• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bugun psikiyatriye basliyorum.

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.989
-137
68
41
Bu hafta psikologumla görüştüm ve bana dediği çocuğumun sağlıklı bir anneye ihtiyacı olduğu.ben çocuğumu seviyorum ama enerjim.yok sürekli uyuma mutsuzluk eski eşe dönme isteği aileme nefret hep var.mutsuzum.bugun online psikiyatri muayenesi olacam psikiyatri hekimine.cunku buna ihtiyacım var.350 lira ödeme yaptım.30 dakika sürecekmiş.
Kendimi güçsüz hissediyorum.yani nasıl diyim aslında ilaçlarla kendimi uyuşturma düşüncesi yan etkileri vs ilaç istemiyordum aslında
Ama öyle bir noktaya geldim ki dayanamıyorum.ev işi bile yapamıyorum.benim çocuğum benim en iyi versiyonumu hak ediyor.daha da fazlası ben böyle olmak istemiyorum.2 haftada bir gidecekmişim. O kadar gücüm yetmez.ayda bir 350 verebilirim. Çünkü terapistim çok iyi ama terapist desteği ise yaramıyor. O da psikiyatriye önerdi. Ağlama krizlerim vardi

Saat 20.00 de seans kızlar.guscsuzum.yorgunum.acaba aktivite hobi vs çözebilir miyim dedim ama olmuyor.korkum su ki ilaçlar hakkında organlarıma zarar vermesi.yian etkiler.gerekli mi diye soruyorum.yeni randevu aldım ama ilaç konusunda kararsizim.otebyandan yaS 40 hayat akıyor ve dönemsel bir mutsuzluk değil sürekli mutsuzum yalnizim

Çok geçmiş olsun. En doğru kararı vermişsiniz. Umarım daha güzel günler yakındır sizin için...

Evet insan kendini bilir,o dayanma noktasının sınırını... Ben de 11 12 senelik panik atak ve anksiyete hastası olarak o sınırlardayım bu aralar.
Bir ağlama nöbeti geçirdim.cocugima iyi bir anne olmak istiyorum.artik ailemden nefret et.ek istemiyorum. Sürekli uyumak istemiyorum. Anne sürekli uyuyorsun diyor.
O an öyle bir andı ki hemen ekmeğe ihtiyacın olur ya öyle oldu.hemen psikiyatri buldum. Havale yaptım.bekliyorum.maddi acıdan zorlayacak.ama sağlığım önemli.meditasyon denedim.anlik iyi geldi

SSiz tedavi gördünüz mu
Çok geçmiş olsun. En doğru kararı vermişsiniz. Umarım daha güzel günler yakındır sizin için...

Evet insan kendini bilir,o dayanma noktasının sınırını... Ben de 11 12 senelik panik atak ve anksiyete hastası olarak o sınırlardayım bu aralar.

Öte yandan hani bir hayat amacım yok.isim var çocuğum var.yasim 40.bu yaştan sonra bu tedavi geç gibi geliyordu ama.mecburum.isin tek sıkıntısı maddi boyutu.kozmayin kızlar.bogazimdsn haram lokma geçmedi.millet oturur doğalgazlı evlerde ben sobalı evde küçük bir elektrik sobasıyla ısınırım.tek maaş.dusunun

SSiz tedavi gördünüz mu
Evet gördüm ve ağır denilebilecek ilaçlar kullandım. Son 6 yıldır kullanmıyorum. Direniyorum aslında, diyorum ya sınırımı biliyorum. Hastalığımı tanıyorum ve sanırım başa çıkmayı öğrendim artık. Her zaman mümkün olamıyor ama... Özellikle son 3 aydır! Ancak ilaca ihtiyacım olduğunu ve artık başa çıkamıyorum dediğim anda yeniden başlardım. Korkmayın siz de gerilmeyin. İyi gelecek emin olun.

Evet gördüm ve ağır denilebilecek ilaçlar kullandım. Son 6 yıldır kullanmıyorum. Direniyorum aslında, diyorum ya sınırımı biliyorum. Hastalığımı tanıyorum ve sanırım başa çıkmayı öğrendim artık. Her zaman mümkün olamıyor ama... Özellikle son 3 aydır! Ancak ilaca ihtiyacım olduğunu ve artık başa çıkamıyorum dediğim anda yeniden başlardım. Korkmayın siz de gerilmeyin. İyi gelecek emin olun.
Zararları çok.korkutuyo ve ilaçla nereye kadar.ama psikiyatri uzun zamandır planında olan bir konuydu.sanki nefessiz kaldım.ve gitmeliyim bu tedaviye

Maddi boyut evet zorlayacak ama siz sağlıklı ve mutlu olmazsanız yavrunuz da etkilenir bu durumdan... Hayat herkese zor ama bazen birileri için fazla zor. Durumu kabullenin,burnunuzdan derince nefes alıp,ağzınızdan üfürür gibi nefes verin. Hiçbir zorluk baki değil. Allah yardımcınız olsun.

