Kızlar canım cok sıkkınn

Bir insan ayri ev acamayacaksa neden evlenir? Aklima gelen bir tek sey var onu yapmak icin de evlilik sart degil

benmi gözden kaçırdım arkadaşın ayrı eve çıkma şansı varken elinin tersiyle itmiş mi
Evet
Kayınvalide de bi süre oturalım para biriktirelim demişler, ev almak için birikim yapmak adına oraya yerleşmişler

Ayrıca silah zoruyla mı evlendiriyorlar
Bekle arkadaşım 1 yıl mı 2 yıl mı
'O bi süre' her ne kadarsa, bekarken bekle. Kayınvalidenin evinde beklemekten daha iyi değil mi ?
Başbaşa kalamıyoruz, kızı da geliyo ne demek. Gelir annesinin evi değil mi ?
Kızı da gelir komşusu da gelir tabi

Çokk bile dayanmışsın bir sene, ama o kayınvaliden nasıl hesap verecek,kendi kızı var mı ?bilmiyorum ama aynı şey onun başına gelse ne yapar acaba.ne ister bu kayınvalideler gelinlerden anlamıyorum:

Dünya üzerinde kaynanayla ilk yaşayan olduğun için çok şanssızsın

aynı şekilde konu sahibi annesine gidip gelebiliyomu acaba

Çokk bile dayanmışsın bir sene, ama o kayınvaliden nasıl hesap verecek,kendi kızı var mı ?bilmiyorum ama aynı şey onun başına gelse ne yapar acaba.ne ister bu kayınvalideler gelinlerden anlamıyorum:
Konuda yazıyo ya görümcem var sık sık geliyo diye
Yani kayınvalidenin de kızı var
Ama kızına kesin ayrı ev açılmıştır, onu kendi kızı için kabul etmezler işte
Konu sahibi de kendine layık görmeseydi birlikte yaşamayı

Dusunuyorum tabiki bence yetebilir iste zorluk olur bize biraz amaa
Ne kadar zor olursa olsun,kaynanayla yaşamaktan kolay olur.emin ol ki kocanla başbaşa uzanıp bi film izlemek bile herşeye değer onu kapıda karşılamak başbaşa yemek yemek bütün herşeye değer.maddi sıkıntı yaşayan da manevi anlamda iyi olursun

Genç kızlara bu gibi konular ibret olsun
Cidden ne bekliyosunuz anlamıyorum ? Tepkim konu sahibine özel değil
İnsan bekarken bile aynı kültürden olmasına rağmen kendi annesiyle problemler yaşarken
Hem evlenip hem başkasının annesiyle nasıl dip dibe yaşayınca bir sorun olmayacağını sanır, ben bunu anlamıyorum
Pembe gözlükleri indirip bi düşünmek lazım, adam sana bi süre mi diyo. Tamam bekle ama bekarken bekle, o bi süre geçsin kendi düzeninizi kurun öyle evlenin. Kaçıyo mu

E elmas gzl seninki de askerde, aklıma geldin.
Aman ha gelince şıp diye sende evlenip kayınvalidenin evine yerleşme
Oku şöyle konuları, şimdiden görümcem fena diyosun zaten
Bi de babandan şikayet ederken yağmurdan kaçayım derken doluya tutulma

Konu sahibi H E senin başından geçenleri yaşamış olmasına rağmen şanslı ki artık düzen kurmuşlar
Sende çalış didin, eşinle beraber ayrı eve çıkın. Öyle kurtulursun ancak
Yoksa görümcene git diyemezsin yani

Büyük konuşmak istemiyorum ama şu mantığı oldum olası anlayamadım. Maddi durumunuz yeterli değil kira vermek istemiyoruz diye sıcacık anne baba evini bırakıp kvyle aynu evde yaşamaya iten nedir sizi? Böyle sorunlar yaşamaktansa 3-5 yıl daha bekar gezip birikim yapabilirsiniz ya da kiraya çıkabilirsiniz. İş hayatına atılıp aile bütçesine katkıda bulunabilirsiniz. Şimdi sizin aileniz sizin bunları çektiğinize üzülmüyor mu acaba? Kv ne kadar iyi olsa da başka el sonuçta ki evlendikten sonra değişmeyen kv görmedim,duymadım. Kendinize neden bu eziyeti reva görüyorsunuz ki ?

Siz annesinin evine yerleştiniz diye görümceniz kendi evinden ayağını mı kesecek?

Şimdi düşünüyorum da abimle eşi babamlara yerleşecekler, ben de onlar var diye yıllarca yaşadığım eve giderken düşüneceğim.

Sizden çok görümcenin evi orası.

3 oğlu var. Sözde dininde namazında. Hakkım hiçbir zaman helal değil.
Kocamda bildiği için annesını aramızda kavga falan olmuyor. Hatta artık gülüyoruz bizi ayrıma çabalarına :)

Evet öyle diyo
Zaten kayınvalidem var bi de görümce niye geliyo artık bu evde prenses var diyo
Tabiki oylee kaynanam var zaten bide gorumcemmi gelsin o evde gelin var demeleri gerekmiyor mu

3 oğlu var. Sözde dininde namazında. Hakkım hiçbir zaman helal değil.
Kocamda bildiği için annesını aramızda kavga falan olmuyor. Hatta artık gülüyoruz bizi ayrıma çabalarına :)
Kocanıza bravo sizin arkanızda bu kadar güçlü durmasaydı,annesini dinleseydi evliliğiniz yıkılırdı. Her koca yapmaz bazıları annelerinin ne fitne olduğunu bile bile karısını suçlar.

o evde kaldıkça huzursuz olursun ne yaparsan yap senin kaynananin kızı var sen onun kızı olamazsın olmadikca sorun coooooook cikar

Kocanıza bravo sizin arkanızda bu kadar güçlü durmasaydı,annesini dinleseydi evliliğiniz yıkılırdı. Her koca yapmaz bazıları annelerinin ne fitne olduğunu bile bile karısını suçlar.
Allah'ım ondan binlerce kez razı olsun. Hep yanımda oldu hem o hem butun akrabaları hepsi çok destek oldu.
En son ayrılmamız için annesı son model motor alayım demiş
Bi insan bu kadar düşebilir yani ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…