Tek kelime söylüyor zaten 1 ay kendime gelemiyorum maşallah aklı bende sende yok
Sen niye kendini sevdirmeye çalışıyorsun, sevmese yaşayamaz mısın, kocan mı sankiTek kelime söylüyor zaten 1 ay kendime gelemiyorum maşallah aklı bende sende yok
resmen esimin yanında aşağılıyor beni ya . Eltim boşandı . Atlar gitti diyor itler kaldı . Bana bakıp söylüyor . Ben hic üstüme almıyorum. Kendime gülüyorum esim cocuklarım ilgileniyorum görmezden geliyorum . Yani o gittiği an başlıyorum bunalimaOnlar beni gördü,beğendi, aldı.... Aldı nedir ya? Kadın mesafeli heralde, ne güzel işte daha ne istiyosun ki, sende mesafeli ol gül gibi geçinip gidin. Ağlancak bişey yok, neyin bunalımı ya bazınızıda anlamak mümkün değil.
Kadın hamileydi manti götürdüm sonra pişirsin diye . Aradım yorulma dedim ben bişeyler getiririm hayır dedi ben yapmisim siz yeterki gelin hediyem birde manti götürdüm :))Aman sende bir alemsin
O nasılsa sende öyle ol
Geçen ki konu ne oldu elinde ikramlık yapıp götürdün mü ? arkadaşına..
Sen fazla kibarsın ama hak edene yap bence
Sonra ay ben pervaneydim bana bunu ettiler diyeceksen hele
Biri bön baksa ben hiç bakmam tv açarım daha iyi
Zaten öyle yapıyorum allahıma sığınmisim ALLAH içlerine merhamet koysunben sadece kandil günü o dua etmek varken ağlamakta nedir allah kapilari açtiği gün allah tan güzel dileklerini allah tan iste ama ellerini açip dua et
Hey Alllahım şöylesi bana denk gelmiyor ki oğlunun valizini hazırlayıp eline vereyim, daha iyisi layıksa git ona kaktır paşazadeni diyeyim.Keske mesafeli olsa . Her görüşünde sen nesinki oğlum daha iyilerine layık dışarıdaki insanlar beni met ediyor kaynanam beni aşağılıyor yoruldum herseye bi bakış resmen hayat burnumdan geliyor ne yaparsam yapayım beni huzursuz ediyor
Hayır kaynananın önünde niye pervane olursunuz, anlamam ki? Eşinizin annesi, saygıda kusur etmeyin elbette ama evinize gelen bir misafirden ekstra özen göstermek zorunda değilsiniz.
Evinize gelen misafirin önünden yemeği çekip ona saygısızlık yapmıyorsunuzdur, kaynananız da o evde misafir, bunun siz bilincinde olursanız, o da olur.[/QUOTE Isallah bende oda olur
Bakışları bile yeter cnm beni bunalmayaIyi iste laf sokmasindan kusur bulmasindan iyidir konusmamasi.yapisi oyledir belki.
Lafta sokuyor bisey yapmasa Altan Altan bakıyor sanki ne yapmisimIyi iste laf sokmasindan kusur bulmasindan iyidir konusmamasi.yapisi oyledir belki.
Isallah bana ders olurSen sanıyosun ki havuç top ya da ıslak kurbaiye yaparsam herkes beni sever
Öyle de hizmet etmeye alışmışsın ki birinin evine hediye alıp giderken bile evden börek mi yapıp götürsem bi de ayrıca diyosun
İyilik hak edene yapılır, havucu çiğ çiğ bile hak etmiyo senin kayınvaliden. Top haline gelmesi için harcanan şekere, cevize, yağa, hindistan cevizine en önemlisi emeğine ve vaktine yazık
Belki böyle bi örnekle daha iyi anlarsın dedim
Ha bu geçen arkadaşına ikramlık götürmeyi dert eden arkadaş senin yorumunla tanıdımAman sende bir alemsin
O nasılsa sende öyle ol
Geçen ki konu ne oldu elinde ikramlık yapıp götürdün mü ? arkadaşına..
Sen fazla kibarsın ama hak edene yap bence
Sonra ay ben pervaneydim bana bunu ettiler diyeceksen hele
Biri bön baksa ben hiç bakmam tv açarım daha iyi
Ayyu canim ya valla bende senin gibiydim gozum acildi artik.diyemedin mi o atlari da kaciran itler iste diye.bak nasil susardi.Resme
resmen esimin yanında aşağılıyor beni ya . Eltim boşandı . Atlar gitti diyor itler kaldı . Bana bakıp söylüyor . Ben hic üstüme almıyorum. Kendime gülüyorum esim cocuklarım ilgileniyorum görmezden geliyorum . Yani o gittiği an başlıyorum bunalima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?