Kızlar bunaldım...

Siz de bir tuhafsınız. Eşyanın iyisi diye 30 bin, evin büyüğü diye 12 bin vereceğinize, ayrı bir yerse otursaydınız bu kadar başınız ağrımazdı...
Neyseki eşiniz yanınızdaymış.

Esim otururz cıkmayız diyordu. Benim mutfagım kayinwalideminkinden kötü ben onun mutfagını yeniledim akılsız kafam onu düsündüm aslinda iyi niyetimden ama kayinwalide sunu yapin bunu yapin dedi aldı basını gitti masraf

Siz ayrı bir evde yaşamıyorsunuz ki bu durumda. Görümceniz dolabınızı açıp elbiseyi aldı size sormadı mı? Siz o sırada ne yapıyordunuz? İzin istedi ve siz kıramadınız mı?
Sizin evinize misafir neden çağırılıyor size sormadan ?Çağırıldıysa kabul etmemeye hakkınız var neticede. Madem eşiniz yanınızda kolayca "hayır" diyebilmelisiniz rahatsızlık duyduğunuz şeylere.
Kendinizi toparlayıp çıkacakmışsınız tamam ama o zamana kadar stres küpü olmamanız adına bence sınırlarınızı belirlemelisiniz. Hem taşınsanız da şu an izin verdikleriniz yüzünden yüz bulup farklı taleplerde bulunabilirler.

Ben annemdeyken anahtarı alip bize gitti gorumcem yaylada gelip tabi anahtarı verdi diye ben esimle birbirime girdim. Ben evde yokken kimsenin evimde isi yok dedim. Neymis gorumcem aramış abi size geliyorum demis. Gelmesin arkadas gelmesin dedim. Annemlerden bir geldim gorumcem esofmanımı giymiş sinirlerim tavan yaptı asagıda evleri var gitsin alsın giysin kiyafetini birde walizle geliyor neymiş valizi acmayım demiş. Ben bes karıs suratla eve geldim sonra gorumceme belirttim dolabımı acmaması gerektigini neymiş samimiyete guvenmiş ben o guveni vermedim ki kendisine insanlar az yumuşak yüzlü olumca üste cıkmayı cok iyi biliyor. Esim kıyafet konusunda hak verdi. Ama bazi konularda hala sinirimi bozuyor misal annem gelip 2 gun bende kalamayacakmı diyor. Bende diyorum asagıda evi olmasa 1 ay kalsın ama 2 gunlugune yayladan geliyor bende kalıyor. Buda benim sinirimi bozuyor. Bu sık sık olmaya basladı gelmeler.

Misafir konusundada bize cıktı kayinwalidem arkasına misafiri geldi. Tabi yine benim surat bes karış esim annesine sonra saka ile karısık laf vurdu anne bana sormadan neden evime misafir cagıriyorsun dedi. Ama ben cagırmadım diyip uste cikmayaya calıstı esimde sen cagırmadan yukarımı geldi bu insanlar dedi. Sonra kayinwalidemin surat düstü. Sonra esim evlerimi karıstırdın hatırlatayım sizin ev asagısı dedi gorumcem dondu abi alınıyoruz ama dedi yaa laf vursanda alınmıyorlar. Surat
Yapıyorum hemen esimlemi tartıştım diye soruyorlar yani hiç üstlerine alinmıyorlar

Ay insanlar nasıl rahat ediyor ya ben başkasının evinde söylemesi ayıp tuvaleti bile izin alıp çekine çekine kullanıyorum. Kız kardeşimden bile pijama izin alarak giyerim. Böyle alışmışlar ama siz öyle olmadığınızı bir güzel anlatın bence

belli ki yeni evli degilsiniz bir birinizle baya istskleriniz talepkeriniz olmuş oluyorda.
sizin isteklerinize valideniz tamam derken kullanmış olmuyormusunuz?
siz o evde oturmuyor olsaydınız kira alıyor olacaklardı.
alt kat küçük diyip yetinmek yerine kadını evinden indirip büyük eve geçmek kullanmak olmuyor mu?
dogru ama onlar özverili olacak siz degil?
igneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın?

