya bugun hasta olmam lazim 31 gunde bir oluyorum :sinifsinif:
bugun yarın calıs sen canım daha varmıs bos gecme gün aşırı 10 12 14 16 18 20 22 bos gecme
tamam canim :) saol neyi anlamiorum biliyomusun hani su evlenmeden sevgilisiyle millet bir yada iki kere iliskiye giriyo hemen hamile kaliyolar :))) ne beceriksizim diyorum :)
Canım ben cıkıyorum yine gelirim ama konusruz tamammı dinleme kendini yerimseniben öpüorum seniiopuyorumnanaktan ha bak bu analizide dene ama sayfa basındaki almancanda var hem a.s byby cnmmmŞeniz
dilanımmmm napiyosun cnmmm
Selam kızlar nasılsınız bakemm
dilan dr den geldimmm çok iyimişş bizimkii kalbinde falanda sorun yokmuşş delik falann herşey yolunda dedi doktorr sen adet oldunmu
maşallahhh cok sevindim yer onu teyzesiii cnm benimm yok askım olmadım beklemedeyimboshayallersmile
ayy hadi hayırlısı bakalımmm cnmmm tekrar idrar testi yaptınmı peki
:Saruboceq:yaptım 15dakka içinde ikinci cizgi belirginleşip cıkıyor nebilim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?