Kızlar canım cok sıkıldı

Çakallara meydanı bırakmamak içindir deseydin
Terbiyesizler
Eşin armut mu topluyo o sana it derken

Çakallara meydanı bırakmamak içindir deseydin
Terbiyesizler
Eşin armut mu topluyo o sana it derken
Esimin yanında demiyor tekken taciz ediyor . Esime söylesem kaynanam der ben ona demedim yanlış anladı . Esim yanında Kendini değiştiriyor zaten kimseye anlatamıyorum derdimi

Hayatım sende tekken taciz et onu ay merak ediyorum o laf sokunca siz öyyylleeee susuyomusunuz? Bide bunları kocana anlatıyormusun?

Ha eşinin yanında iyi davranıyor o yokken sokuyo sinsi yılana bak sen sende eşine anlatamıyosun derdini ama iyi yapmışsın anlatmamakla annen onu dedi şunu yaptı surat yaptı dersen dewamlı huzurunuz kalmaz. ama ezdirme kendini sende onun yaptığını yap eşin yokken sok onu

bencede öyle yapacam başka çarem yok
Kaynanandan taktik kap azıcık
zaten bu günkü üzüntü yetti daha bende öyle yapacam keriz degilim artık yoruldum ya bu nedir
Hayatım sende tekken taciz et onu ay merak ediyorum o laf sokunca siz öyyylleeee susuyomusunuz? Bide bunları kocana anlatıyormusun?
Kocama anlatmıyorum . Bisey diyince görmezden geliyorum sanki kelimeyi o dememiş gibi yapıyorum

Niye ağlıyosun alemsin
O senle konuşsa ne olur, konuşmasa ne olur
Bön bakınca hayırdır de mesela tv yi aç keyfine bak
Eşin yokken niye görüşüyosun, numaracıymış eşin olunca iyi davranıyor madem tek eşinle git gel

eltinin bosanma konusu uzerine "atlar gitti itler kaldi" dediginde ben sizin yerinizde olsam soyle derdim:

- aaa anne / x hanim / y teyze... insan hic oglu icin it der mi?

suratina da bakardim sadece. o anlardi. C Cansu098

Niye görmezden geliyorsun yaaaa ama ha sinirleniyorum böyle susup olmamış gibi yapanlara hani o an yawaşça kaynana dön ve gözlerini Kocaman Bölert ve dik dik bak bi kaç sn sonra cıkcıkcık de çewir kafanı senden tepki görünce geri çekilir belki biraz baktın gene aynı ozaman lafla iğnele

Neden boyun eğiyorsun ki böyle devam edersen öok ağlarsın beğenmesin çok ta tınn diyip geçeceksin yoksa çokk üzülürsün

aynı evrimi bende geçirdim roller değişti

Neden boyun eğiyorsun ki böyle devam edersen öok ağlarsın beğenmesin çok ta tınn diyip geçeceksin yoksa çokk üzülürsün
Zaten daha önce görmezden geliyordum bu defa hem görmezden gelcem hemde umursamıycam

ay napcan fitnelik yapacağına bırak bön bön baksın benimkide suratıma aynen öyle boş boş bakar ben anlamadı diye salak ben tabi bir kaç kez daha anlatırım aynı botokslu ifadeyle e ben anladım zaten sen neden anlatıyorsun der..o günden beri put gibiyim

aynen sende bakma suratına at bacak bacak üstüne bak nasıl canlanacak..kadını pis alıştırmışsın hizmetçi gözüyle bakıyor gelip hizmetini alıp gidiyor mecbur mu teşekkür etmeye ama sen hizmet etmeye mecbursun ona..aynen de bu mesajı vermişsin..hadi sıkıyosa iki surat yap bak neler oluyorezdirme kendini ezdirmeeee

yok o gelinler de dert olmadığından yazmıyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…