Kızlar bugün eşimle konuşucam ona göre ayrılmak istediğimi söyliycem..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşanma tehdidi ile birşeyler yaptırırsan eşinin sevgine inancı kalmaz arkadaşım ..
yanlış yol izliyorsun..

mal mülk konuları eşler arasında ilk zamanlarda sorun çıkarabilir.
siz çalışmasanızda o ev alındığında kredi ödenirken sıkıntıyı beraber çekiyorsunz tabiikii hakkınız var.
ama şunu söyliyim illede tapunun ortak olmasına gerek yok zaten evlendikten snr alınan mallar eşler arasında ortak bölüşülüyor Allah korusun ayrılma durumunda..
bir dee kredi alırken eş rızası olduğuna dair bir kağıt imzalanıyor eşiniz istese de evi sizin izniniz olmadan satamıyor..
bilginiz olsun....

allaalla..neden o ev kayınpederin üstüne oluyor anlamadım ben.. siz çalışacaksınız,kredi çekeceksiniz,altınlarınızı satacaksınız ve ev kayınpeder üstüne olacak.
peki ama neden...
böyle abukluk olabilir mi?

Son düzenleme:
ben seni anlıyorum boşanmayı düşünmenin sebebi evdi paraydı değil. eşinin sana nekadar dceğer verdiğini bilmek değer görmek istiyorsun.saat beğendiğinde altın alırız ama senin için değil yatırım için demesine kırılmışsın sen. senin eşin hani derler ya odun biraz. seni sevmemesinden değer vermemesinden değil nabza göre şerbet vermeyi bilmeyişinden öyle söylemiş.
siz bence kp in diğer evlerini hiiç araya karıştırmayın. kv kp i de öncesinde konuya dahil etmeyin.
siz eşinle sen sadece oturun bir iki ev bakın fiyatlara bakın altınlarınızı hesaplayın. nekadarı peşinat olabilir tapu masrafı kredi dosya masrafı emlakçı parası taşınma parası tadilat gerekir mi masrafı hele bi hesaplayın altınlarnz bütün bu masraflara yeterse gidin açıklayın biz bu evi almaya karar verdik gelin siz de bir fikir söyleyn diye. ama o evin tapusunu da eşinin üstüne yapın. ben de hak istiyorum demeyin eşinin üzerine olursa zaten yarısı senin dert etme.
bu şekilde olursa kimse de kp üzerine olsun demez merk etme.
diyelim ki paranız yetmedi kp den kndi ailenden borç yardm vs alacaksın. sen konuya büyüklerin yanında çok karışma eşim bilir de eve gidince eşine tatlı tatlı anlat.
senin üzerine olsun de sonuçta artk bz oturacağız kndi isteğimze göre düzenleyeceğiz sonrasında sorun olmasın hem de sen çalışıp ödeyeceksn ben de çalışır yardm ederim sana de eşin de babasına benim üzerime yapılsın desin.
sen şimdi akşam eşinle hiiç restleşme yeni evlisin ani düşünüp ani kararlar alıyorsun sakin ol.
sen bu konuyu sadece ve sadece eşinle konuş anlaş araştr yukarda dedğim şekilde sonra büyüklerine açıkla.

