Kızlar canım cok sıkıldı

Resme
resmen esimin yanında aşağılıyor beni ya . Eltim boşandı . Atlar gitti diyor itler kaldı . Bana bakıp söylüyor . Ben hic üstüme almıyorum. Kendime gülüyorum esim cocuklarım ilgileniyorum görmezden geliyorum . Yani o gittiği an başlıyorum bunalima

ben sadece kandil günü o dua etmek varken ağlamakta nedir allah kapilari açtiği gün allah tan güzel dileklerini allah tan iste ama ellerini açip dua et

Kadın hamileydi manti götürdüm sonra pişirsin diye . Aradım yorulma dedim ben bişeyler getiririm hayır dedi ben yapmisim siz yeterki gelin hediyem birde manti götürdüm :))

Hayır kaynananın önünde niye pervane olursunuz, anlamam ki? Eşinizin annesi, saygıda kusur etmeyin elbette ama evinize gelen bir misafirden ekstra özen göstermek zorunda değilsiniz.
Evinize gelen misafirin önünden yemeği çekip ona saygısızlık yapmıyorsunuzdur, kaynananız da o evde misafir, bunun siz bilincinde olursanız, o da olur.

ben sadece kandil günü o dua etmek varken ağlamakta nedir allah kapilari açtiği gün allah tan güzel dileklerini allah tan iste ama ellerini açip dua et
Zaten öyle yapıyorum allahıma sığınmisim ALLAH içlerine merhamet koysun

Hey Alllahım şöylesi bana denk gelmiyor ki oğlunun valizini hazırlayıp eline vereyim, daha iyisi layıksa git ona kaktır paşazadeni diyeyim.
Allah hakkaten dağına göre kar vermiyor arkadaş.

İa

Isallah bana ders olur

Ha bu geçen arkadaşına ikramlık götürmeyi dert eden arkadaş senin yorumunla tanıdım

Konu sahibi Nasıl diyim Allah kalbine göre wersin şu kandil günü inşallah. Yalnız sen biraz bişeyler yapıp insanların gözüne girmeye çalışıyormuşsun gibi geldi bana ama insanlara ne kadar çok werirsen o kadar isterler bi kere yapma senden kötüsü olmaz bence doğal dawran o kadar çabalama insanlara onu bunu yapayım derken kendini perişan etme değmez. Çok takmışsın kv suratsızmış boşwer niye pohpohlamaya çalışıp gidince üzülüyorsun ki kendinden değerli ne war ki şu hayatta otur o börek çörekleride kendin yap ye ay bende börek çöreğe takmışım bize öyle getiren yok kıskandım mı ne
Siz çok sabırlı birine benziyorsunuz Buarada ben Walla çok tahammülsüzüm ben olsam kvye gözlerimi bi bölertsem dudağı uçuklar korkudan gözlerimle yerim onu

Ya Warya şurda bitane kvyi alt eden Hakkı'ndan gelen bi konuya rastlamadım bu kvsine kötü dawranan' adamları kendine çeken kötü gelinler dizilerde kaldı demek ki kvler ipleri ele almışlar gelinler dert anası olmuş bizde güzin abla

kıyamam ya sıkma canını.umursamamak en güzel cevaptır böylelerine.benim kv adayım da beni hiiiiiiç istemiyor.biz evlenemiycez bile muhtemelen..sen almışsın oğluşunu tadını çıkar umursama gül geç:)))

Ayyu canim ya valla bende senin gibiydim gozum acildi artik.diyemedin mi o atlari da kaciran itler iste diye.bak nasil susardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…