Kızlar canım cok sıkkınn

Ama böyle gerekti istr esim bilr sasiriyor annesinin boyle yapmasina bilseydim beklemezmiydim hic
Hiç düşünemedin mi peki? Görmüyor musun çevredeki kötü örnekleri? Kayınvalideyle aynı evde oturup çok rahat mutlu olabileceğini nasıl düşünürsün ki? Haaa bu kayınvalide için geçerli değil tabiii kendi annen bile olsa olmazdı, ev ev üstüne olmaz, iki ayrı aile nasıl olur ki aynı evin içinde, onu geçtim sevişirken hiç ses çıkarmıyor musunuz yahu ?

Keşke bekleseydiniz 1 sene mi? 1 sene,2 sene mi?2 sene çok büyük bi hata yapmışsın ve sonunda tartışarak birbirinize kırılarak o evden ayrılacaksınız.umarım eşinle aranızda sorun çıkmaz
Bende aynen bunu diycektim o evden ayrilman muhtemelen hirli gurlu olucak çok örnekleri var. Ne diyim Allah kurtarsın acısız olur inş.

Ev almak istiyoruz cunku onun icin mecbur kaldim geldim buraya
İşte kendi çıkarın için gitmişsin
Hem milletten geçinelim hemde bizi başbaşa bıraksınlar diye bi mantık olabilir mi
Oldu, kendi evlerini size tahsip edis konu komşuda yatsınlar

Bunlari biliyorum tabikii sabrederim diyr dusundum ne olursa olsun bu kadar kotu olacagini tahmin edememistim kizlar dertlesmek icin yazfim ev evin ustunde olmaz bunu biliyorum bazen mecbur kaliyorsun ama

O durumdayim zatenn inan gorseydin nasil olduklarini sende sasirirdinn sadece esimi dusundugum icin sabrediyorum bencede mantikli olani cikmak zaten. O kadar nefret ettim kii yuzlerine bakasim gelmiyor gercekten

Sabretme icraata geç eşini ikna et .
Şimdik cicim ayları saf değiştirme olasılığı yüksek eşinin bu yüzden neyapıyorsan yap ama yap bir şekilde
Cazibeni kullan yeni evlisin bu ortamda nasıl kullanacaksan gerçi bilemedim
İnsan duşa girmeye lavoboyu kullanmaya çekinir be ya !

Bunlari biliyorum tabikii sabrederim diyr dusundum ne olursa olsun bu kadar kotu olacagini tahmin edememistim kizlar dertlesmek icin yazfim ev evin ustunde olmaz bunu biliyorum bazen mecbur kaliyorsun ama
Mecbur değilmişsin
Ev alana kadar kira ödemeyelim kayınvalidenin evine yerleşip birikim yapalım demişsin
Herkesin evi mi var ? Kiraya çıkıyorlar kendi geçimini kendi üstleniyorlar
Böylece kimseye eyvallahları olmuyor

Dogru soyluyorsun aslinda ben yapayim bunu

Bu konuyu ben bi konusayim aksam esimle o halde

İşte kendi çıkarın için gitmişsin
Hem milletten geçinelim hemde bizi başbaşa bıraksınlar diye bi mantık olabilir mi
Oldu, kendi evlerini size tahsip edis konu komşuda yatsınlar

Kimsenin kimseden gecindigi yoj canim benim bu evin herseyini esim karsiliyor. Tabiki oylee kaynanam var zaten bide gorumcemmi gelsin o evde gelin var demeleri gerekmiyor mu

Şayet çalışmıyorsanız bir işe girin.
Hem ev peşinatını daha çabuk biriktirir hem de sevmediğiniz görümceyle evinde oturduğunuz kayınvalideyi daha az görmüş olursunuz.

Ev almak istiyoruz cunku onun icin mecbur kaldim geldim buraya

Amaç ev almaksa bu şekilde olmaz ki. Aylık aylık kısmakla ev alınmaz. Alınsa da çok uzun vade lazım buna. Yani baya bir seneyi gözden çıkarman lazım. Hiç birikiminiz var mı?

Ne kadar yasadiniz beraber ? İste beni bi sen anlarsin yasamissin cunku bende cok nettim yasamam diyordum soyle yapmam boyle yapmam ama hayat bu bilemiyor insan yargilamamak lazim o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…