Güzel fikrin icin coo tesekkür ediyorum cok mantıklı olur tum resimler bi arada saolun 😊😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
etimek merhaba canım bende ersal beye amelıyat olalı 20 gun oldu yandan ıyıde burnum önden sola yamuk sence normal mı bugun ersal beye görunecem öğleden sonra sende de basta böyle bır sıkıntı olmuşmuydu canım profilde resimlerım var bı baksana canım ya moralım bozuk senın burnun şimdi nasıl oldu memnun musun
burnunuzun ilk zamanları önden şiş olduğunu söylemiştiniz. şuan nasıl önden şiş mi gözüküyor hala yoksa indimi şişlikler.
Buyrunuzetimekk merhaba daha öncede burnunu cok beğendiğimi dile getirmiştim ama benim senden bir ricam var önden görüntüsünü de ekleyebilir misin. Önden nasıl görünüyor çok merak ediyorum. Tekrar güle güle kullan tatlım
Buyrunuz
Buyrunuz
resimler için teşekkür ederim
bu adam işini biliyor gerçekten kusursuz olmuş endoplazmikash'ınkini de cok beğendim. benimde 14 temmuzda kendisinde revizyonum var darısı bana :))) iyi günlerde kullan harika olmuş gerçekten maşaallah tabiki
bencede süper olmuş darısı bana
sende mı amelıyat olacaksın kıme olmayı düşünüyorsun ayrıca senle yakında oturuyor muşuz..bigün gelsene hasanusta parkına:) buluşmuş oluruz bende kızımı alır gelırım
Eki Görüntüle 793818 Eki Görüntüle 793819 Eki Görüntüle 793820 Eki Görüntüle 793821
Hörgücüm vardı o törpülendi
Burun kanatlarım küçültüldü
Burun deliklerim küçültüldü
Burun ucumdaki fazla deri alındı
Burun direğim biraz öndeydi içe alındı
Burnum bantlı olan fotoda tam 7 günlük. Alçım düşmüştü. Hemen adanaya Ersal Kayaya giderken çekildim baya bi şiş orada..
Bugünde 12. günüm alçım tamamen çıkarıldı bahçedeki fotoğrafda bugüne ait..
Diğer iğrenç burnumda tahmin edersiniz ki eski halisizce nasıl kızlar ne diyorsunuz şu an çok şiş diye önden pek iyi durmuyor ama yan profilden duruşu hoşuma gitti yıllardır istediğim buruna kavustum sanırım şişlik yok olunca şekli netleşecek bakalım artık sonuç ne olur :)
etimekk merhaba. ben de 15 tatilde ameliyat olmak istiyorum. doktor anlattığına göre ilgili ve başarılı. sanırım ersal beye ben de ameliyat olacağım. sorum olacak sana ameliyattan sonra ne kadar zaman sonra günlük hayatına devam edebiliyorsun. 2 hafta gibi bir sürem var iyileşmek için. göreve başlayacağım daha sonra ama beni zorlar mı çalışmak ameliyattan sonra onu merak ediyorum. olmazsa 1 ay kadar evde kalacağım rapor alıp. 2 hafta sonra veya 3 hafta sonra tamamen iyileşme olur mu seyahat edebilirmisin. bir de kış vakti olacağım için soğuk etkiler mi acaba merak ediyorum. bana cvp yazarsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?