Gebeliğe Hazırlık Kızlar c life macun bilen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ecemsuhasanahmet35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
2.733
3.931
32
Kızlar ben insagramda gördüm bir cok kişi var kullanan hamıle olan bayanla görüştüm yazdıklarını atıyorum sizce dogrumu ki
[23.10 19:43] +90 505 986 17 38: C-Life Ballı Bitkisel Macunumuzla ilgili genel bilgileri daha sonra ihtiyaç durumunda faydalanmanız adına sizlerle paylaşıyorum. Macunumuz 250gr 'lık sağlıklı pet kavanozda (cam-pet) tamamen doğal olarak sizlere sunulmuştur. Koruyucu ve katkı maddesi içermez. Ayrıca Tarım Bakanlığı'ndan Takviye Edici Gıda Onaylı yeni ürünümüz de 50 adet tek kullanımlık kaşık şeklinde web sitemizde satışa sunulmuştur.
İçeriğinde gerekli kontrol ve analizleri yapılmış
Çam Balı, Adaçayı,Aslan pençesi,Civan Perçemi, Çörekotu, Hayıt Tohumu
bulunmaktadır. Analiz ve üretim belgeleri www.c-life.com.tr web sitemize eklenmiştir. Tekli fiyat bilgisine ve çoklu alımlardaki indirimli fiyat bilgisine de www.c-life.com.tr yi tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Siparişi de yine web sitemiz üzerinden online ya da kapıda ödemeli olarak sipariş verebilirsiniz.
Kadınlarda;
Adet Düzensizliği
PolikistikOver
Çikolata Kisti
Yumurtlama Sorunları
Rahim Duvarı sorunları
Enfeksiyon
Tüp tıkanıklığı
Menopoz
İnsülin Direnci
Hormon bozukluğu
FSH,TSH,Prolakrin
Yumurta Rezervi
Sivilce-Yağlanma
Miyom, Polip
Erken, Geç, Az veya çok Adet Olma
gibi sorunları olanlar üzerinde etkili olduğu yönünde dönüşler alınmıştır. Ayrıca gebelik önünde engel teşkil edebilecek bir çok rahatsızlıkta da etkisi gözlemlenmiştir. Konularına göre müşteri dönüşlerine hem web sitemizde hem de Instagram sayfamızda yer verilmiştir.
👇👇👇
Kalp , Tansiyon, Şeker hastalarına, kanser tedavisi görmüş kişilere, emziren annelere, ciddi rahatsızlığı olanlara, karaciğer hastalarına, sürekli ilaç kullanması gerekenlere
, Doğum kontrol Hapı kullananlara ve ishal olmaması gereken bağırsak hastalığı olanlara
Önermiyoruz.
Ürünümüzün fiyatına ve çoklu alımlarda ki indirimli fiyatına web sitemizden ulaşabilirsiniz. Online ödeme ya da kapıda nakit ödeme ile sipariş verebilirsiniz. Onay mesajı tarafınıza sms olarak gelecektir.

