Sende hakettıgİ gıbı davran konusma sorma etme nıye ezdırıyosun kendını de bıse sanıyo ona mecburmu yasıyosun? Gelır gıder duvar olursan gorur degerını..
Yapım gereği insanları gorunce saygılı davranıyorum neşeliyim . Duramam öyle zaten böylede olunca moralim bozuluyorSiz "onlar beni beğendi aldı" veya "herşeye boyun bükmüşüm" kafasında giderseniz daha çook ağlarsınız.
Kayınvalide bu eşinizin annesi.
Tanrıça değil.
Gurbete gelin geldim tek kızım onların maşallah sülalesi bir sürü gelen giden hizmet hic bitmiyor bir teşekkürde yoktur sagolsun .Seni nereden aldılar pardon?
Canım benım ben de oyleyım ama hakedene beni de ezmeye calıstılar ama karsılarında cok farklı birini de buldular ben kazandım bence sende dene hakedene iyi olacaksın kımsenın umrunda olmuyosun ki ister agla ister dövünYapım gereği insanları gorunce saygılı davranıyorum neşeliyim . Duramam öyle zaten böylede olunca moralim bozuluyor
Resmen beni aşağılıyor bu da benim zoruma gidiyor . Görmezden geliyorum ama gidince ağla ağla yoruldumSiz "onlar beni beğendi aldı" veya "herşeye boyun bükmüşüm" kafasında giderseniz daha çook ağlarsınız.
Kayınvalide bu eşinizin annesi.
Tanrıça değil.
Zaten onların yanında belli etmiyorum resmen beni aşağılıyor bu kandil gunu beni cok aglattiCanım benım ben de oyleyım ama hakedene beni de ezmeye calıstılar ama karsılarında cok farklı birini de buldular ben kazandım bence sende dene hakedene iyi olacaksın kımsenın umrunda olmuyosun ki ister agla ister dövün
Arkadaşım bu forumda sizin gibi ve hatta sizden daha saygılı, neşeli ne hatunlar vardır.Yapım gereği insanları gorunce saygılı davranıyorum neşeliyim . Duramam öyle zaten böylede olunca moralim bozuluyor
Evet anlıyorum canım insanları boyle kabul edeceksın annenı babanı kardesını degıstırebılıyo musun ? Hayır .. Ozaman onu oyle kabul et aklı kıt de ne dersen ne kendını uzme benceZaten onların yanında belli etmiyorum resmen beni aşağılıyor bu kandil gunu beni cok aglatti
Anladim.yaşin kucuk anlasilan.boyle dissiz olma.ezdirme kendini yahu.hayatta yapmak istediklerini yap.omrun onlara hizmet edip tesekkur beklemeklemi gececekGurbete gelin geldim tek kızım onların maşallah sülalesi bir sürü gelen giden hizmet hic bitmiyor bir teşekkürde yoktur sagolsun .
Sen sanıyosun ki havuç top ya da ıslak kurbaiye yaparsam herkes beni severGurbete gelin geldim tek kızım onların maşallah sülalesi bir sürü gelen giden hizmet hic bitmiyor bir teşekkürde yoktur sagolsun .
en iyi kaynana konuşmayandır. her dakika laf sokabilirdi, yuvanızı dağıtmaya çalışabilirdi, türlü entrikalar dönderebilirdi. şükredin
Keske mesafeli olsa . Her görüşünde sen nesinki oğlum daha iyilerine layık dışarıdaki insanlar beni met ediyor kaynanam beni aşağılıyor yoruldum herseye bi bakış resmen hayat burnumdan geliyor ne yaparsam yapayım beni huzursuz ediyorOnlar beni gördü,beğendi, aldı.... Aldı nedir ya? Kadın mesafeli heralde, ne güzel işte daha ne istiyosun ki, sende mesafeli ol gül gibi geçinip gidin. Ağlancak bişey yok, neyin bunalımı ya bazınızıda anlamak mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?