Bir de antidepresan tedavisi gördüm geçmişte.ve acayip cesaret vermişti.hatta o dönem benimle yolda arkadas olmak isteyen iki kişiyle korkmadan tanışmıştım.flort etmiştim ki normalde asla yapmayacağım bisi.hatta ilk öpüşmek bu esnada oldu.bu 15 sene önce idi.cuzdanimi kaybettiğinde tepki verememiştim mesela. Böyle anormal şeyler yaşayınca ilaçları birakmistim

Zararları çok.korkutuyo ve ilaçla nereye kadar.ama psikiyatri uzun zamandır planında olan bir konuydu.sanki nefessiz kaldım.ve gitmeliyim bu tedaviye
Artıları zararlarından fazla ise düşünmeyin bu durumu... Ki zarar kısmında ben, kilo almak dışında bi zararını görmedim. Aksine kuş gibi hafifledim. İnanın iyi gelecek. Bu kaygılarınızdan doktorunuza da bahsedin. O size daha yardımcı olacaktır.

Maddi boyut evet zorlayacak ama siz sağlıklı ve mutlu olmazsanız yavrunuz da etkilenir bu durumdan... Hayat herkese zor ama bazen birileri için fazla zor. Durumu kabullenin,burnunuzdan derince nefes alıp,ağzınızdan üfürür gibi nefes verin. Hiçbir zorluk baki değil. Allah yardımcınız olsun.
Evet amacım çocuğuma gerginliğini yansıtmak istemiyorum. Bazen dalıyorum anne ne oldu.hissediyor.

Bir de antidepresan tedavisi gördüm geçmişte.ve acayip cesaret vermişti.hatta o dönem benimle yolda arkadas olmak isteyen iki kişiyle korkmadan tanışmıştım.flort etmiştim ki normalde asla yapmayacağım bisi.hatta ilk öpüşmek bu esnada oldu.bu 15 sene önce idi.cuzdanimi kaybettiğinde tepki verememiştim mesela. Böyle anormal şeyler yaşayınca ilaçları birakmistim
Eğer böyle bir şey hissettyiseniz bunu doktorunza danışmanız lazımdı. Çat diye ilaç bırakmak hiç sağlıklı değil. Benin bir ilacım fena baş dönmesi yapmıştı mesela,doktoruma danışarak farklı bir ilaca geçmiştik. Kafanıza göre yapmayın aman diyim.

Artıları zararlarından fazla ise düşünmeyin bu durumu... Ki zarar kısmında ben, kilo almak dışında bi zararını görmedim. Aksine kuş gibi hafifledim. İnanın iyi gelecek. Bu kaygılarınızdan doktorunuza da bahsedin. O size daha yardımcı olacaktır.
Kilolar gitmedi.46 kilodan 98 kiloya çıktım.karaciger böbrekler kalp korkutup beni

+ - hesabı yapmadım inan.sadece tedaviye ihtiyacım var

Eğer böyle bir şey hissettyiseniz bunu doktorunza danışmanız lazımdı. Çat diye ilaç bırakmak hiç sağlıklı değil. Benin bir ilacım fena baş dönmesi yapmıştı mesela,doktoruma danışarak farklı bir ilaca geçmiştik. Kafanıza göre yapmayın aman diyim.
Bu bırakma aşamasında değildi.bunlari nasıl anlatiyim.giyim tarzım değişti.mini etekler hemen popo altında.saclar kızılin üzerine sarı balyaj oldu.23 yaşındaydım.spor salonuna yazıldım falan.o ara biriyle flortlestim 2007 de.ilk kez öpüştük.adami çok iyi tanımıyordum.sadece merak etmiştim.genclik.

Pst diye bıraktım.cok kötü idi.birakma evresi ama adet gecikmesi anormal kanama vs vs birsuru şey yasadim

Bu bırakma aşamasında değildi.bunlari nasıl anlatiyim.giyim tarzım değişti.mini etekler hemen popo altında.saclar kızılin üzerine sarı balyaj oldu.23 yaşındaydım.spor salonuna yazıldım falan.o ara biriyle flortlestim 2007 de.ilk kez öpüştük.adami çok iyi tanımıyordum.sadece merak etmiştim.genclik.
Garip bir yan etki olmuş:KK48:

Back
X