Kızlar canım cok sıkkınn

Amaç ev almaksa bu şekilde olmaz ki. Aylık aylık kısmakla ev alınmaz. Alınsa da çok uzun vade lazım buna. Yani baya bir seneyi gözden çıkarman lazım. Hiç birikiminiz var mı?
Evet arabasi var satip alicaz zaten kredi falan cekelim dedik artik baska caremiz kalmadi

eşine bu konuyu konumara calişuan canım gözünü açs an mesela yavaştan yarın bi gün bişey olur bu sefer is başka boyuta gider

Şayet çalışmıyorsanız bir işe girin.
Hem ev peşinatını daha çabuk biriktirir hem de sevmediğiniz görümceyle evinde oturduğunuz kayınvalideyi daha az görmüş olursunuz.

İs aramaya coktan basladim bile bulursam zaten gircem esime de drstek olur hemen cikabiliriz buradan

eşine bu konuyu konumara calişuan canım gözünü açs an mesela yavaştan yarın bi gün bişey olur bu sefer is başka boyuta gider

Esim zaten destek oluyor bu konuda tarrismaya da giriyor benim icin ama kardesinn burafa kalmasi vs ona sorun olmuyor pek sonucta kardrsi ama beni rahatsiz ediyor yani ne diyebilirim ki

Evet arabasi var satip alicaz zaten kredi falan cekelim dedik artik baska caremiz kalmadi

Bu tür konulara realist yaklaşmak lazım. Bir araba dediğin ne kadar eder ikinci el ki size peşinat olsun.

Kredi çekip evi ayırdınız diyelim. Eşinin maaşı yetecek mi ev geçindirmeye ve de krediyi ödemeye?

Sen çalışmayı düşünmüyor musun?

Dusunuyorum tabiki bence yetebilir iste zorluk olur bize biraz amaa

Neden kabul ettin ki birlikte kalmayı. Maddi durumunuz ev tutacak kadar kötü biraz daha bekleyin. Yüz göz olduktan sonra evi ayırsaniz ne olur ki. Zaten o evi ayırma süresi hep uzar gider.

Hangi şehirdensin
Madem eşin kızmıyor ?
Belki birisi sana personel alımı yapan bi yer önerir
Nasıl bi iş arıyordun ?

Ne kadar yasadiniz beraber ? İste beni bi sen anlarsin yasamissin cunku bende cok nettim yasamam diyordum soyle yapmam boyle yapmam ama hayat bu bilemiyor insan yargilamamak lazim o yuzden
Kayınvalidemın bana etmeği küfür kalmadı desem ..
Kocamdan ayırmaya kalktı desem ....
ÇAlıştığım butun paramı aldı eğer vermezsen defol evımden dedi desem. (eşim ozamn okuyordu . )...
Anneme kötu bır laflar söyyledı desem....
Ablama ve yeğenlerime gitmeme , konuşmama kızıyodu desem ...
Hergun işyerinden geldıkten sonra evde temızlığı ve yemeği yapıyordum desem....
Regl olduğumda ped almama kızıyordu desem ....
Durmadan iğneleyıci konuşmaları , bakışları ...
Daha bır suru şey 1 yıl içinde bana bunları yaşattı. Takiii bana taaak edene kadar
Eşim okurken benım aldığım 800 tl maaşla evınden ayrıldım.
Şuan Allaha şükür duurumumuz gayet ıyı. Kayınvalidemle konuşmuyorum. Huzurum 10 numara Allahım bozmasın.
Hala bana beddua eder , kocama mesaj atar onu boşa diye ..
Falann fismannn

3,5 yıl oldu işte şükürler olsun.

Bende benzer seyler yasadim iste ama seninki kadar degill insallah bizde oyle oluruzz

Taşın derim kesinlikle tek çözüm bu.
Eşin istemiyosa da ikna etmelisin huzurunuz için.
İnsanlar aynı evde öz annesiyle babasıyla anlaşamıyo yeri geldiğinde. Kv kp le nasıl anlaşsın.

az daha bombalasaydın keşke bu az oldu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…