- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.406
- 798
- Konu Sahibi Kelebekkkk26
-
benmi gözden kaçırdım arkadaşın ayrı eve çıkma şansı varken elinin tersiyle itmiş miYalan mı ?
Evetbenmi gözden kaçırdım arkadaşın ayrı eve çıkma şansı varken elinin tersiyle itmiş mi
Kayınvalidemın bana etmeği küfür kalmadı desem ..
Kocamdan ayırmaya kalktı desem ....
ÇAlıştığım butun paramı aldı eğer vermezsen defol evımden dedi desem. (eşim ozamn okuyordu . )...
Anneme kötu bır laflar söyyledı desem....
Ablama ve yeğenlerime gitmeme , konuşmama kızıyodu desem ...
Hergun işyerinden geldıkten sonra evde temızlığı ve yemeği yapıyordum desem....
Regl olduğumda ped almama kızıyordu desem ....
Durmadan iğneleyıci konuşmaları , bakışları ...
Daha bır suru şey 1 yıl içinde bana bunları yaşattı. Takiii bana taaak edene kadar
Eşim okurken benım aldığım 800 tl maaşla evınden ayrıldım.
Şuan Allaha şükür duurumumuz gayet ıyı. Kayınvalidemle konuşmuyorum. Huzurum 10 numara Allahım bozmasın.
Hala bana beddua eder , kocama mesaj atar onu boşa diye ..
Falann fismannn
3,5 yıl oldu işte şükürler olsun.
aynı şekilde konu sahibi annesine gidip gelebiliyomu acabaAyrıca silah zoruyla mı evlendiriyorlar
Bekle arkadaşım 1 yıl mı 2 yıl mı
'O bi süre' her ne kadarsa, bekarken bekle. Kayınvalidenin evinde beklemekten daha iyi değil mi ?
Başbaşa kalamıyoruz, kızı da geliyo ne demek. Gelir annesinin evi değil mi ?
Kızı da gelir komşusu da gelir tabi
Konuda yazıyo ya görümcem var sık sık geliyo diyeÇokk bile dayanmışsın bir sene, ama o kayınvaliden nasıl hesap verecek,kendi kızı var mı ?bilmiyorum ama aynı şey onun başına gelse ne yapar acaba.ne ister bu kayınvalideler gelinlerden anlamıyorum:
Bilmemaynı şekilde konu sahibi annesine gidip gelebiliyomu acaba
Ne kadar zor olursa olsun,kaynanayla yaşamaktan kolay olur.emin ol ki kocanla başbaşa uzanıp bi film izlemek bile herşeye değer onu kapıda karşılamak başbaşa yemek yemek bütün herşeye değer.maddi sıkıntı yaşayan da manevi anlamda iyi olursunDusunuyorum tabiki bence yetebilir iste zorluk olur bize biraz amaa
3 oğlu var. Sözde dininde namazında. Hakkım hiçbir zaman helal değil.Çokk bile dayanmışsın bir sene, ama o kayınvaliden nasıl hesap verecek,kendi kızı var mı ?bilmiyorum ama aynı şey onun başına gelse ne yapar acaba.ne ister bu kayınvalideler gelinlerden anlamıyorum:
Evet öyle diyoSiz annesinin evine yerleştiniz diye görümceniz kendi evinden ayağını mı kesecek?
Şimdi düşünüyorum da abimle eşi babamlara yerleşecekler, ben de onlar var diye yıllarca yaşadığım eve giderken düşüneceğim.
Sizden çok görümcenin evi orası.
Tabiki oylee kaynanam var zaten bide gorumcemmi gelsin o evde gelin var demeleri gerekmiyor mu
Kocanıza bravo sizin arkanızda bu kadar güçlü durmasaydı,annesini dinleseydi evliliğiniz yıkılırdı. Her koca yapmaz bazıları annelerinin ne fitne olduğunu bile bile karısını suçlar.3 oğlu var. Sözde dininde namazında. Hakkım hiçbir zaman helal değil.
Kocamda bildiği için annesını aramızda kavga falan olmuyor. Hatta artık gülüyoruz bizi ayrıma çabalarına :)
Allah'ım ondan binlerce kez razı olsun. Hep yanımda oldu hem o hem butun akrabaları hepsi çok destek oldu.Kocanıza bravo sizin arkanızda bu kadar güçlü durmasaydı,annesini dinleseydi evliliğiniz yıkılırdı. Her koca yapmaz bazıları annelerinin ne fitne olduğunu bile bile karısını suçlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?