Kızlar bugün eşimle konuşucam ona göre ayrılmak istediğimi söyliycem..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konu sahibine güvenilmiyor diyen arkadaşlarıımm tabiki güvenmezler 5 ayda boşanma kararı alan birine güvenilmez tabii hissetmiştir kayınvalide ve baba bunun üzerine bişi yaparsak 2 güne kocasına bırakır diyee..

evli misiniz bilmiyorum ama özgüvene hayranım. bu mantıkla evlilik değil bakkala bile gidilmez

ben evlenirken şartlarımı sıraladım öyle ailenle yaşamam şehir ülke değiştirmem altınlarımı vermem üstüme gayrimenkul isterim diye hepsini kabul etti ve el üstünde tutuluyorum. özgüveniniz olcak ki erkek çekinsin biraz.

ben zaten evliyim ve eşim benim altınlardan zırnık alamadı.

şu yorumlar bana eşinle mantık evliliğini yaptığını ya da seni ezmeye çalıştığını seninde buna aşırı tepkiler verdiğin falan geliyo aklıma
zira sürekli boşanmak diyosun, zırnık alamadı, o benim ailemi düşünüyomu (düşünmüyo demek ki) gibi olumsuz havalardasın

Allah arttırsın ne diyelim

esını elın adamı dıe goruosun zaten bısı vermezsın canım

suna 50 deseydin keske 500 fazla abartili olmus

sen ona ne verdin?
şirket mirket anlamam

Son düzenleme:

bencede en doğrusunu yapmışsın malasef hayat evlenırkenki gibi toz pembe geçmıyor öle olsaydı bukadar kadın cinayetı gidecek yerı olmadığı için sürdürüln evlilikler mutsuz kadınlar mutsuz çocuklar olmazdı ben takdır ettim

ortaklığınız hayırlı olsun siz ne iş yapıyorsunuz peki ? bu özgüven değil başka bir şey

beni almış yetmezmi illa birşey vermek gerekmiyor ki gül gibi kız almış daha ne?
3. sayfada grünmek isteyenler kendi yolundan gidebilir ben yolumdan memnunum. evliliğimiz gayet mutlu şu anda.

bide ben kendime cazgır derdim uyanık geçinirdim meğer ne çok eziliyomuşum
gelinsem ben haklıyım, görümce olunca gene ben haklı olucam, kv olunca mutlaka ben haklı olucam, eş olarak zaten dibine kadar haklıyım, bazılarımızın mantığı bu galiba
erkek tarafı tabi yapıcak, tabi alıcak, ama ben vermem ben aramam onlarda kocama sık sık aramasın sormasın bla bla bla

genç kız almak ısteyen parasını versin sonuçta ucuz birşey değil ki bu genç kız yani

sevdiğin pardon ortağın fakir olsaydı ne yapcaktın olsun ben zengınını bulcam diye aşkından mı vazgeçerdin?

beni almış yetmezmi illa birşey vermek gerekmiyor ki gül gibi kız almış daha ne?
3. sayfada grünmek isteyenler kendi yolundan gidebilir ben yolumdan memnunum. evliliğimiz gayet mutlu şu anda.

owww çok sert
Dünya bile kendi etrafında dönerken aynı zamanda Güneşin etrafında da dönüyo yahu, o bile senin kadar özgüvenli değil yoksa bildiklerimiz yalanmı dünya senin etrafındamı dönüyo gül gibi kıss

500 tane diziliden seçerdi mutlaka zengin vardır aralarında

ben evlendiğimde 26 yaşındaydım genç kız sınıfından çıkmış oluyodum galiba ucuza gittim

burda cvb yazan arkadaslarin evliligi cogu mutlu bildim kadariyla

esinin durumu olmasa istediklerini alcak napardin ozman :26:

fakir olsaydı gene belli şartlarımda diretirdim özelikle aileyle yaşama ve şehir değiştirmeme konusunda ama tutup bana ev al demezdim fakat altınlar benim hakkım kanun bana vermiş yarın allah korusun kaza bela olur veririz elbet ama şu anda böyle bir zorunluluğum yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…