1+1 evde oturmuyor da kirada oturuyor ne fark eder? Sanki adamın tüm mal varlığına göz koymuş gibi lanse etmeyin şu kızı. Öyle bir durum olmadığı ayan beyan belli, komik olmayın... Balayı için bile altınlarını gözü kapalı vermiş bu kız, kaçınız ağız burun kıvırmadan yapar bunu? Kimin neyin hıncını çıkarmaya çalışıyorsunuz anlamadım :) Bir nişan alışverişinin bile lafını yapıyorsunuz şurada. Surat hemen düşmeye hazır.
Müstakbel kayınvalidem bir ihtiyacın var mı diye beni hiç aramıyor, bayramda bana altın getirmediler diye ağlayanını da gördüm yine BURADA. Oralarda verilen cevaplar hiç iç açıcı değildi maalesef.
Ama şu kız HAKLI. Elmalarla armutları karıştırmayın ;-)
Yazsan bir dert yazmasan ayrı dert.
BEN KİME NERDE PARAGÖZ DEMİŞİM? Israrla vurguladığım tek şey MEDENİ KANUN! Ona ısrarla izlemesi gerek yolu söylüyorum, paragöz muhabbeti başka bir konu ile ilgili.
Kafanız cok karışık belli cünkü kuyruğunu alan konuya geliyor.
Sende alzheimer var demek, yazık :)
Güzelim aç historyi oku, ne yazdığından da mı haberin yok, git 15 sayfa öncesine gör incilerini. Te allahım yahu...
Sende alzheimer var demek, yazık :)
Güzelim aç historyi oku, ne yazdığından da mı haberin yok, git 15 sayfa öncesine gör incilerini. Te allahım yahu...
Yahu gören de bunları eşinin ailesini el üstünde tutan, super bir gelin modeli zannedecek.
Bunlar zaten kayınvalidelerinin ayağını kaydırmak peşinde tipler. Potansiyel düşman bellemişler falan, çemkirecek yer arıyorlar.
Görüyoruz konuları.
Daha nişanda vay bana neden altın getirmedi (Öyle bir zorunluluğu da ilk kez duyuyorum), yok bana az şey taktı diye gıyabında konuşan bunlar değil sanki.
Bunların kayınpeder ve kayınvalideleri bunları sevmedikleri gibi hiçbir halt da yapmadıkları için tüm hınçlarını normal konu açıp akıl alan insanların 2-3 kelimelerini provoke ederek o insandan çıkarıyorlar.
Ay keşke hepsi bu kadar melek olsaydı da gözlerimiz dolsaydı. Nerede...
850 lira kira verebiliyo neticede değilmi, balayına giderken herkes bi yere bırakıyo altınlarını yanında götürecek değilya, kv'ye verdiyse hibe etmediya, sen bana niye taktın onu anlamadım, kim altın için ağlıyosa onun konusuna yaz te Allahım yaa
konuya bi o baştan bi bu baştan dahil olursan böyle kaba etlerinden anlarsın işte konuyu, paragöz lafı ebis diye bi hatun için edildi
Ya sen hasta mısın arkadaşım? Evlenmek için göbeğin catlıyor da aday falan mı yok? Kimin hayatını nerden biliyorsun da bizi çemkirmekle itham ediyorsun!
Bir dünya kurmuşsun, kendin yazıp kendin oynuyorsun. Ben tespit yaptım anne modunda ortalıkta dolanıyorsun, kafan güzelmiş güle güle kullan.
Ebis'le kalsa iyi, ebis'ten sonra siz hızınızı alamadınız güzelim. Iyi oku, beynini ve gözlerini bir arada kullan
Yahu gören de bunları eşinin ailesini el üstünde tutan, super bir gelin modeli zannedecek.
Bunlar zaten kayınvalidelerinin ayağını kaydırmak peşinde tipler. Potansiyel düşman bellemişler falan, çemkirecek yer arıyorlar.
Görüyoruz konuları.
Daha nişanda vay bana neden altın getirmedi (Öyle bir zorunluluğu da ilk kez duyuyorum), yok bana az şey taktı diye gıyabında konuşan bunlar değil sanki.
Bunların kayınpeder ve kayınvalideleri bunları sevmedikleri gibi hiçbir halt da yapmadıkları için tüm hınçlarını normal konu açıp akıl alan insanların 2-3 kelimelerini provoke ederek o insandan çıkarıyorlar.
Ay keşke hepsi bu kadar melek olsaydı da gözlerimiz dolsaydı. Nerede...
kime ne yazacağımızı sana mı sorcam
ben böyle düşünüyorum, hepte öyle düşünücem var mı ötesi
kime ne yazacağımızı sana mı sorcam
ben böyle düşünüyorum, hepte öyle düşünücem var mı ötesi
Öncelikle bence de konu sahibi müdahil olduğu için haksız. Ana baba oğul arasında konuşulması gereken birşey.
İki türlüde düşünmeye çalıştım önce anne babanın durumu varsa çocuğuna niçin sıkıntı çektirir ki dedim. Sonrada farklı düşündüm ama evladının rahat etmesi için tapu şart değil ki dedi.
Benim evim evladımındır ama gelinde kalkar bana satalım üzerine koyalım yeni _ daha büyük alalım derse ya bunda otur derim yada ben ödeyebiliyorsam öder istediği alır tapu benim olmak üzere onları oturturum niye mi ?
Evlilikte edinilen mallar ortak ama miras ortak değil. Allahınızı severseniz hiç mi boşanma yok herkes mi gül gibi geçiniyor. Gelinde benim evladım ama oğlum onu sevdiği müddetçe. En güzel yerde en güzel şekilde oğlum ve eşi yaşasın ama sadece eşiyken. Üzerlerine verirsem oğlumun rızkını başkasına elimle vermiş oluyorum.
Ben ölürüm ev oğlumun olur ister satar, ister atar o onun bileceği iş olur. Bana kendi elimle asla yapmam.
Sanırım bizde ev satmak yok diyen, hayır diyen bir çok aile benim gibi düşünüyor. Çünkü miras sadece evladın.
Birlikte ödesinler, bölüşsünler. kötü kaynana olacağım galiba
Dip not : Bir kızm olursa da aynı şeyler damat için geçerli. Üstüne yok çünkü kızıma miras yoluyla geçmesi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?