Kızlar burnum nasıl olmuuuş

Güzel fikrin icin coo tesekkür ediyorum cok mantıklı olur tum resimler bi arada saolun 😊😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

burnunuzun ilk zamanları önden şiş olduğunu söylemiştiniz. şuan nasıl önden şiş mi gözüküyor hala yoksa indimi şişlikler.

Canım benimde öuleydi önden çok kötü görünüyordu ama şimdi bi sıkıntı yok gibi 15 günlükken önden fotoları var sayfaları karıstırırsan görebilirsin ama hangi sayfada hatırlayamıyorum 😔😔😦

burnunuzun ilk zamanları önden şiş olduğunu söylemiştiniz. şuan nasıl önden şiş mi gözüküyor hala yoksa indimi şişlikler.

Dolma gibiyi çok morelim bozuluyordu fakat şu an inceldi baya kızlar ama hala ödem var burun ucum hala hissiz 9 ay oldu hala iyileşiyor :)

Buyrunuz

Eklentiler

• $1401190175096.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 336
  • $1401190195858.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 315
  • $1401190210549.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 327
  • $1401190235576.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 315
  • $1401190251531.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 313
  • $1401190278900.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 334
Son düzenleme:

resimler için teşekkür ederim
bu adam işini biliyor gerçekten kusursuz olmuş endoplazmikash'ınkini de cok beğendim. benimde 14 temmuzda kendisinde revizyonum var darısı bana :))) iyi günlerde kullan harika olmuş gerçekten maşaallah tabiki

Geçmiş olsun şimdiden istediğin gibi olsun ins canım :)

sende mı amelıyat olacaksın kıme olmayı düşünüyorsun ayrıca senle yakında oturuyor muşuz..bigün gelsene hasanusta parkına:) buluşmuş oluruz bende kızımı alır gelırım

olur cnm bana uyar şu sıralar sınavlarım var bi atlatayım buluşalım. evet bende olmayı düşünüyorum adanada ya cemil dalay yada istanbulda emre ilhanı düşünüyorum....

eskisi çok kemerliymiş şimdiki çok hoş ama bana biraz fazla kalkık geldi .. belki yeni olduğundan falan olabilir

cok guzel olmus canım yuzun guzel yenı burnun daha cok yakısmıs yuzune

Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim yorumlarınız ilginiz için saolun :sly::sly::sly::)

Son düzenleme:
Burun-Göğüs bu iki ameliyatı olmayı düşünüyorum Ersal Beye. Bu doktor hakkında bilgi alabilir miyim doktoru bilen arkadaşlardan

bayıldım gerçekten çok hoş :)))))))))))))

etimekk merhaba. ben de 15 tatilde ameliyat olmak istiyorum. doktor anlattığına göre ilgili ve başarılı. sanırım ersal beye ben de ameliyat olacağım. sorum olacak sana ameliyattan sonra ne kadar zaman sonra günlük hayatına devam edebiliyorsun. 2 hafta gibi bir sürem var iyileşmek için. göreve başlayacağım daha sonra ama beni zorlar mı çalışmak ameliyattan sonra onu merak ediyorum. olmazsa 1 ay kadar evde kalacağım rapor alıp. 2 hafta sonra veya 3 hafta sonra tamamen iyileşme olur mu seyahat edebilirmisin. bir de kış vakti olacağım için soğuk etkiler mi acaba merak ediyorum. bana cvp yazarsan sevinirim.

ben kötü bir yorum yapmıştım evet ilk fotoğrafı gerçekten beğenmedim hiç de doğal değildi fakat son fooğraflarda çok değiştiğini ve güzelleştiğini gördüm size çok yakışmış
ben pek estetikten anlamadığım için o yorumu yapmıştım gördüğümü söyledim sadece şuan gördüğümse çok güzel yanlış yorumum için özür dilerim

Ameliyat oldugun o kadar belli ki canim.dogal olmamis yani.belkide sislik vardir.bilemicem...

Uzun zamandır siteye giremiyordum inşallah simdi yazmamın bi faydası olur :) 15 tatıl yeterli bi süre bence. Ben amelyat oldukdan hemen sonra normal hayatıma dönmüştğm gerçi ahtım vardı o alçıyla gezip tozacaktım yeterki ameliyat olayım :) tabi işin aslına gelirsek 5. Gün burnumdan tamponlar çıkarıldı işte ogun nasıl rahatladığımı anlatamam . Ogun iyileşmemin çeyrek kısmıydı bence. Nefes almaya basladım . 10. Gun görünen tüm morluklarım geçmişti 12. Gün alçım çıkarıldı ondan sonra yapılması gereken tek sey darbeden sakınmak. Grip oldugumda burnumu silerken vs zorlanıyordum benım burun ucum ve dıregım işlem gorudugu ıcın geç iyileşti uzun sure hissizdi. Sadece senin fark edecegın morluklar var bide onlar bıeaz gec gecıyor . Senın fark edecegın derken nedenını bıldıgın yanı. Arkadaslarım ne kadar gec uyuyorsun sen o gozlerının altı ne kadar mor vs dıyodu. Ama bunlar tabıkıde güzel burnuma sahıpken gülerek gectıgım zamanla yok olan kucuk seylerdi. Yani demem o ki 15 gun yeterli ınsallah vaktınde ulasmıstır cevabım sevgiler :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…