- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
- Konu Sahibi Kelebekkkk26
-
Hiç düşünemedin mi peki? Görmüyor musun çevredeki kötü örnekleri? Kayınvalideyle aynı evde oturup çok rahat mutlu olabileceğini nasıl düşünürsün ki? Haaa bu kayınvalide için geçerli değil tabiii kendi annen bile olsa olmazdı, ev ev üstüne olmaz, iki ayrı aile nasıl olur ki aynı evin içinde, onu geçtim sevişirken hiç ses çıkarmıyor musunuz yahu ?Ama böyle gerekti istr esim bilr sasiriyor annesinin boyle yapmasina bilseydim beklemezmiydim hic
Bende aynen bunu diycektim o evden ayrilman muhtemelen hirli gurlu olucak çok örnekleri var. Ne diyim Allah kurtarsın acısız olur inş.Keşke bekleseydiniz 1 sene mi? 1 sene,2 sene mi?2 sene çok büyük bi hata yapmışsın ve sonunda tartışarak birbirinize kırılarak o evden ayrılacaksınız.umarım eşinle aranızda sorun çıkmaz
Neden birlikte oturuyorsunuz?
Neden mecbur kaldın buna?
Bende aynen bunu diycektim o evden ayrilman muhtemelen hirli gurlu olucak çok örnekleri var. Ne diyim Allah kurtarsın acısız olur inş.
İşte kendi çıkarın için gitmişsinEv almak istiyoruz cunku onun icin mecbur kaldim geldim buraya
Yıpratma kendini eşine defalarca soyle bu evde mutsuz olduğunu tez vakitte bi çare bulmasını şöyle yanıİnsallahh kurtulayim da nasil oldugu farketmez gercekten
Hiç düşünemedin mi peki? Görmüyor musun çevredeki kötü örnekleri? Kayınvalideyle aynı evde oturup çok rahat mutlu olabileceğini nasıl düşünürsün ki? Haaa bu kayınvalide için geçerli değil tabiii kendi annen bile olsa olmazdı, ev ev üstüne olmaz, iki ayrı aile nasıl olur ki aynı evin içinde, onu geçtim sevişirken hiç ses çıkarmıyor musunuz yahu ?
O durumdayim zatenn inan gorseydin nasil olduklarini sende sasirirdinn sadece esimi dusundugum icin sabrediyorum bencede mantikli olani cikmak zaten. O kadar nefret ettim kii yuzlerine bakasim gelmiyor gercekten
Yıpratma kendini eşine defalarca soyle bu evde mutsuz olduğunu tez vakitte bi çare bulmasını şöyle yanı
Mecbur değilmişsinBunlari biliyorum tabikii sabrederim diyr dusundum ne olursa olsun bu kadar kotu olacagini tahmin edememistim kizlar dertlesmek icin yazfim ev evin ustunde olmaz bunu biliyorum bazen mecbur kaliyorsun ama
Sabretme icraata geç eşini ikna et .
Şimdik cicim ayları saf değiştirme olasılığı yüksek eşinin bu yüzden neyapıyorsan yap ama yap bir şekilde
Cazibeni kullan yeni evlisin bu ortamda nasıl kullanacaksan gerçi bilemedim
İnsan duşa girmeye lavoboyu kullanmaya çekinir be ya !
Mecbur değilmişsin
Ev alana kadar kira ödemeyelim kayınvalidenin evine yerleşip birikim yapalım demişsin
Herkesin evi mi var ? Kiraya çıkıyorlar kendi geçimini kendi üstleniyorlar
Böylece kimseye eyvallahları olmuyor
Ne sıkılcak koca deilmi bulsun çözümü nü ben olsam paso başının etini yerim,calisiyormusun sen ?İste bende buny diyorum sürekli soylersem sıkılmazmı artıkk kendimden sogutmayim da o arada
E yani , bence de.Bu konuyu ben bi konusayim aksam esimle o halde
İşte kendi çıkarın için gitmişsin
Hem milletten geçinelim hemde bizi başbaşa bıraksınlar diye bi mantık olabilir mi
Oldu, kendi evlerini size tahsip edis konu komşuda yatsınlar
İnsallahhKeşke bekleseydiniz 1 sene mi? 1 sene,2 sene mi?2 sene çok büyük bi hata yapmışsın ve sonunda tartışarak birbirinize kırılarak o evden ayrılacaksınız.umarım eşinle aranızda sorun çıkmaz
Ev almak istiyoruz cunku onun icin mecbur kaldim geldim buraya
Burda bangır bangır bağırıyoruz Kayınvalideyle aynı evde olmaz dıye.
Ben bıle konularda kaç kez demişimdir. Allah sabır versın. Çok ıyı anlıyorum senı.
Kocanla aran bıle bozulabılır evet.
Ben bu sorunu kayınvalidemın evınden taşınarak hallettım. Sanada önerırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?