Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

iiii canım npalım öle takılıoruz iştee kızların hiçbiri yok ya zeynep burda oda yazmıo bişyy..hadi sen işlerini hallet abdestini al güzel kremler sür kokulu mokulu kocişineekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ya kıslar rÜyama ne dİyonuz :)
rüyan süperr gelinlk evliye bebek bekara kısmettir...bebek demek cnm nekdr gören olduysa hamile kaldılar inşşş bebek olsun :Saruboceq:
kız benim pc hep açıktaben başında değilim hep dilana okudum kendime okudummmm allhım kabl etsin inşşş:Saruboceq:

saol cnm allah kabletsn allah razı olsn kızlar ben kaçar birsürü işim var daha sositososito dahaa calıscazzzzzzzsırnaşık şey hade öptmmmm yaaa cokta ayıp böle yazıorum amaa:kedi: öptm sizii kızlar bybyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:lepi: :lepi: :lepi: tamam askımm giriiimdee banyomu yapiim sonra kocişimii seviimmmmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz :a015: :a015:

yaaauuu ne kaynatmışsınız öle dün gece erken yatıyim dedim maşallah topik uçmuş yaaaa. geldim işte...

kızzzz diloş bugün büyük gün senin için haaa..... senin bu gece çok işin vardır hihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…