- 12 Ocak 2016
- 23
- 1
- 1
- Konu Sahibi Kelebekkkk26
-
Evet arabasi var satip alicaz zaten kredi falan cekelim dedik artik baska caremiz kalmadiAmaç ev almaksa bu şekilde olmaz ki. Aylık aylık kısmakla ev alınmaz. Alınsa da çok uzun vade lazım buna. Yani baya bir seneyi gözden çıkarman lazım. Hiç birikiminiz var mı?
eşine bu konuyu konumara calişuan canım gözünü açs an mesela yavaştan yarın bi gün bişey olur bu sefer is başka boyuta giderBundan birkac ay once evlendim esim cok iyi bi insann aramiz cok iyii ama kaynanamla yasiyoruz evlendigimizden beri yasamadigim sey kalmadıı evlenmeden once o kadar iyiydik ki evlendikten sonra cok degistiler . cok uzerime geliyorlar simdiye kadar saygisizlik yapmadim yerin dibine sokup sokup cikardilar en son patladimm ki iyi oldu artik eskisi gibi davranmiyorlar. Gorumcemde benden birkac ay once evlendi bizi hic yalniz birakmiyorlar o da hep bizde cok sıkıldım artıkk .esimle de aram bozulacak diye cok korkuyorumm bazen o tarafa kayıyor sankii ne yapacagimi sasirdim
Şayet çalışmıyorsanız bir işe girin.
Hem ev peşinatını daha çabuk biriktirir hem de sevmediğiniz görümceyle evinde oturduğunuz kayınvalideyi daha az görmüş olursunuz.
eşine bu konuyu konumara calişuan canım gözünü açs an mesela yavaştan yarın bi gün bişey olur bu sefer is başka boyuta gider
Evet arabasi var satip alicaz zaten kredi falan cekelim dedik artik baska caremiz kalmadi
Kira ciddi bi rakam bence, siz kira vermiyorsunuzKimsenin kimseden gecindigi yoj canim benim bu evin herseyini esim karsiliyor. Tabiki oylee kaynanam var zaten bide gorumcemmi gelsin o evde gelin var demeleri gerekmiyor mu
Bu tür konulara realist yaklaşmak lazım. Bir araba dediğin ne kadar eder ikinci el ki size peşinat olsun.
Kredi çekip evi ayırdınız diyelim. Eşinin maaşı yetecek mi ev geçindirmeye ve de krediyi ödemeye?
Sen çalışmayı düşünmüyor musun?
Kayınvalidemın bana etmeği küfür kalmadı desem ..Ne kadar yasadiniz beraber ? İste beni bi sen anlarsin yasamissin cunku bende cok nettim yasamam diyordum soyle yapmam boyle yapmam ama hayat bu bilemiyor insan yargilamamak lazim o yuzden
çok zor bir durum yaa evden ayrılmak en iyisi de oda okadar kolay deilEsim zaten destek oluyor bu konuda tarrismaya da giriyor benim icin ama kardesinn burafa kalmasi vs ona sorun olmuyor pek sonucta kardrsi ama beni rahatsiz ediyor yani ne diyebilirim ki
Kira ciddi bi rakam bence, siz kira vermiyorsunuz
Aynen oyle ama yapacak bisey yok evliligim bitecegine zorlanirim ama cikarim o eveOsama
çok zor bir durum yaa evden ayrılmak en iyisi de oda okadar kolay deil
Kayınvalidemın bana etmeği küfür kalmadı desem ..
Kocamdan ayırmaya kalktı desem ....
ÇAlıştığım butun paramı aldı eğer vermezsen defol evımden dedi desem. (eşim ozamn okuyordu . )...
Anneme kötu bır laflar söyyledı desem....
Ablama ve yeğenlerime gitmeme , konuşmama kızıyodu desem ...
Hergun işyerinden geldıkten sonra evde temızlığı ve yemeği yapıyordum desem....
Regl olduğumda ped almama kızıyordu desem ....
Durmadan iğneleyıci konuşmaları , bakışları ...
Daha bır suru şey 1 yıl içinde bana bunları yaşattı. Takiii bana taaak edene kadar
Eşim okurken benım aldığım 800 tl maaşla evınden ayrıldım.
Şuan Allaha şükür duurumumuz gayet ıyı. Kayınvalidemle konuşmuyorum. Huzurum 10 numara Allahım bozmasın.
Hala bana beddua eder , kocama mesaj atar onu boşa diye ..
Falann fismannn
3,5 yıl oldu işte şükürler olsun.
Kayınvalidenin evine yerleşirsen öyle olur
Büyüklerin evinden misafir eksik olmaz
Daha bunlar iyi günlerin, görümce ne ki ? Annesinin evine tabi gelip gelip gider
Bayram gelsin, dıdının dıdısı gelecek eh sende o evdensin kayınvalidenden de küçüksün ikramdır şudur budur yapacaksın
Ayrı ev açıp kendi yağında kavrulmak varken bunu seçen sensin
az daha bombalasaydın keşke bu az oldu sankiKayınvalidenin evine yerleşirsen öyle olur
Büyüklerin evinden misafir eksik olmaz
Daha bunlar iyi günlerin, görümce ne ki ? Annesinin evine tabi gelip gelip gider
Bayram gelsin, dıdının dıdısı gelecek eh sende o evdensin kayınvalidenden de küçüksün ikramdır şudur budur yapacaksın
Ayrı ev açıp kendi yağında kavrulmak varken bunu seçen sensin
ne yapacaktı kendi annesinin evinde yanında kalmak için sizden izinmi isteyecekti kalacak tabiki annesi orada sonuçtaOyle bi durumumuz olmadigi izin birsureligine mecbur burada yasiycaz . gelmesi sorun degil canim kaliyor bizdee surekli
Pardon yaaz daha bombalasaydın keşke bu az oldu sanki
sen niye pardon dedinkiPardon ya
Yalan mı ?az daha bombalasaydın keşke bu az oldu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?