Tamamda canm ben yukarı oturuyorsam o asagi indi diye bende gittim kendi oturdugum yeri degilde onun mutfagını degistim onun evini yeniledim. Simdi onumu kullanmış oldum. Bize borcunuzu bitirin diyip asagıya 12.000 masraf yaparken onumu kullandım. Sizin bence yaranıź var boyle düsünüyorsunuz. Ben o ust kati verdi diye elimden gelen herseyi yaptm keske yapmasaydım simdi böyle olmazdm.
O yetniyor gibi babasınin yok elektirigimi ode yok suyumu öde derken yine onları kullandık haklısın ben kiradan fazlasını veriyorum farkında olmadan kendilerine. Sindide 7.000 araba masrafını esimin kartından cektirdi ama odemiyor haklısin biz kullanıyoruz onları. Keske daha cok yedirsek kullanıyoruz sonuçta onları.

Son düzenleme:
Ya daha geniş ev derdine düşüp insanları düzeninden ederseniz onlar da bu yaptıklarını mükemmel nimet sanıp evinizi böyle kullanır

Ozellikle gorumcenizin dolabinizdan izinsiz elbise almasina sinir oldum

Ya daha geniş ev derdine düşüp insanları düzeninden ederseniz onlar da bu yaptıklarını mükemmel nimet sanıp evinizi böyle kullanır

Genis dedigim cok genis degil asagısı 90 metre kare yukarısı 110 sadece salonu az buyuk ben teklif etmedim ki kendisine gelin burda oturun dedi kayinwalidem ben eşyalarım sıgmaz dedigim icin ben asagı inerim siz yukarı oturun dedi yaa sen asagı in biz yukarı oturalım olmadı yani kapişşş.

istediginiz yorumu duymayınca benim derdim oldugunu mu zannediyorsunuz?
kendi çıkarlarınız önemliyse kapı orda oturmayın.
zorla mı tutuyorlar sizi?

Nee cirkefsiniz tamam siz istediginiz için cıkarım. Byy
insanlar ile ilişkileriniz uslubunuzla aynı ise zor durumdalar.
çirkef?kapiş gb sokak agzı ile insanlarla diyologunuzu nasıl kuruyor sizi nasıl anlıyorlar.
bu cümleler yerine seviyeli cümleler kursanız

Eşyanın iyisi, evin iyisi derken açgözlülüğünüz pahalıya patlamış. Neden mutfak yaptırdınız? 12.bin liraya 1 yıllık kira çıkardı zaten. Kendinizi kullandırıyorsunuz. Eşiniz anahtarı neden veriyor ayrıca görümceye? Belki özel bir eşyanız var. Ben yaşlı bile olsa başkasının odasına giremiyorum. Kuzenim evli mesela abla-kardeş gibiyiz. Odasına girmeye çekiniyorum. Kapıda dikiliyorum konuşurken o gel diyor. Mümkün değil ki açıp eşyasını alayım. Bu terbiyesizlik. Siz de izin vermeyeceksiniz. Onlar anlamıyorsa iş size düşüyor. Ne bileyim kadının evi aşağıda neden sizde kalıyormuş? Çok saçma geliyor. Bana da eski sözlüm derdi aynı mahallede oturacaktık muhtemelen işte ailem gelir bizde yatar filan diyordu. Ben istemediğimi söylüyordum. Erkekler garip..

Sizin anneniz gelip çocuğa baksa, sizde toparlayana kadar iyi kötü bir işte çalışsanız? Nefret ediyorum bu oğlunu geleceği gibi gören kayınvalidelerden..

Sosyal medyada ev ürünleri yapıp satabilirsin
Örneğin dolma kurabiye katmer poğaca vs
Örgü ürünler yapıp satabilirsin
Evden kadınların yapabilecegi baskaca işlerde vardır ama bunları bi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…