Kızlar bugün eşimle konuşucam ona göre ayrılmak istediğimi söyliycem..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

adam zaten sende çalışırsın demiş, bu ne demek benden bişey beklemeyin demek, lafın tamamı deliye söylenir derler ben bu lafı duysam dahada o lafı açmam, zaten ben neden muhattap olayım eşimin babası malda ona kalıcak ya da kalmıcak, ayrıca saygının malla mülkle alakası olmaz bunu mevzu yapan konu sahibi, 5 ayda neyin hesabı bu, onu beğenmedim buna gidelim bunuda beğenmedim ev alalım elalem ne der altın alalım hoş değil

arkadaşlar çok kızmış ama ben sizin anlatmak istediğinizi anladığımı düşünüyorum...
Kendinize göre bazı planlar içinde olmanız elbet normal,bence sizin sorununuz ne ev ne miras..
Siz asıl eşinizin gözündeki değerinizi merak ediyorsunuz...
Nedense ben böyle anladım cümlelerinizden,içten içe :-/

bazen konu kv kp olunca çok insafsız oluyoruz, Allah aşkına bi düşünün abinizin ya da erkek kardeşinizin eşi babanıza çıkmış zaten ev bize kalıcak satalım edelim diye cümleler kuruyo ne hissedersiniz, ben çok bozulurum açıkçası babam ölmeden mezaramı koydun derim, senin baban versin derim, ki ben asla görümcelik yapmıcam diyen biriyim bu olay benim başıma gelse çok ciddi çirkinleşirim yani

düğünde takılan altınlar kadının hakkıdır istese bir tane bile vermeyebilir bu hukuken korunan bir haktır ben de evlenirken kendime dair korumalar aldım sonuçta eş de olsa el adamı yarın öbür gün bana kazık atmayacağını nereden bileyim. banane annesi babası hastaysa o benim ailemi düşünüyormu evlenen adam sorumluluklarını bilecek.

değer böyle anlaşılmaz ki, benim için değer eşimin bana bugün çok yoruldun yemek yapma dışarda yiyelim ya da ben yapayım demesidir mesela, ben eşimin ailesinin nesi var ya da var mı bilmem bile, babam bile bana bişey bırakmayabilir Allaha şükür okuttu büyüttü meslek sahibi etti beni, isterse evlerini satsın dünyayı gezsin

kesinlikle size katılıyorum.bende nerdeyse konu sahibiyle aynı durumdayım bir sürü ev var ama hepsi birileri ölünce.yani çocukları zor duruma sokmak bir dünya borcun altına sokmak çok mu keyifli.neden herkes hayattayken çocuklarını mutlu etmiyor??? ben bu olaya çok kızıyorum.benim çocuklarım büyüyünce kesinlikle ölmeden onların rahatı için çabalıcam.

hiç kimse kp evini satsın bana ev alsın bende boşanayım o paraları bi güzel yiyeyim die düşünemez bence.eşimle çocuklarımla güzel bir evde çok sıkıntıya girmeden yaşayayım die düşünüyordur insanlar.

maddiyata gelince herşeyi erkek tarafı yapıyo, satsın versin destek olsun, ama bayramda seyranda patır patır konular dökülüyo burda kaynanama gitmek istemiyorum görüşmek istemiyorum off pufff, biraz özeleştiri yapmamız lazım

sen herkesi kendin gibi güzel kalpli mi sanıyosun arkadaşım
bak yukarda yazdım 86 gün süren evlilik...
biz bi dil öğrenirken bile ilk küfürleri öğrenen bi milletiz her kanunun açığınıda şıp diye buluyoruz

bence cok sacma canım yaptıgın yanı ole dedıyse ne varkı bende yenı gelınım ben takılarımı takmıorum bıle tekrar aldıgımdada yatırım amaclı alıoruz benım bıldıgım onlar zaten yatırım amaclı olur ev konusunada gelınce bunun ıcın yuva yıkılır mı yanı bızım oturdugumuz evde kayınpederım ama allaha sukur esım yanımda mutluyum ben ona bakaım bu ev barkı obur tarafamı getırceksıız sankı bukadar sorun yapma bence bıde yenı evlısın yanı dur bakalım daha yolun basındasınn

siz severekmi evlendinizz ???? bunu çok merak ettim sevgilimiydiniz yanii siz severek evlendiysenizz benn aşkındann gebermişim demektir... boşanmakk nedir yaaa nedirr?? çalış yavrum kocanda çalışsın alın evinizi ölmemiş adamın malına ortak koşulur mu?ne olursa olsn sen gelinsinn kendini biraz geri çek.. hiçbişiyinz olmasıınn birlikte yaparsınız ama boşanmak ne kelime...

