Kızlar burnum nasıl olmuuuş

cok güsel olmuş harikaaaa

doktorun kimmm cok güselll yaaaa

cok havalı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

revizyonn yapıyor mu pekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yaaa ben de böyle bır burun istiyorummm

canım çok saol evet revizyon yapıyor Ersal Kaya doktorun adı .. inş canım seninde istediğin gibi olur herşey teşekkürler :)

Maşallah canım çok güzel olmuş, tüm fotoğrafları gördüm ve gerçekten zamanla oturmuş burnun. :) Merak ettiğim bir şey var, ben de düşünüyorum burun estetiği birkaç yıl içinde. Yüzün kaç günde toparlandı, yani dışarıya çıkamayacak kadar bir şişlik yada ağrı oldu mu?

Canım çok teşekkür ederim yüzümdeki belirgin morluklarım 12. gün yok olmuştun ondan sonra çok rahat şekilde günlük hayatıma devam ettim gerçi morluk ve alçılarım varkende çok sıkıldığım için yürüyüşe çıkıyordum misafirliğe gitmişliğim bile var :) morluk ve alçını gören tip tip bakıyor aldırmıyan biriysen hiç sorun olmuyor zaten :) ağırım tamponlar alınana kadar oldu oda 5 günlük bi süreçti ilk 2 ay özellikle burun kısmımdaki şişlikten üst dudağım gülerken hareket etmiyordu çok yapmacık duruyordum hiç önden bakan fotoda çekilmedim o yüzden kötü görünüyordu çünkü ama şu an herşey normale donuyor burun ucumun hala hissiz olmasına ragmen :)

Etimek burnun çok güzel olmuş güzel günlerde kullan. Benim burnumda hörgüçlü ve delikleri çok küçük sayılmaz. Çok istiyorum ama kötü olur diye korkuyorum. Ne kadar tuttu ameliyat masrafı?

maşallah burnun çok güzel olmuş aynı benımkıne benziyoorrr :)

merhaba benim burnumda kanama var bunun için gitmeyi düşünüyorum ersal beyin muayene ücreti ne kadar ... bilgi
verebilir misiniz ??

gerçekten çok güzel görünüyor .. muayene ve ameliyat ücreti konusunda bilgi verebilir misin?

Etimek burnun çok güzel olmuş güzel günlerde kullan. Benim burnumda hörgüçlü ve delikleri çok küçük sayılmaz. Çok istiyorum ama kötü olur diye korkuyorum. Ne kadar tuttu ameliyat masrafı?

canım doktoruna guvendıkten sonra emın ol gerısı heyecan oluyor :) korku kalmıyor ıns ıstedgın gıbı bı burnun olur senınde 2.850 tl tuttu canım

cok güzel olmus masallah

teşekkür ederim :)

Cok hos olmus bence de

teşekkürler :))

cnm son fotograflarndan birini atarmısın bende olucam ersal beye senin sayende :) foto at fotooooooooooooooo

canım amelıyatına kac gun kaldı ? az sonra atıyorum fotoğrafı :)

maşallah burnun çok güzel olmuş aynı benımkıne benziyoorrr :)

aa öyle mi merak ettim burnunuzu :) sizinkide mi estetik ?

merhaba benim burnumda kanama var bunun için gitmeyi düşünüyorum ersal beyin muayene ücreti ne kadar ... bilgi verebilir misiniz ??

muayene ucreti almıyor ersal bey gecmıs olsun bu arada :)

5 ay 17 günlük burnum :)

Eklentiler

• $1621810_576179792467442_1184740860_n.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 197
  • $1780699_576177105801044_844322144_n.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 187

Merhaba, burnunuz çok güzel olmuş, ben de doktor araştırıyorum, hangi doktora ameliyat oldunuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…