Evet ta kendisi : )Ha bu geçen arkadaşına ikramlık götürmeyi dert eden arkadaş senin yorumunla tanıdım
Çakallara meydanı bırakmamak içindir deseydinResme
resmen esimin yanında aşağılıyor beni ya . Eltim boşandı . Atlar gitti diyor itler kaldı . Bana bakıp söylüyor . Ben hic üstüme almıyorum. Kendime gülüyorum esim cocuklarım ilgileniyorum görmezden geliyorum . Yani o gittiği an başlıyorum bunalima
Esimin yanında demiyor tekken taciz ediyor . Esime söylesem kaynanam der ben ona demedim yanlış anladı . Esim yanında Kendini değiştiriyor zaten kimseye anlatamıyorum derdimiÇakallara meydanı bırakmamak içindir deseydin
Terbiyesizler
Eşin armut mu topluyo o sana it derken
Kaynanandan taktik kap azıcıkEsimin yanında demiyor tekken taciz ediyor . Esime söylesem kaynanam der ben ona demedim yanlış anladı . Esim yanında Kendini değiştiriyor zaten kimseye anlatamıyorum derdimi
bencede öyle yapacam başka çarem yokHa eşinin yanında iyi davranıyor o yokken sokuyo sinsi yılana bak sensende eşine anlatamıyosun derdini ama iyi yapmışsın anlatmamakla annen onu dedi şunu yaptı surat yaptı dersen dewamlı huzurunuz kalmaz. ama ezdirme kendini sende onun yaptığını yap eşin yokken sok onu
zaten bu günkü üzüntü yetti daha bende öyle yapacam keriz degilim artık yoruldum ya bu nedirKaynanandan taktik kap azıcık
Kocama anlatmıyorum . Bisey diyince görmezden geliyorum sanki kelimeyi o dememiş gibi yapıyorumHayatım sende tekken taciz et onuay merak ediyorum o laf sokunca siz öyyylleeee susuyomusunuz? Bide bunları kocana anlatıyormusun?
Neden boyun eğiyorsun ki böyle devam edersen öok ağlarsın beğenmesin çok ta tınn diyip geçeceksin yoksa çokk üzülürsünMrb kızlar bu gun kaynanam bana geldi . Ben önünde pervane güler yüzlü . Kaynanamdan çit çıkmıyor ne soruyor. Ne gülüyor sanki bir duvar . Oncelerinde böyleydi . Yemek ya yardım edersin konuşmaz Tesekür ya bi dua yok bon bon bakar bisey demez . Sadece beni istemediğini belli eder . Onceleri umursamiyordum . Ama bu gun gitti ağladım . Allahım dedim ben ne yaptım . Elimden geldiğince saygıda kusur etmiyorum . Onlar beni beğendi aldı . Onlar beni buldu . Yani bu evliliğimi cok mu görüyorlar . Herseye boyun bukmusum . Neyse biraz icimi döktüm rahatladım kızlar destek icin şimdiden sagolun .bu gunüm altüst oldu . Resmen bunalıma soktu beni ne is ne yemek nede cocuklara bakmak istiyorum . Sadece ağlamak istiyorum(((( Rabbim kandil gunu herkese yardım etsin bana bi hayırlı kapı acsın yoruldum artık
aynı evrimi bende geçirdim roller değiştiCanım benım ben de oyleyım ama hakedene beni de ezmeye calıstılar ama karsılarında cok farklı birini de buldular ben kazandım bence sende dene hakedene iyi olacaksın kımsenın umrunda olmuyosun ki ister agla ister dövün
Zaten daha önce görmezden geliyordum bu defa hem görmezden gelcem hemde umursamıycamNeden boyun eğiyorsun ki böyle devam edersen öok ağlarsın beğenmesin çok ta tınn diyip geçeceksin yoksa çokk üzülürsün
Zaten daha önce görmezden geliyordum bu defa hem görmezden gelcem hemde umursamıycam. /QUOTE]
İşallah benimde rol değişir bıktımaynı evrimi bende geçirdim roller değişti
ay napcan fitnelik yapacağına bırak bön bön baksın benimkide suratıma aynen öyle boş boş bakar ben anlamadı diye salak ben tabi bir kaç kez daha anlatırım aynı botokslu ifadeyle e ben anladım zaten sen neden anlatıyorsun der..o günden beri put gibiyimMrb kızlar bu gun kaynanam bana geldi . Ben önünde pervane güler yüzlü . Kaynanamdan çit çıkmıyor ne soruyor. Ne gülüyor sanki bir duvar . Oncelerinde böyleydi . Yemek ya yardım edersin konuşmaz Tesekür ya bi dua yok bon bon bakar bisey demez . Sadece beni istemediğini belli eder . Onceleri umursamiyordum . Ama bu gun gitti ağladım . Allahım dedim ben ne yaptım . Elimden geldiğince saygıda kusur etmiyorum . Onlar beni beğendi aldı . Onlar beni buldu . Yani bu evliliğimi cok mu görüyorlar . Herseye boyun bukmusum . Neyse biraz icimi döktüm rahatladım kızlar destek icin şimdiden sagolun .bu gunüm altüst oldu . Resmen bunalıma soktu beni ne is ne yemek nede cocuklara bakmak istiyorum . Sadece ağlamak istiyorum(((( Rabbim kandil gunu herkese yardım etsin bana bi hayırlı kapı acsın yoruldum artık
aynen sende bakma suratına at bacak bacak üstüne bak nasıl canlanacak..kadını pis alıştırmışsın hizmetçi gözüyle bakıyor gelip hizmetini alıp gidiyor mecbur mu teşekkür etmeye ama sen hizmet etmeye mecbursun ona..aynen de bu mesajı vermişsin..hadi sıkıyosa iki surat yap bak neler oluyorSen sanıyosun ki havuç top ya da ıslak kurbaiye yaparsam herkes beni sever
Öyle de hizmet etmeye alışmışsın ki birinin evine hediye alıp giderken bile evden börek mi yapıp götürsem bi de ayrıca diyosun
İyilik hak edene yapılır, havucu çiğ çiğ bile hak etmiyo senin kayınvaliden. Top haline gelmesi için harcanan şekere, cevize, yağa, hindistan cevizine en önemlisi emeğine ve vaktine yazık
Belki böyle bi örnekle daha iyi anlarsın dedim
yok o gelinler de dert olmadığından yazmıyorlar..Ya Warya şurda bitane kvyi alt eden Hakkı'ndan gelen bi konuya rastlamadım bu kvsine kötü dawranan' adamları kendine çeken kötü gelinler dizilerde kaldı demek ki kvler ipleri ele almışlar gelinler dert anası olmuş bizde güzin abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?