Kızlar bugün eşimle konuşucam ona göre ayrılmak istediğimi söyliycem..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

850 lira kira verebiliyo neticede değilmi, balayına giderken herkes bi yere bırakıyo altınlarını yanında götürecek değilya, kv'ye verdiyse hibe etmediya, sen bana niye taktın onu anlamadım, kim altın için ağlıyosa onun konusuna yaz te Allahım yaa

Sende alzheimer var demek, yazık :)

Güzelim aç historyi oku, ne yazdığından da mı haberin yok, git 15 sayfa öncesine gör incilerini. Te allahım yahu...

Güzelim aç historyi oku, ne yazdığından da mı haberin yok, git 15 sayfa öncesine gör incilerini. Te allahım yahu...

Ağzını topla! Önce türkçe konuşmayı öğren. Yeni yetme ergenler gibi araya serpiştirdiğin 3-5 ingilizce kelimeyle ahkam mı kesiyorsun?

Ben sana gösterirdim, alzheimerı ama dua et iyi günümdeyim!

Kimsenin özel hayatı hakkında burdan car car yorum yapamazsınız. Mutlu yada mutsuz bu onu ilgilendiren mevzudur. Diyorsunuz ya sanki dört dörtlükler diye sen çok mu mutlusun kendi hayatında. Bir kaç kelime ezberleyip burda cümle içinde kullanınca iyi mi oldu? Bırakın ya din kardeşiyiz hepimiz. Nefretinizi, lütfen kime kızgınsanız, kim kuyruğunuza bastıysa ona kusun içinizdeki irinleri, burda yorum yapan insanlara değil.

Kapı önü mahalle teyzelerine cevabımdır. Sevgiler...

Son düzenleme:

konuya bi o baştan bi bu baştan dahil olursan böyle kaba etlerinden anlarsın işte konuyu, paragöz lafı ebis diye bi hatun için edildi

Ya sen hasta mısın arkadaşım? Evlenmek için göbeğin catlıyor da aday falan mı yok? Kimin hayatını nerden biliyorsun da bizi çemkirmekle itham ediyorsun!

Bir dünya kurmuşsun, kendin yazıp kendin oynuyorsun. Ben tespit yaptım anne modunda ortalıkta dolanıyorsun, kafan güzelmiş güle güle kullan.

Burada kimseyle kişisel bir husumetim olamaz takmak da ne demek, lisede miyiz?
Genel eğilim buyken ve bu gibi absürd talepleri çok normalmiş gibi sergilemesine olanak tanıdığınız insanlar varken şu kıza çemkirilmesinin yanlış olduğunu vurguluyorum, gayet basit aslında.

Son düzenleme:
yorumlarımdan alıntı yapıp yapıp kendini yorma ayrancım, tivitır hesabımı veriyim ordan takipçim ol

İyi günde kötü günde sorusuna neden "evet " dediniz o halde ?
Maddi durumunu bilmeyerek mi evlendiniz?
Daha açık mı sorayım derhal
Kayınpederinizin mal varlığına güvenerek mi evlendiniz ?

konuya bi o baştan bi bu baştan dahil olursan böyle kaba etlerinden anlarsın işte konuyu, paragöz lafı ebis diye bi hatun için edildi

Ebis'le kalsa iyi, ebis'ten sonra siz hızınızı alamadınız güzelim. Iyi oku, beynini ve gözlerini bir arada kullan

Benim ortaya yazdığım bir mesajı üstüne alıyorsan kusura bakma bu tamamen senin halt yemen oluyor.

Git açılan başlıklara bak, genel eğilimi gözlemle, sonra konuş.

Hatta en sevdiğiniz mesleğin en gözde lafı geliyor: Bugün git, yarın gel haha...

Öncelikle bence de konu sahibi müdahil olduğu için haksız. Ana baba oğul arasında konuşulması gereken birşey.

İki türlüde düşünmeye çalıştım önce anne babanın durumu varsa çocuğuna niçin sıkıntı çektirir ki dedim. Sonrada farklı düşündüm ama evladının rahat etmesi için tapu şart değil ki dedi.

Benim evim evladımındır ama gelinde kalkar bana satalım üzerine koyalım yeni _ daha büyük alalım derse ya bunda otur derim yada ben ödeyebiliyorsam öder istediği alır tapu benim olmak üzere onları oturturum niye mi ?

Evlilikte edinilen mallar ortak ama miras ortak değil. Allahınızı severseniz hiç mi boşanma yok herkes mi gül gibi geçiniyor. Gelinde benim evladım ama oğlum onu sevdiği müddetçe. En güzel yerde en güzel şekilde oğlum ve eşi yaşasın ama sadece eşiyken. Üzerlerine verirsem oğlumun rızkını başkasına elimle vermiş oluyorum.

Ben ölürüm ev oğlumun olur ister satar, ister atar o onun bileceği iş olur. Bana kendi elimle asla yapmam.

Sanırım bizde ev satmak yok diyen, hayır diyen bir çok aile benim gibi düşünüyor. Çünkü miras sadece evladın.

Birlikte ödesinler, bölüşsünler. kötü kaynana olacağım galiba

Dip not : Bir kızm olursa da aynı şeyler damat için geçerli. Üstüne yok çünkü kızıma miras yoluyla geçmesi lazım.

Son düzenleme:

ben o meleklerdenim ama yaa

Anlaşıldıııı Elmayra memursun ya ona atıf yaptı bak ayrancı :) Bugün git yarın gel diye dokunmuş çok yazık :)))))

kime ne yazacağımızı sana mı sorcam
ben böyle düşünüyorum, hepte öyle düşünücem var mı ötesi

Bana mesajımı alıntılama diyene bak haha...
Istediğini düşün, provokasyon yaptığınız sürece bunu vurgulama hakkım saklıdır.

açıkçası herşeyin hazırına konanların, ben daha mutsuz olduklarını görüyorum ve hiç bir şeyin de kıymetini bilmiyorlar.alabiliyorsa karı koca birlikte evlerini eşyalarını alsınlar,birlikte ödesinler.ev alamıyorlarsa da kirada otursunlar.herkes kendi evinde oturacak diye bir kural yok.

kendi mal varlığımı da sağken kimseye vermeyi düşünmem.belki ihtiyacım olacak satmak durumunda kalacağım.evladımı evden çıkarıp satamam değil mi

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…