KP ye yapan adamla evet biz olunmamış demektir ve arkana bile bakma derim.o adamın ev almasının nedeni saga sola hava atmak anlaşılan.yoksa çoluga çocuga faydası olmayan maldan ne hayır gelir.kaldı ki 4 taneymiş evi
Sizin başınıza gelenleri çoğu insan yaşıyor, bana düğünümde set takmadılar, takmamaları değil sebebi ilginçti, bozulunca değer kaybı oluyormuş bilezik yatırımlıkmış.
Gelin değil de, indirimden eşya aldık sanıyor bazıları.
konu sahibini ayrilmaya cok meyilli gorduklerinden yapmislar bence. Iyi de yapmislar!!! 2 gun sonra bosanip evi alicak bide...
Bence çok mantıklı bir şey yapmışlar bende istemedim set onun yerine bilezik istedim çünkü seti takacak bir yer yok düğünden düğüne ve bozulunca hiç değeri yok ama bilezik her zaman kötü gün dostu bir kenarda değerini kaybetmeden duruyor. Bazılarına mantıklı gelen bazılarına gelmiyor
erkeğin kanuni görevi eşine ayrı ev açmasıdır ben mecbur değilim elin kadınıyla aynı evde yaşamaya ona hizmet etmeye bunları bana sağlayamıyorsa boşanırım gider sanki erkek kalmadı dünyada.
adamın ıkı tane evı var oğlu kırada oğluna verdiği evde 1+1 yınede kpder haklı görülmüş şaşırdım nedemekya adam ölünce bölüncek falan baştan belli zaten kıme ne verıleceği bölünsün herkes hesabına baksın ıyı bır evde oturabılmek için kpderin kvdenın ölmesını beklemek sankı çok hoş bı durumda vay sen nasıl ev satılsın dersin der tabı kadın bunu satın benım üstüme buyuk ev alın demıyorkı eşiyle daha ıyı bır evde oturmak istıyor yerden yere vurulmuş konu sahıbı yazık hemen olayı boşanmaya getırmeyın bence eşinize güzellikle anlatın durumu ınatlaşmadan ailesıylede dıolog gırmeyın bırakın eşiniz halletsın
ayrıca kiraya verilen 850 tl var.az para değil yani
adamın ıkı tane evı var oğlu kırada oğluna verdiği evde 1+1
eşim benim babamın evleri hakkında (ilerde bana kalacak bile olsa) babamın yüzüne karşı bu tarz bi muhabbete girse bana miras yoluyla kalacak bu evleri asla koklatmam kendisine, senin babanda sana bıraksın derim, madem iş bu kadar maddiyata döküldü bende dibine kadar çirkinleşirim, o adam evlerini bi vakıfa falanda bağışlayabilir kime ne, kazanırken yanındamıydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?