allaalla..neden o ev kayınpederin üstüne oluyor anlamadım ben.. siz çalışacaksınız,kredi çekeceksiniz,altınlarınızı satacaksınız ve ev kayınpeder üstüne olacak.kayınpederımın evleri için bsy demedimki ben ama evlendıkden sonrası bizim çabamızla satın alıcağımız benım altınlarımı alıcaklar ben belkı girip çalısıcam ama alınan ev kayınpederımın üstüne olucak neden?? o öyle uygun göruyor ben eşimin kendıne ait evını uygun görseydım eğer geçer otururdum orda ve evın yarısını üzerime istiyorum gibi bı laf etmezdım kredı çekip 10 yıl boyunca çalısıp çabalanacak olan ev için yarısını üzerime istiyorum dedim yarın başımıza ne gelıcegını bılemıyoruz oldukı boşandık saten eşimin üzerinde tek bır mal varlıgı bıle yok altınlarımında eve yatırmıs olucam bunlar bu tarz seylerın hesabını yapınca normalde ben evın yarısını üstüme ısteyınce anarmol oluyo anlamadım?
Bir de buna gerek yok ki zaten medeni kanun edinilmiş mallara katılım rejimi uyguluyor.
Böylelerini görünce bayan olmaktan utanıyorum bi bekleseydinde adam vefat etseydi ayrıca eşinle kayınpederin evleri içinmi evlendin ki bukadar çabuk boşanabiliyorsun eşine üzüldüm bu kadar değersizmiş gözünde sanada acıdım iğrendim resmen..
niye ayol benim elti sattırıyor yeni ve daha lüks ev alınması için .hem de eşime yalan dolan yapıyor ailesi.oysa evlenirken evlerini de almıştı KP.
nasıl olsa onlara kalmayacak mı? birini bunlar için satsın bir diğerini diğer çocugu için satabilir eğer mezara götürmeyi düşünmüyorsa.kaldı ki kiraya verilen paraya yazık yani.
o senn eltinn yüzsüzlğü abla kadın adam ölmeden çizmiş oynuyor çok ayıp.
bir benmi varm eşimle kuru ekmeğe razıym dyen ?
eşden boşanmak bukadar basitmi sen ev içn kocanı atarmsn çöpe ?
Siz esinizle 'biz' olmayi becerememissiniz malesef... Ayrilmak ne kadar basit size göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?