Kızlar bunaldım...

suç bastırıyorlar terbiyesizler

Ben anlamıyorum, gerçekten anlayamıyorum. Oğluna otur diye bir ev verip fersah fersah karşılığını alıyorlar. Kv bana ne gerek siz gençsizsiniz siz yaptırın mutfağı banada sonra uygun bişeyler ayarlarız diyemiyormu?. Lafta oğulları canları, karısı ayağına bi çorap istese oğulları borçlu kendilerine gelince 12 bine mutfak. Sende kalmak ne. Şehirden şehiremi geliyor, bi kat aşağısı evleri. Valla yok kim ne derse desin, bi kerede bi adamla evleniyoruz diye, tüm sülalesinin kahrınımı çekicez, dengesizlikleriylemi uğraşıcaz. Eşimin aileside olsa, kendi ailemde nasıl hakedelerse öyle davranırım. Ömür dediğin kaç gün bi bakmışsın yaşlanmış gitmişsin. Ayrıca görümcenede ayrı gıcık oldum. Ne münasebet. Kendi görümcesigil ona yapsa aynı şeyi anlat anlat bitiremezdi. Bi an önce çık ordan

Usluba dikkat
İçinizdeki sokak ağzını kilitleyin
Hayır diyecektiniz
20 metrekare için eviniz ortak kullanım alanı olmuş
Siz tamam der millete o yaşta ev değiştirtirseniz ki amaçları belliymiş
Onlar da ikinci evi olarak sizin evinizi böyle kullanırlar

Ama konunun muhatapları ile konuşmanız gerekir. Eşinize patlamanız bir şey ifade etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…