kizlar bugün meryem suresine basladim..gelin hep beraber yapalim

ebe88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
1.451
459
128
41gun okunacakmiş hergün okuyup ardindanda secde edilecekmiş..gebe kalan çok bu yöntemle. ..hepbirlikte yapip sonucunu bekleyelim ne dersinizzz...

Son düzenleme:
Slm arkadaslar bende meryem suresini 41 hurma uzerine 41ayri kisi tarafindan okutup 41gun boyunca her gece yatarken yenilecegini biliyorum bende bu gun basliyorum bunuda deneyin cok tesirli bir akra am bitirdigi ay hamile kaldi

Deneyelim arkadaşım inşallah tutarda hayirlisiyla gebe kaliriz.bugun 2.gunum benim ben direk okuyorum. .olmazsa 41gun sonra sennin dedigini yaparim..birbirimize destek olalim.

41gun okunacakmiş hergün okuyup ardindanda secde edilecekmiş..gebe kalan çok bu yöntemle. ..hepbirlikte yapip sonucunu bekleyelim ne dersinizzz...

bende okudum aralıksız adet günlerimde annem okudu bir bardak suya okuyup yarısını eşim yarısını kendim içtim şifa Allahtan 2 ay oldu bakalım inşallah gelir bebişlerimiz bidee 7 meryem suresi 7 farklı kişi okuyacak şimdi ona başlıcam hayırlısıyla:31::31::31:

Bende denedim 41 adet hurmaya meryem suresini okuttum 2 şer adet ayrı ayrı kişilere 41.sini ben kendim okuyup yarını eşime yarını kendim yiyeceğim. Şifasını verir inşallah RAbbim

Benim gibi arkadaşlari görmek destek oldu inanin bana . inşallah hepimiz eger hayirliysa tek tek hamile haberlerimizi veririz..içimde umut oldu inanin..cok karamsar ve depresyondayim bu konuda...

canım bende bugün okumaya niyetlendim bende baslıyorum bugün insallah dualarımız kabul olur.sen suyamı okuyacaksın canım bende suya okumayı düsünüyorum suyu benmi içicem esimdemi kızar

Canim ben hergün meryem suresi okuyorum ardından tilavet secdesi yapiyorum.internetten araştırdım. Suya yada başka bişeye okunacagini bilmiyodum. Sadece hurmayi duydum 41 kisiye okutulup yenecek diye duydum.olmazsa gelecek seferde onu yaparim hele bunu yapayimda Bakalim. 39 gunum kaldi..

ARKADAŞLAR PROF.DR.CEVAT AKŞİT HOCANIN MERYEM ANA OTU KONUŞMASINI BULDUM. BURADA BU OTUN NASIL KULLANILACAĞINI ANLATIYOR.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonuç alan var mı acaba? Aslında herseyin sırrı var Kur'an-ı Kerim'de ama biz bulmamak için direniyoruz herhalde...

Back
X