ben seni anlıyorum boşanmayı düşünmenin sebebi evdi paraydı değil. eşinin sana nekadar dceğer verdiğini bilmek değer görmek istiyorsun.saat beğendiğinde altın alırız ama senin için değil yatırım için demesine kırılmışsın sen. senin eşin hani derler ya odun biraz. seni sevmemesinden değer vermemesinden değil nabza göre şerbet vermeyi bilmeyişinden öyle söylemiş.
siz bence kp in diğer evlerini hiiç araya karıştırmayın. kv kp i de öncesinde konuya dahil etmeyin.
siz eşinle sen sadece oturun bir iki ev bakın fiyatlara bakın altınlarınızı hesaplayın. nekadarı peşinat olabilir tapu masrafı kredi dosya masrafı emlakçı parası taşınma parası tadilat gerekir mi masrafı hele bi hesaplayın altınlarnz bütün bu masraflara yeterse gidin açıklayın biz bu evi almaya karar verdik gelin siz de bir fikir söyleyn diye. ama o evin tapusunu da eşinin üstüne yapın. ben de hak istiyorum demeyin eşinin üzerine olursa zaten yarısı senin dert etme.
bu şekilde olursa kimse de kp üzerine olsun demez merk etme.
diyelim ki paranız yetmedi kp den kndi ailenden borç yardm vs alacaksın. sen konuya büyüklerin yanında çok karışma eşim bilir de eve gidince eşine tatlı tatlı
anlat.
senin üzerine olsun de sonuçta artk bz oturacağız kndi isteğimze göre düzenleyeceğiz sonrasında sorun olmasın hem de sen çalışıp ödeyeceksn ben de çalışır yardm ederim sana de eşin de babasına benim üzerime yapılsın desin.
sen şimdi akşam eşinle hiiç restleşme yeni evlisin ani düşünüp ani kararlar alıyorsun sakin ol.
sen bu konuyu sadece ve sadece eşinle konuş anlaş araştr yukarda dedğim şekilde sonra büyüklerine açıkla.

5 aylik bir gelin olarak hangi hakla siz onun evini satirmayi düsüne biliyorsunuz?

Siz kendinizi ne saniyorsunuz adam evini yapmis ister kira alir ister ev yerine cürür size ne , bunu degil dile getirmeniz aklinizdan gecirmeniz bile cok cok sacma ve saygisizlik.

Sanki yillarinizi verdiniz torunlar verdiniz esiniz calismiyor kira ödeyemiyorsunuz da böyle bir talepde bulunuyorsunuz, ki ozaman bile böyle bir teklif edilmez.

Benim babamin 3-5 bos evi var kiraya vermiyor ve ben bu yasima geldim daha bir kere demedim sat bize ver veya kiraya ver parasi bize lazim olur, hayatda aklimdan gecirmem.
Hatda mallari paylastiralim biz ölmeden dediler, bende dedim ne gerek var kimin ne olacagi belli olmaz, siz doyasiya yasayin ister satin ister yigin sonrasinda zaaten bize kalacak biryere kacmiyor.

Haaa sen esinle ev alip KP üzerine olmasi bencede alakasiz ve sacma, öyle yapacak ise esin, hayatda altinlarimi vermem ozaman, onlarinda böyle birsey düsünmesi cok terbiyesizlik

Kp kv yi boş verin,onların evlerini de.. Onlardan yardım da almayın. Kimseye muhtaç olmayın..

Evinizi kendi gücünüzle alabiliyorsanız alın,eşinizin veya sizin fark etmez kimin üzerine olursa olsun ortaktır.. Ama kp üzerine olması çok saçma!! Ona neymiş!

Eşinizle sakince güzellikle konuşun,anlatın sıkıntınızı..Doğrusu, yeni evimizin bizim olması deyin. Boşanma tehditleriyle olmaz iş.. Benim karşıma gelip ya böyle yapıcaz yada boşanırım derse eşim boşan o zaman derim!! Öyle laf olmaz.. Bir de lütfen yuvanıza boşanma sözünü sokmayın bir kere duymak,dillendirmek bile çok zarar verir,inanın....

Son düzenleme:
gerçekten hata üzerine hata etmişsin, kayınpederinin muhatabı sen değilsin eşin.
adam daha ölmeden adamın mallarına gözünü dikmişsin.
çok ayıp gerçekten,anlıyorum ev almak istiyorsun ama bunun yöntemi bu şekilde olamaz.
kaynananın yerınde olsaydım sana demedık laf bırakmazdım
kendı kendıne planlar yapıp konuşmalara giriyorsun.
ilk defa karşı tarafı tuttum

yanlış zamanda yanlış konuşmalar yaptığın için evi senın uzerıne yapmak istememişlerdir
bıraz zamana bıraksaydın keşke.
daha yenı katılmışsın aileye.

Son düzenleme:
Hanımefendi üstüne basa basa söylüyor zaten kendilerinin kredi çekip altınlarının bozdurulmasıyla alınan evin kp'nin üzerine olmasına çok kızmış. Herşey insanlar için yarın bir gün boşanırlarsa bu hanımefendinin hakları ne olacak peki. Herhangi bir mal talebi olabilecek mi böyle bir durumda. Tek yanlışı boşanma sözcüğünü bu kadar kolay kullanması bence.

