kızlar bu sitede ünlü bir erkek olsa hangisi olsun isterdiniz ?

nereus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
4.451
4
116
37
Diğer
önce benn murat booz
(kadın sitesinde ne işi var diceksiniz ama hayal işte )

ayyyyyyyy burda yalnız bıraksınlar bizi onlarsız bir site istiyorum :lepi:
yaşasın :enbuyukkk:

aaaay hiç biri olmasın burda bari rahat edelim acaba bu sitede erkek üye varmıdır aklıma takıldı şimdi.Hayatımızın her alanında erkek egemenliği yeterince var.nikolas kace bile olsa istemem.

ilhan mansız varsa bir kilo alablirmiyim:sm_cool: aman yok erkekler bari burda olmasın onların forumları varmı bilmiom ama varsa bizi almazlar aralrına derlerki git hamur aç elinin hamuruyla bize karışmaKötü Kazen

Kıvanç Tatlıtuğ,Murat Boz, Emre AltuğcoksekeriremsuTek tek yada üçü bir arada hiç problem değil tatlicadiarzu

ben biraz uzaklardan istekte bulunucam kızlar..mümkünmü..jeyyar
şöyle tom cruise,brad pitt,,george clooney,hugh grant ortaya karışık güzel olurdu.....coksekeriremsuŞeniz...

..istemeyen varmı..:roflol:....

Kizlar bende istemem erkek falan ama adim kadar eminim sitemizde cok sapik var.Nasil ayiklanir bilmiyorum ama kesinlikle oldugunu dusunuyorum.Ayrica unlu olunca erkek olmuyormu sonucta hepsi ayni :)

O degilde kazen abide erkek o nasil oluyo peki kesinlikle erkek istemiyoruz diyoruz ama amirimiz erkek :roflol:

bence siteye girmesine gerek yok.
bizim evin kapıları kendisine her zaman açıktır.

--------------Tuncay Şanlı-------------

anlıyorum hepinizi ama ben ünlü bir erkek olsaydı hepsi değilkii tabiki bende istemem bu yazdılarımızı erkeklerin okumasını ama öyle bir an düşündüm mruat boz olsaa diye

Bencede hiç bir erkek olmasın varsın.Burası kadın sitesi............

ya nie merak edip burda bilgi sahibi olabilirler kadınlar hakkında. neleri dert ettiimizi falan görüp belki bazı konularda daha dikkatli olurlar ben baksınlar isterim. En baştada Murat bozu isterim heheh Bide josh holloway türkçe öğrenip bakabilir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…