yok canımcım orada sorun yok.adam ev vermem diyor.yardım ederim diyor ama lafta zaten edecek durumu yok.altınları felan birleştirin ev alın hatta sen de çalış veeee ev benim üstüme olsun diyor.

bu konuda katılıyoum var böyle tıplerde yalan değil ama konu sahıbının böyle olduğunu düşünmedım açıköçası olada bılır yınede bılmıyorum ben kendı penceremden bakıp öyle yazdım ama bu dedıkelrınde haklısın

bende bırebır muatap olmaya karşıyım varsa bı derdım eşime derım uygun görürse söyler uygun değilse zaten benı ıkna eder ama yok ben ölmeden alamazsın falan fılanda ne oluyor anlamıyorum açıkçası ben oğlumun maddi açıdan rahatlaması için benım ölmemi beklemesını istemem

yok canımcım orada sorun yok.adam ev vermem diyor.yardım ederim diyor ama lafta zaten edecek durumu yok.altınları felan birleştirin ev alın hatta sen de çalış veeee ev benim üstüme olsun diyor.

ev benim üstüme olsun diye açık açık söyledimi bu adam bence bu konu sahibinin onlar hakkındaki beklentisi, öyle bile demiş olsa demek ki bu kıza güvenmiyolar, bi nedenleri var demek ki ne biliyim, eşide bişey demediğine göre eşide işkillenmiş yoksa normal mi 5 aylık evlilikte bunların konuşulması

konu sahibine güvenmediklerini düşünüyorum ben,hissiyatım o yönde

Sizin ve annenizin esinizin ailesinin uzerine olan evler satilsin diye fikir beyan etmeniz gercekten hadsizlik. Bir de verdikleri cevaba sasirdik diyorsunuz. Benim kocam annemin uzerine olan ev satilsin diye fikirle gelse senin malin mi sen ne karisiyorsun derim, hele kaynanami hic konusturmam.

Esinizle birlikte altinlari teminat gosterip ve kendi calisarak yapacaginiz evin kayinbabanin uzerine olmasi da sacma. Ama su da var, diyorsunuz ki calismak istemiyorum bebek sahibi olmak istiyorum, bu durumda kayinpeder yardimci olacak mi odemelere? Eger olacaksa evin bir kismini uzerine istemende ben bir tuhaflik gormuyorum.

Son düzenleme:
genç kız almayı bilen sonucuna katlanacak kardeşim gül gibi kızım niye fedafakarlık yapayım el adamına..istesem 500 tane adamı kapıma dizerim.
sonra tepeme çıkar mazallah, ben evimi hakkımı paramı alayım ki rahat rahat boşanamasın paşa. benim gibi yapmayan kızlar ağlıyor eziliyorum diye dikkat ettinizmi :)

Allah gönlüne göre versin, bi evlen gel senide bi görelim bakalım

ewt bende böyle düşünüyorum bız kpderın evınde oturuyoruz üst katında eskıden sahıplenırdım bu evım derdım çünkü eşim13 yaşından berı çalışıyor mutlaka hakkı vardır dıye düşünüyorum ama öyle bı olay oldukı anladımki hiç biri bizim değil nekadar çalışsakta bır arsalarıvar baştan arsa sızın dedıler bişi demedım sonra yarıya bölunecek ablanında hakkıvar dedıler eşime gene bişi demedım en son torunlar arasında bölünecek dendı görümcemın ıkı benım bır çocuğum var dahada olmaz sanırım yanı haksızlık yapılsın dıye ellerınden gelenı yapıyorlar ben yıne bişey demedım hatta oturduğum evdende vazgeçtim çalışalım kendımız alalım dıyorum eşime artık en azından ne yapıcamı bılıyorum işte anneler babalar böyle yaptıkça ınsanda garantıdemıyım değilmiyim bilmek istıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…