Siparişinizin durumu ile ilgili sorgulamayı web sitemizden sipariş verirken girdiğiniz telefon numaranızla yapabilirsiniz.
Ürünümüzü kullanırken etkiyi artırmak adına günde yarım saat yürüyüş ya da karın bölgesini harekete geçirecek egzersiz ve beraberinde bol su öneriyoruz. Bol su ve yürüyüş macunumuzun etkisini artıracaktır.
Bol su ve yürüyüşe dikkat ederek düzenli kullanmak sizi istediğiniz sonuca daha çok yaklaştıracaktır.
Sağlıkla kalın, Güzel haberlerinizi bizi
[23.10 19:43] +90 505 986 17 38: Macunumuz bayanlara özeldir ve tek çeşittir👍
[23.10 19:43] +90 505 986 17 38: Hamilelik Düşünenler İçin Kullanım
Sabah ve akşam aç karnına , yemeklerden 10 dakika önce bir dolu çay kaşığı ölçüsünde alınır. Mümkün olduğunca porselen ya da tahta kaşık kullanılması tavsiye edilir.
Adetle başlayıp yumurtlama dönemine kadar kullanılır.Yumurtlama döneminde ara verilir. Adetin ilk günü tekrar başlanır. Yani adet ve Yumurtlama arasında kullanılır. Yumurtlama ve adet arasındaki süreçte kullanılmaz.
Adet-✔-Yumurtlama -✖Adet
Adet günü belli olmayanlar kan testı ıle gebelık olmadıgından emın olup baslayabılırler.
Adetten sonra ürün eline ulaşanlar diğer adete 14 günden fazla varsa hemen başlayabilirler
Yumurtlama Nedir ve Yumurtlama Dönemini Nasıl Anlaşılır
Yumurtlama dönemi, iki adet dönemi arasında yumurtalıklarda döllenmeyi bekleyen, olgunlaşmış yumurtaların serbest kalması ile gerçekleşir ve bu süreye de “yumurtlama (ovulasyon) dönemi” denilmektedir.
Yumurtlama Dönemi Vücutta Olabilecek Değişiklikler
*Karın, bel ve kasıkta ağrı , sancı, dolgunluk hissi, kramp görülebilir.
*Normal akıntıdan farklı olarak akıntı artabilir rengi şeffaf kıvamı kaygan yumurta akına benzer bir hal alabilir.
Bazı kadınlarda ıslaklık olarak da kendini gösterebilir.
*Memede hassasiyet, dolgunluk hafif ağrı görülebilir.
* Cinsel istekte artış görülebilir.
*Koku , tat ve ışık gibi uyaranlara karşı hassasiyet, hafif bulantı görülebilir.
*Kadın kendini normalden daha mutlu ve güzel hissedebilir
*Akıntı rengınde değişiklik görülebilir
Yukarıdaki belirtilerle anlayamayanlar eczaneden temin edebilecekleri yumurtlama kiti kullanabilirler.
Ne Zaman Ara Verilecek
C-life Ballı Bitkisel Macunumuzu kullanırken yukarıdaki belirtileri yaşamaya başlayan kişiler 3 gün daha C-Life Macunu kullanıp 3. gün kullanıma ara vereceklerdir. Bu belirtiler bittikten sonra yaklaşık 14 gün sonra beklenen adet gününüdür. 14 gün sonra adet gelmezse bi kaç gün daha bekleyip kan testi yapılmalıdır. Negatifse macuna tekrar başlanmalıdır🌷
[23.10 20:23] +90 505 986 17 38: Web sitemizden tekli ve çoklu alımlardaki indirimli fiyatlarına ulaşabilirsiniz👍 www.c-life.com.tr
[23.10 20:28] +90 505 986 17 38: Macunumuz tek çeşittir , içerikleri aynı olmakla birlikte; kavanoz ve tek kullanımlık ambalajlarda olmak üzere iki ayrı formatta size sunulmuştur. Tek kullanımlık kaşık paket halindedir. Bir kutu içerisinde 50 adet bulunmaktadır. 1 kavanoz macuna tekabül etmektedir. Kavanozdaki ürünümüz Tarım Bakanlığı izinlidir. Tek kullanımlık paketlenmiş olanlar ise Tarım Bakanlığı Takviye Edici Gıda Özel İznine sahiptir. Özellikle günlük kullanım dozunu ayarlanmakta güçlük çekenler, dışarda çalışanlar ve ürünü çantasında taşımak zorunda olanlar için kullanım kolaylığı sunmaktadır.
 
Ben geçen ay aldım adetli iken başlanması gerek oyüzden şuan adetimi bekliyorum . Normalde inanmam. Ama yakın tanıdığım 5 yıldır uğraşıyordu çatlatma iğneleri vs olmadı bu macunla kaldı. Tabi rabbim zamanını biliyor ama bizde hemen olsun istiyoruz. Ben yine elimden geleni yapayım dedim birçok faydasıda var okuduğum yorumlara göre.
 
Ben geçen ay aldım adetli iken başlanması gerek oyüzden şuan adetimi bekliyorum . Normalde inanmam. Ama yakın tanıdığım 5 yıldır uğraşıyordu çatlatma iğneleri vs olmadı bu macunla kaldı. Tabi rabbim zamanını biliyor ama bizde hemen olsun istiyoruz. Ben yine elimden geleni yapayım dedim birçok faydasıda var okuduğum yorumlara göre.
Bende aldım bu ay doktorlar genetik pko başlangıcı dedi ileri düzeyde olmayan. Başladım umarım hayırlı haberler veririm
Merhaba kizlar.. Gebelikleriniz yeni oldugu icin soruyorum. Sizde bu macunlami hamile kaldiniz. O kadar cok olumlu sonuc var ki, bi o kadar da olumsuz..
 
Kızlar gerçekten ile yarıyormu? Ben pko değilim tahlillerim normal güzel ama kullansam mı diye düşünüyorum
Bende pko deilim, hormonlari dengeleyici ozelligede sahipmis. Tup bebege baslicam ocakta. Gitmeden denemek istedim
 
X