kıskançlık işte söylenmicek şeyler söyletiyor
hemen farkına varmış,aramış bak seni
bence büyütmene hiç gerek yok canım
kıskanabilirsin ama bu tarz konuşma bir daha benimle dersin
ya kızlar bu benim kaldıramayacağım bişey ne demek yani birisi benimle normal konuşacak sonra ben gidip bana asılıyormuş gibi anlatıcam??... Bu bence hiç basit bişey değil mafoldumben Ben çok hassasım böyle şeyler benim için çok önemli..
narcoleptic, telefonu yüzüne kapattım çünkü bekliyorum orda bana deseydi ya hayatım üzgünüm böyle söylemek istemedim sana değildi sinirim deseydi eywallah derdim..
ama hep böyle yapıyor başka konu açıp kendi kendime unutmamı istiyor ve benim böyle konularda ne kadar hassas olduğumu biliyor... Kendi bayan kuaförü ya ben ağzımı açıp bişi demedim bugüne kadar ki onun müşterilerinide hiç sevmem :umursamaz:
ya canım hemen aramadı öğlen konuştuk akşam 10 gibi felan mesaj çekti ben tabi o saate kadar sinir kübüne döndüğüm için artık çok geçti.. :sinifsinif:
Ve bunu kaçıncı kez söylüyorum bu konuşlarda ne kadar hassas olduğumu biliyor..
REVINDEL HELAL OLSUN KIZ SANAHICTE KUCUMSENICEK BISEY DEGIL BU ILERIDE BASIAN GELEBILICEK KUCUK OLAYLARAA ADAMIN NASIL TEPKI VERECEGI HAKKINDA FIKIR SAHIBI OLMANI SAGLAMIS BU OLAY...COKTA GUZEL TEPKINI DILE GETIRMISSIN YANI BEN GELEMEM OYLE SEYE DIYE..KIM NE DERSE DESIN IPIN UCUNU BIRAKIRSAN BAKBENIM ANNEM BABAM GIBI SENI YARI YASINDAKI KOMSUNUN OGLUNDAN KISKANIR YARIN OBUR GUN ..:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?