bağışlakcaksa bağışlasında herkes hesabını bılsın onlarda ev var dıye guvenmez çalışır kendılerı ev alır böyle malla mmulkle çocuklarından saygı sevgı beklemelerı çok hoş bı durum sankı
arkadaşlar çok kızmış ama ben sizin anlatmak istediğinizi anladığımı düşünüyorum...
Kendinize göre bazı planlar içinde olmanız elbet normal,bence sizin sorununuz ne ev ne miras..
Siz asıl eşinizin gözündeki değerinizi merak ediyorsunuz...
Nedense ben böyle anladım cümlelerinizden,içten içe :-/
boşuna verılen para insan gençken birikim yapıyor sonra çocuklar buyuyor çalışırken zorlanıyor olmuyor ıyı anne baba baştan verırı evladına ne verecekse geline versın demıyorum oğluna versın oğluda ıyı şartlarda yaşasın ne gerek ıyı yaşamk için anasının babasının ölmesını bekleyemeye bu konudakı yrumlara çok şaşırdım
kesinlikle size katılıyorum.bende nerdeyse konu sahibiyle aynı durumdayım bir sürü ev var ama hepsi birileri ölünce.yani çocukları zor duruma sokmak bir dünya borcun altına sokmak çok mu keyifli.neden herkes hayattayken çocuklarını mutlu etmiyor??? ben bu olaya çok kızıyorum.benim çocuklarım büyüyünce kesinlikle ölmeden onların rahatı için çabalıcam.
hiç kimse kp evini satsın bana ev alsın bende boşanayım o paraları bi güzel yiyeyim die düşünemez bence.eşimle çocuklarımla güzel bir evde çok sıkıntıya girmeden yaşayayım die düşünüyordur insanlar.
adam zaten sende çalışırsın demiş, bu ne demek benden bişey beklemeyin demek, lafın tamamı deliye söylenir derler ben bu lafı duysam dahada o lafı açmam, zaten ben neden muhattap olayım eşimin babası malda ona kalıcak ya da kalmıcak, ayrıca saygının malla mülkle alakası olmaz bunu mevzu yapan konu sahibi, 5 ayda neyin hesabı bu, onu beğenmedim buna gidelim bunuda beğenmedim ev alalım elalem ne der altın alalım hoş değil
arkadaşlar karşı tarafın söz hakkı yok bol keseden atıyoruz, ben bile burda sanalda konu sahibinden bi maddiyatçılık elektriği aldım, belki kp ve kv de bu elektriği aldılar ve endişelendiler
burda bi arkadaş yazmıştı abisi evleniyo öğretmen emeklisi annesi ev alıyo oğluna, neticede evlilik 86 gün sürüyo ve boşanınca kız evin yarı parasını alıyo, bu hak mı şimdi, 20 küsür yaşındaki bi kız çalışıp bi ev alabilir ama emekli olmuş yaşlı bi kadın bi daha o şansı bulamaz, dımdızlak kalmış ortada, bu mal paylaşımı işini çakallığa dökenlerde var
adam zaten sende çalışırsın demiş, bu ne demek benden bişey beklemeyin demek, lafın tamamı deliye söylenir derler ben bu lafı duysam dahada o lafı açmam, zaten ben neden muhattap olayım eşimin babası malda ona kalıcak ya da kalmıcak, ayrıca saygının malla mülkle alakası olmaz bunu mevzu yapan konu sahibi, 5 ayda neyin hesabı bu, onu beğenmedim buna gidelim bunuda beğenmedim ev alalım elalem ne der altın alalım hoş değil
yok canımcım orada sorun yok.adam ev vermem diyor.yardım ederim diyor ama lafta zaten edecek durumu yok.altınları felan birleştirin ev alın hatta sen de çalış veeee ev benim üstüme olsun diyor.
bu konuda katılıyoum var böyle tıplerde yalan değil ama konu sahıbının böyle olduğunu düşünmedım açıköçası olada bılır yınede bılmıyorum ben kendı penceremden bakıp öyle yazdım ama bu dedıkelrınde haklısın
bende bırebır muatap olmaya karşıyım varsa bı derdım eşime derım uygun görürse söyler uygun değilse zaten benı ıkna eder ama yok ben ölmeden alamazsın falan fılanda ne oluyor anlamıyorum açıkçası ben oğlumun maddi açıdan rahatlaması için benım ölmemi beklemesını istemem
konu sahibine güvenmediklerini düşünüyorum ben,hissiyatım o yönde
genç kız almayı bilen sonucuna katlanacak kardeşim gül gibi kızım niye fedafakarlık yapayım el adamına..istesem 500 tane adamı kapıma dizerim.
sonra tepeme çıkar mazallah, ben evimi hakkımı paramı alayım ki rahat rahat boşanamasın paşa. benim gibi yapmayan kızlar ağlıyor eziliyorum diye dikkat ettinizmi :)
kesinlikle size katılıyorum.bende nerdeyse konu sahibiyle aynı durumdayım bir sürü ev var ama hepsi birileri ölünce.yani çocukları zor duruma sokmak bir dünya borcun altına sokmak çok mu keyifli.neden herkes hayattayken çocuklarını mutlu etmiyor??? ben bu olaya çok kızıyorum.benim çocuklarım büyüyünce kesinlikle ölmeden onların rahatı için çabalıcam.
hiç kimse kp evini satsın bana ev alsın bende boşanayım o paraları bi güzel yiyeyim die düşünemez bence.eşimle çocuklarımla güzel bir evde çok sıkıntıya girmeden yaşayayım die düşünüyordur insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?