Belki de siz anlatış tarzınızı değiştirmelisiniz...
Eşiniz olacak insan yanlış anlıyorsa tarzınızı, bunu bi gözden geçirin...
Hem bencede bukadar detaya gerek yokmuş... ayarlarım ben size dedi diyip geçiştirebilirdiniz...
+
Ne sizin bunu bu şekilde anlatmanız ne de onun böyle bişey söylemesi çok büyütülecek bi sorun değil... Boşuna en güzel aylarınızı zehir etmeyin birbirinize...
Çok ararsınız bu günleri
boshayallersmile
eşimle nişanlıyken caddede yürüyorduk ikimiz elele neyse bisürü insanlar geçiyor yanımızdan bu yürürken durdu o adama niye baktın dedi şok oldum kim kime bakmış bir an zor atlattım o duyguyu sonra kendi değiştirdi konuyu bende hiç alınmadım güldüm hatta öyle geldi geçti sonra hiç tekrarlamadı kaç sene oldu o ilkti :) hala gülüyorum ya nereye baktığımı bile hatırlamıyorum :))
yani sende üzüldün anlıyorum ama güzelce uyar bana güvenmiyormusun falan de anlar hatasını ki o unutmuş sen de büyütme kıskanmış işte
Önemli bir şey değil bencede siz çok büyütmüşsünüz gibi geldi bana. Bir golden sahibi olarakta şunu söyleyebilirim dışardan çok tatlı gözükebilirler dışardan sevmeside çok kolaydır ama bakımı hiçte kolay değildir. Bence yeniden düşünün derim. ısteyen herkese söylediğim bu. Eğer illa sahiplenmek istiyorsanız barınaklardada bir sürü yavru cins köpek bulabilirsiniz.
bence nişanlın kabalık etmiş, hoş görseydin aynı şeyi yapmaya tekrar yüz bulacaktı, ne bileyim bazen erkekler tatlı tatlı konuşup dert anlatmaktan değil, telefonu yüzüne kapatmak gibi keskin tepkilerden anlıyor, anca akılları başlarına geliyor, şok etkisiyle
zaten sen açıklamasını yapmışsın telefonda, ama o ısrar etmiş, hak etmiş yani bi nevi
çokta kafana takma ya ilişkinin tuzu biberi ufak kıskançlıklar, ufak kavgalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?