Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

dilancım ohh afiet olsun kuzumm iç iç kahveleri hamiş olunc a ben seni görürümm kahveyi rüyanda görürsünnn:lepi:yerimseniben

patiğim kız resmlerime yorum ypmışım bee canum o bulaşıklar durur tabi daha söz akşamım o daha bitmemişti orda kaçmıştık mutfağa sıgara tüttürmeye gerildik çünküüü

patiğim kız resmlerime yorum ypmışım bee canum o bulaşıklar durur tabi daha söz akşamım o daha bitmemişti orda kaçmıştık mutfağa sıgara tüttürmeye gerildik çünküüü

heeeeeeeeeeeee anladımmmm bende şamata yapim dedim birazcıkkkk o zıkkımı gene içmeseniz olmuyo dimiiiilmaz: lmaz:

ama hayatım gebe klalmayıda engellıyomuş sigaraa içme kuşum sana zararıı

yok be canım alah bilir onu ona bakarsan neler var engellio dediklerii okadar çok takarsak oooo benm ablalarım kuzenlerim hepsi sıgara içiolarr maşşallah doğurdu sağlıklı sıhatli gacılarr alkisalkisalkis

yok be canım alah bilir onu ona bakarsan neler var engellio dediklerii okadar çok takarsak oooo benm ablalarım kuzenlerim hepsi sıgara içiolarr maşşallah doğurdu sağlıklı sıhatli gacılarr alkisalkisalkis

sende haklısın neyse bırakırsın inş tez zamandaaa bıdenesi

inşş canımın içi inşş bırakırsam yararıma olurrr......nerde bu kızlar ya çıkıcam ben eşim ezeli izilio bitince alcak bilgisayarı çalışıo çünkü dier küçük olanla zor giriorum nete bide kullanması zor yaaa((((((((((hadii gelinnnn iki laf edelimmmm ammmaaaaaaaaaaaaazemuszemuszemuszemus

dilanın işi var bu gece diğerlerini bilmıyorum bende testi yapimm sonada benimki gelirrr yemek hazırlıycam

neyse bnde çıkıorum ozamann grşş inşşş.....bu arada demn aynı topikteydik sana yazcaktımda görmezsin die vazgeçtimmm zemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…