Ya kıslar rÜyama ne dİyonuz :)
kız benim pc hep açıktaben başında değilim hep dilana okudum kendime okudummmm allhım kabl etsin inşşş:Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:allah kabul etsin ttlım ben gece okucam inşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
patiğim kız resmlerime yorum ypmışım bee canum o bulaşıklar durur tabi daha söz akşamım o daha bitmemişti orda kaçmıştık mutfağa sıgara tüttürmeye gerildik çünküüü
heeeeeeeeeeeee anladımmmm bende şamata yapim dedim birazcıkkkk o zıkkımı gene içmeseniz olmuyo dimiiiilmaz: lmaz:
walla doru diosun ttlım ama olmuyo işte bi neden olmadan bırakılmıo ama bi hamiş olsamm hemn bırakcamm allahın izniyle:CüvCüv::CüvCüv:
ama hayatım gebe klalmayıda engellıyomuş sigaraa içme kuşum sana zararıı
yok be canım alah bilir onu ona bakarsan neler var engellio dediklerii okadar çok takarsak oooo benm ablalarım kuzenlerim hepsi sıgara içiolarr maşşallah doğurdu sağlıklı sıhatli gacılarr alkisalkisalkis
inşş canımın içi inşş bırakırsam yararıma olurrr......nerde bu kızlar ya çıkıcam ben eşim ezeli izilio bitince alcak bilgisayarı çalışıo çünkü dier küçük olanla zor giriorum nete bide kullanması zor yaaa((((((((((hadii gelinnnn iki laf edelimmmm ammmaaaaaaaaaaaaazemuszemuszemuszemus
neyse bnde çıkıorum ozamann grşş inşşş.....bu arada demn aynı topikteydik sana yazcaktımda görmezsin die vazgeçtimmm zemuszemuszemuszemus
he bende burda kimse yokya gezindim öle off gene tek çizgi çok silik şekilde hemde
genemi yok kız bizde şans yok bide bu çıktı bşımıza çift çizgi gebelik testlernden bıkmıştım her ayy :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?