Kızlar Canlar

evet canım ama kurulanmadım sadece sarıldım havluya...

ADETİM düzensizdi 1 olsam1 ay olmazdım ama bnca ay normal deil

yumurta kisti ne

Bazılarıda forumda ne soracağını şaşırıyor...

Yorumları okumadım ama, madem bir şüpheniz var ya gebelik testi alın ya da en kısa zamanda doktora görünün...

Sadece gebe kalma korkusuyla değil, genel sağlığınız için doktora görünmeniz şart eğer gecikmeli adet yaşıyorsanız...

3 ay hiç kısa bir süre değil çünkü...

3 ay hiç normal değil...
hadi 1 ay gecikse tamamda 3 ay ya...ohaoldumsmile
maalesef böyle şeylerden hamile kalınabiliyor...
havludan geçmesi büyük ihtimal ama kurulanmadım diyosun...
seni korkutmak istemem ama bana olabilir geliyor...

şimdi havludan sperm bulaşmış olması için afedersiniz ama amcanızın&amcaoğlunuzun havluya boşalmış olması gerekiyo, veya küvetten sperm bulaşması için boşaldıktan sonra hiç bişekilde küvet temizlenmeden o şekilde bırakılmış olması gerekiyo, sonuçta bunlar canlı hücreler çok uzun süre canlı kalamazlar... bide insanlar gebe kalmak için yumurtlama günlerini takip ediyolar ilişkiye giriyolar hatta ilişkiden sonra 2 saat kadar yatakta uzanıyolar ama yine de gebe kalamıyolar bi sorun olmamasına rağmen, bence abartmayın binde bir ihtimaldir bu şekilde gebe kalmanız...

bence hamile olmiyim de nolursa olsun deme, öyle hastalıklar var ki Allah korusun... hem önceden de düzensiz oluyomuş... bide kaç yaşındasın?

arkadasım bunlar duyulan seyler ama görmedık hıc havluyla kurulanmadan diyorsunz bıcok köy yerınde herkesın sahsı havlsu bıle yok ana baba ccouklar hep aynı havluya sılınıyor
artı o havluyu vajınaın ıcıne sokmak gerekıyor
bırde sperm o havluda ne kadar saglıklı olur
bence bunlar eskılerden gelen bırsey

korkma canım araştırdım...
ben daha önce duymuştum kalınabileceğini ama yanlış bilgiymiş sanırsam...

Daha önce sperm ile bulaşmış eşyalar ile temas olur ise gebelik riski var mıdır?

Daha önceden sperm ile bulaşıp spermin üzerinde kuruduğu eşyalar ile (iç çamaşırı , çarşaf ,klozet kapağı , diğer eşyalar vb.) direkt temas olduğu zaman gebe kalmak mümkün değildir. Spermler dış ortamda en çok 3-5 dakika canlı kalabilmektedirler. Ancak kadın rahmi gibi uygun ortam ,nem ve sıcaklıkta 3-6 gün yaşamaları mümkün olabilmektedir.

ergenliğe girdikten sonra 4-5 sene adet düzensizliği olması normal karşılanır genelde ama akıntının fazla olmasından dolayı bence git bi görün doktora, bence jinekolojik açıdan sağlıklı mıyım diye endişeleneceğine hamile miyim diye endişelenmen saçma geldi bana...

tabi sadece seni suçlayamam bunda, toplum olarak yapımızdan dolayı peçeteyi sert sürdüm hymen (kızlık) zarım yırtılmış mıdır, adet olmadım hamile miyim diye soruların gelmesi hep yetiştiriliş biçimimizden kaynaklanıyor malesef
...

Çokçokçok saol canm hihoyyyt

Korkuyorum toplum yüzündn:gitme: napımm

Doktora görün en yakın sürede tatlım,
sandığın gibi bişey olduğunu düşünmüyorum
Önemli bişeyin yoktur umarım:1hug:

bu kaçıncı konu yaa
yok elime sprem bulaştı yok çamaşırıma bulaştı
yok çişimi yaparken olur mu
ya gençlik bu kadar cahil mi yoksa bizi mi
kekliyo birileri
anlamadım ki..
açın interneti araştırın okuyun
burda lak lak yapacağınıza
la havle....

amonra cım bilerek açılıyor bu başlıklar zaten 3 ay hamilemiyim diye düşünüp durmak mı zor bi test yaptırmakmı hangisinin kolay olduğu belli ama maksat eğlenmek işte basbaya dalga geçiliyor bizimle vaktimiz çalınıyorÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…