Size şu konuda hak veriyorum altınlarınız ve çalışmanızla destek olacaksanız yarı yarıya yapın.ok saçma kayınpeder ya da kvalide üzerine yapılması.Ya eşinizin ya sizin ya da ortak yapılır.Hakkınızı yedirmeyin bu konuda

Böylelerini görünce bayan olmaktan utanıyorum bi bekleseydinde adam vefat etseydi ayrıca eşinle kayınpederin evleri içinmi evlendin ki bukadar çabuk boşanabiliyorsun eşine üzüldüm bu kadar değersizmiş gözünde sanada acıdım iğrendim resmen..

KPden hiç destek almadan eşinizle bir olup, çalışıp, altınları da ortaya koyup aldığınız evin KP üzerine olması tabii ki son derece saçma. Buna kimsenin izin vereceğini zaten sanmıyorum.
Ancak en büyük hatanız üzerinde hiç bir hakkınızın olmadığı KPnizin evini ağzınıza almış olmanız.
Benim babamın da 3 dairesi var, 3 tane de kızı var. Bu zamana kadar tek dediği şey ilerde sizin bunlar, siz kız çocuğusunuz.
Biz ise her seferinde kendi öz babamız olmasına rağmen "ay baba o ev şurda biz orda oturmaz satarız" demedik, demeyiz de. Bunca zaman ne zorluklarla aldılar ben evlenip bi'de bu genç yaşımda hazıra mı konacağım.

Eşinizin dillendirmesi bile saçma yani bence. Daha ölmeden mallara göz dikmiş gibi bir imaj çizmişsiniz.

Ablamın sevgilisi de, ki düşünün sevgilisi daha... bi'gün "aşkımm mesela evlensek borcumuz olsa o daireyi satar mısın" gibi abuk sorular sorardı ablam "babamın evini ne diye bizim borçlarımıza satayım, nasıl yaptıysak öyle öderiz ilerde" gibi cevaplar verdikten sonra ayrıldılar. Ablamın cevabı "adam şimdiden mal, mülk düşünüyo" olmuştu.

niye ayol benim elti sattırıyor yeni ve daha lüks ev alınması için .hem de eşime yalan dolan yapıyor ailesi.oysa evlenirken evlerini de almıştı KP.

nasıl olsa onlara kalmayacak mı? birini bunlar için satsın bir diğerini diğer çocugu için satabilir eğer mezara götürmeyi düşünmüyorsa.kaldı ki kiraya verilen paraya yazık yani.

o senn eltinn yüzsüzlğü abla kadın adam ölmeden çizmiş oynuyor çok ayıp.
bir benmi varm eşimle kuru ekmeğe razıym dyen ?
eşden boşanmak bukadar basitmi sen ev içn kocanı atarmsn çöpe ?

Siz esinizle 'biz' olmayi becerememissiniz malesef... Ayrilmak ne kadar basit size göre.

o senn eltinn yüzsüzlğü abla kadın adam ölmeden çizmiş oynuyor çok ayıp.
bir benmi varm eşimle kuru ekmeğe razıym dyen ?
eşden boşanmak bukadar basitmi sen ev içn kocanı atarmsn çöpe ?

alan memnun satan memnun.eşimin anası babası yapıyor başta bu rezillikleri.yoksa eltinin haddine mi.iizn veriyorlar.elti istiyor sadece.anne anne ev küçük diyor.evler çok pahalı diyor.onlarda bir tanecik geliniz isterde yamazmıyız deyip gönlü olsun büyük evde otursun rahat etsin diye yapıyorlar.sonra eşime dönüp borcumuz var evi satıcaz diyorlar.böyle insanlar işte.

Siz esinizle 'biz' olmayi becerememissiniz malesef... Ayrilmak ne kadar basit size göre.

KP ye yapan adamla evet biz olunmamış demektir ve arkana bile bakma derim.o adamın ev almasının nedeni saga sola hava atmak anlaşılan.yoksa çoluga çocuga faydası olmayan maldan ne hayır gelir.kaldı ki 4 taneymiş evi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…