Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuduktan sonra mı Namaz Kılcaz kaç rekat?41gun okunacakmiş hergün okuyup ardindanda secde edilecekmiş..gebe kalan çok bu yöntemle. ..hepbirlikte yapip sonucunu bekleyelim ne dersinizzz...
aaa tevafuk ben de başladım okumaya
adetliyken ablama okutturdum
şimdi ise kendim okuyorum
ama 3 gün boyunca okuyamadım ya
arıca ardından secde de yapmadım bilmiyordum çünkü
sizce okuyamadıklarımı bugün okusam olur mu?
secde kısmını biraz daha açarmısın? teşekkürler
okurken hiç farketmemişim sayfa kenarındakiMerhaba arkadaşım tilavet secdesi diye geçiyor internetten bak istersen.bide istersen toplu secde yapabilirmissin 41.ciyi okuduktan sonra 41 tane tilavet secdesi yapabilirmissin..araştır internet te bulursun arkadaşım. .inşallah faydasını görürsün☺
selam arkadaşlar benim tanMerhaba arkadaşım tilavet secdesi diye geçiyor internetten bak istersen.bide istersen toplu secde yapabilirmissin 41.ciyi okuduktan sonra 41 tane tilavet secdesi yapabilirmissin..araştır internet te bulursun arkadaşım. .inşallah faydasını görürsün☺
selam bende bu gün başlıcam inşallah faydasını görürüz hepimiz hayırlısıyla41gun okunacakmiş hergün okuyup ardindanda secde edilecekmiş..gebe kalan çok bu yöntemle. ..hepbirlikte yapip sonucunu bekleyelim ne dersinizzz...