Kızlar burnum nasıl olmuuuş

çokk güzel olmuş canımm burnuşunn :) ben amlyat olalı bir ay oldu benimki de çok kalkık . senin burun ucundaki kalkıklık indimii .d

Etimekk burnuna bayıldım mükemmel olmuş bence hiç kalkık falan değil. Ersal beye bugün sabah ameliyat oluyorum saat 9 da. Hatta Suan uyuyamadigim için dolanıyorum buralarda.. bana şans dileyin. :)))) görüşürüz

canm benm ya cok tatlı olmus süper olmus sayende ersal kayay olucm bende ınsallah senınki gbi tatlş olur benmkıde agrı olmaz umarm

İnsallah canım benim çok tesekkur ettim güzel yorumların ıcın :)

çokk güzel olmuş canımm burnuşunn :) ben amlyat olalı bir ay oldu benimki de çok kalkık . senin burun ucundaki kalkıklık indimii .d

indi gib gibi ama hala burun ucum hissiz ve sert canım

Çok güzel olmuş, güle güle kullan canııım:)

tesekkur ederimmm

Hayirli olsun. Umarim daha guzel olur.

tesekkur ederim insallah

canım benim ınsallah ıyısındır su an sabırsızlıkla burnusunu beklıyorummmm o heyecanı cok cok ıyı bılırım beklıyorum sabırsızlıklaaa :)

selam, bugun 3.günüm biraz ağrılı geçiriyorum bu dönemi. yüzüm gözüm şişti. ve burnumdan aralıklarla kan ve sarı bir akıntı akıyor. ersal bey slikonlardan dolayı olabileceğini söyledi. çarşamba günü tamponlarım alınacak bende heyecanla bekliyorum. bu arada çok fazla kaşınıyor. ilaç olarak minoset vermişti ersal bey agrıyı kesmediği için apranax içiyorum o rahatlatıyor. çarşamba gününden sonra fotograf paylaşırım kızlar sizinle. bu arada etimekk ne zaman duş aldın sen? cildimde inanılmaz yaglanma oldu :S ve bir de tampon alınırken ağrıyor mu?

henüz cevap gelmemiş bana ama dün tamponlarımı aldırdım beynim çekildi sanki ama burnuşumu da ilk defa gördüm ve hoşuma gitti. :) haftaya çarşamba alçılarım çıkacak :) ersal hocama şimdiden çok teşekkür ederim :))))))

Kime yatirdigini ogrenebilirmiyim?:) cok guzel olmus masallah

etimekk merhaba daha öncede burnunu cok beğendiğimi dile getirmiştim ama benim senden bir ricam var önden görüntüsünü de ekleyebilir misin. Önden nasıl görünüyor çok merak ediyorum. Tekrar güle güle kullan tatlım

etimekk merhaba daha öncede burnunu cok beğendiğimi dile getirmiştim ama benim senden bir ricam var önden görüntüsünü de ekleyebilir misin. Önden nasıl görünüyor çok merak ediyorum. Tekrar güle güle kullan tatlım

Kavisli ve kakkık burun cidden benim çok hoşuma gidiyor size ise çok yakışmış..

Çok güzel bir burun yapmış doktorunuz ,bende bayıldım.

Son düzenleme:

Canım uzun zamandır giremiyordum siteye kusura bakma nolur ne durumdasın nasıl oldun benım 5. Gün evde alcım düşmüştü ozaman banyo yapıp yenıden alcı taktırmaya gitmiştim geç oldu cevap ama ☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabiki :) bugün ekliyorum kızlar bakarsınız 😗

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

etimek merhaba canım bende ersal beye amelıyat olalı 20 gun oldu yandan ıyıde burnum önden sola yamuk sence normal mı bugun ersal beye görunecem öğleden sonra sende de basta böyle bır sıkıntı olmuşmuydu canım profilde resimlerım var bı baksana canım ya moralım bozuk senın burnun şimdi nasıl oldu memnun musun

burnunuzun ilk zamanları önden şiş olduğunu söylemiştiniz. şuan nasıl önden şiş mi gözüküyor hala yoksa indimi şişlikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…