Kızlar bu söylenecek lafmıdır ya :'(

Benim eşim de nişanlıyken acayip acayip davranışları vardı.Hani erkekleri geçtim,yolda giderken olaki bi bayan baksın gözün çıksın derdi.Neden böyle yapıyorsun dediğimde de nazar değdircek bize derdi.Daha neler neler...akannehir

Neyse ben de söyleniyordum ama pek de üstüne düşmedim açıkcası.Evlendim 7 sene doldu anamdan emdiğim süt burnumdan geldi bee.

Telefonumu aldı ( hala kendisi benim hattımı kullanır) kim beni arıyor diye,dışarı çıktığım da gözlerim fellik fellikmiş töbe töbe :bbo:kocaman çoğum var benim ya lafa bak ya ölür müsün öldürür müsün.

Yazsam destan olur vaalla.Bazen takmıyorum sever de kereta ama bu ne ya,ayı yavrusunu severken öldürmüş o mesele...-tatlicadiarzu-Bencilliği, kendi egoist takıntısı yüzünden ben suçlanıyorum.

Kıskansınlar tamam da zarar vermesinler değil mi yaaa öfffffffff...

millet evlenince çocuk sahibi olmak ister
siz köpek
köpek beselenen evlere melekler girmez

Son düzenleme:
bence siz sorun görmemişsiniz böyle küçük şeylerden birşeyler çıksa da tartışsak diye bakıyosunuz..telefonu yüzüne kapattığın halde çocuk bişey yapmamış sen ne istiyon daha..kiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…