alan memnun satan memnun.eşimin anası babası yapıyor başta bu rezillikleri.yoksa eltinin haddine mi.iizn veriyorlar.elti istiyor sadece.anne anne ev küçük diyor.evler çok pahalı diyor.onlarda bir tanecik geliniz isterde yamazmıyız deyip gönlü olsun büyük evde otursun rahat etsin diye yapıyorlar.sonra eşime dönüp borcumuz var evi satıcaz diyorlar.böyle insanlar işte.
Ne münasebet baba yardım edecek? Yazılı sözleşme mi imzalamışlar? Evlenme ehliyeti varsa oturup evini de kendi alacak bir zahmet. Tabi ki aldıkları ev başkasının üstüne olamaz.
Bu kız mı paragöz, bu kız mı mal düşkünü?yok mal düşkünüymüşümde yok kendımı garanti altına almak istiyomuşumda ben evlendıkden sonra balayına çıkıcaz diye kendı ellerımle düğünde takılan tüm altınlarımı kayınvalıdeme vermıs bırıyım bak 5 ay oldu evlenelı aklıma almak dahi gelmedi
o iki konu arasında dağlar kadar fark vardı, bu konuda kp vermek istemiyo ya da gönüllü değil, diğer konuda kv kp elinden geleni gönüllü olarak yapmış ama ortada cazgır bi görümce var yengesine giydiriyodu birazda onu frenlemek için yapılmış bi yorumdu o, zira ben kendi babamdan bile bişey beklemem, erkek tarafıda ister yapar ister yapmaz ayrıca konu sahibi 1+1 evde oturmuyo doğru okuyun, o evi beğenmemiş onu kiraya vermişler kendileri 850 lira kira verip başka eve geçmişler, kp'in de açık açık evi benim üstüme yapın gibi bi talebi yok, sende çalış kocana destek ol demiş, ki çok doğru adam yılların emeğini değil oğluyla kimseyle paylaşmak zorunda değil
Haha, konuyu nasıl saptırıyorsunuz var ya :)
Buyrun kız ne demiş:
Bu kız mı paragöz, bu kız mı mal düşkünü?
Burada gelip yok nişanda şunu getirmediler, yok nişan alışverişinde şunu almadılar diye ortalığı birbirine katarsınız, bu kız mı paragöz oldu şimdi?
Balayını bile kendi altınlarıyla yapmış kusura bakmayın ama bu kadar çiğ ve paragöz bir erkek ailesini savunuyorsanız allah size bin beterlerini versin inşallah, amin :)
Konuyu niye saptırayım? Kazen bana bunun karşılığında maaş mı bağlıyor, rütbe mi veriyor? Ben para düşkünü mü dedim, yazdığım cümleden bu sonucu mu cıkardınız?
Parası yoksa balayına gitmeyecek, siz balayına gitmek icin kayınpederinizden mi para aldınız? İster altın bozdurur, ister birikim yapar, kendi imkanlarıyla istediği yere gidebilir, anlatabiliyor muyum?
Kurduğunuz cümlelerin hicbirini üzerime alınmıyorum, zira bahsettiğiniz kişi ben değilim, forumda bilinirim, ve siz zaten ne yazdığınızın farkında da değilsiniz....
Sayfalar önce yaptığınız geyiklere dönüp bakmayı akıl ederseniz içerik olarak paragözün bile ötesine geçtiğinizi görürsünüz...
Ben bir konuyu sonundan, ortasından değil bizzat başından takip ederim, sırf istenilen yerleri çekip çıkararak buna yönelik provokasyon yapmak gibi bir alışkanlığı acizlik olarak nitelendiriyorum
Sayfalar önce yaptığınız geyiklere dönüp bakmayı akıl ederseniz içerik olarak paragözün bile ötesine geçtiğinizi görürsünüz...
Ben bir konuyu sonundan, ortasından değil bizzat başından takip ederim, sırf istenilen yerleri çekip çıkararak buna yönelik provokasyon yapmak gibi bir alışkanlığı acizlik olarak nitelendiriyorum
tamda bunu milyonlarca kez anlatmaya çalışmama rağmen yazan bi kaç yönetici
ona yaranmaya çalışan yandaşları beğenip üstüne gelmeyi çok iyi biliyolar insanın
zira ben kendi babamdan birşey beklemem yazan bir arkadaş
kendi kardeşine zırnık koklatmayacağından bahsediyor
çelişkiye aslında tabiki kendileri düşüyor
belkide şunu düşünüyolardır konular fazlaca takip edilsin işte bi tartışma ortamı yaratalım
takip edilsin kızıştıralım gibi herşey olabilir :)
o yüzden tartışmaya değmez diye düşünüyorum
.....
Ne yapalım şimdi? Hepimiz arkadaşlarımızı toplayıp yorum mu yapalım?
Herkes aynı fikirde olmak zorunda değil, birden fazla kişi ortak paydada buluştuğunda neden adı yandaş oluyor? Neyin kafasını taşıyorsunuz anlamıyorum gerçekten, ortam kızıştırmak, yandaşlık yapmak :S Burası bir örgüt olmuş da benim mi haberim yok.
arkadaşım yazdıktan sonra farkettim yandaş mikser den sen bahsediyosun ben yazınca örgüt mü oluyor adı
bak yine kendi tuzağına düştün ne diyim :)
zengin bir kadın bulsun bana da zengin adammı yok ben kadınım erkekler her zaman peşimde istediğim an en zengin adamı bulurum şu anda bir mesaj yazayım 20 kişi doluşur peşime o yüzden öyle bir kıyasa giremez benle. :)
ben sizin bana söylediğiniz gibi bir şey söylemiş miyim:44: ayrıca tantana çıkarmak mı ? asla tarzım değildir...siz içinden istediğiniz kelimeleri seçip kendinize göre yorum yapmışsınız.....iyi okuyun ben agzımı bile açmadım...bunlar benım kendi içimde ki düşüncelerim....karşı tarafa aksettirmedim bile.....ayrıca altta da yazıyor bakın iyi okuyun......kimsenin parası pulu beni enterese etmez........
sorun şurda para yok dedi harcadım oğlum dedi......sonra hemen ev aldı..hani para yoktu.......ayrıca illa kendi paramızın olmasına da gerek yok bu tarz işler aile yardımları ile olur......kim ne kadar destek olursa 3-5 yardımcı olurlar ben ailemden böyle gördüm hanımefendi.......
yoksa milletin parası benim zerre umrumda değil.......
sanki düşmanına nispet yapar gibi hemen ev almak öz oğluna koydu anlayacagınız........tabi anlarsanız!!!
ki benim eşim memur olmadan babasının yanında beş kuruş almadan çalıstı kaç yıl.....paraya kıymet verseydi o zaman verirdi.....
neyse bu benin konum değil......bunlar benim düşüncelerimdi dile getirdim.......
Sayfalar öncesi yaptığımız geyiğin konusahibi ile ilgisi olduğunu farketseydiniz bu yorumlara geyik demezdiniz zaten :)
Sizin neyi nasıl nitelendirdiğiniz beni zerre kadar ilgilendirmiyor, her konuda bir yancı ve mikser çıkar alıştık biz :)
Tuzak :) ahahahah cok eğlendim gerçekten :)
Ortalık karıştırmak ve yandaşlık aynı şey mi? Siz gelip bizi yandaş olmakla sucluyorsunuz, ben de size ortalığı karıştırmayın diyorum.
Geyik diyorum zira ciddi içerik yok.
Tutturmuşsunuz bir paragözdür buna yönelik provokasyon yapıyorsunuz. Provokasyon başlı başına bir yancı, ortalık karıştırmaktan beslenen insan alışkanlığı olduğu için söylediğin her şey kendine yönelik oluyor maalesef...
Bunu da vurgularım elbette, at koşturulmasını izleyecek değilim. Take it or leave it
ortalık karıştırmak ben karıştıran birini sadece siz ve yandaşlarınız olarak görüyorum
aaa doğru biraz sizin düşüncenizden ayrı düşünen ortalık karıştırıcı oluyor dimi
diğer arkadaşla uzaktan yakından alakam yok arkadaşım değil tanımam da ayrıca
sadece sizin tutumunuz hiç hoş değil bunu farkeden ve sadece karşı çıkan ben olmadığım için sevindim
bunu söylemekte benim görevim
he sen şimdi banlamaklada tehdit edersin beni
çünkü son cümlende onu anladım birazdan gelir der gibiydi
diyorummmmm derken sen kimsin arkadaşım benim düşüncelerimi
kısıtlamak yerine kendi düşüncelerine de kısıtlama getir biraz
............
tamda bunu milyonlarca kez anlatmaya çalışmama rağmen yazan bi kaç yönetici
ona yaranmaya çalışan yandaşları beğenip üstüne gelmeyi çok iyi biliyolar insanın
zira ben kendi babamdan birşey beklemem yazan bir arkadaş
kendi kardeşine zırnık koklatmayacağından bahsediyor
çelişkiye aslında tabiki kendileri düşüyor
belkide şunu düşünüyolardır konular fazlaca takip edilsin işte bi tartışma ortamı yaratalım
takip edilsin kızıştıralım gibi herşey olabilir :)
o yüzden tartışmaya değmez diye düşünüyorum
.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?