kızlar cesaret için yardım lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi dyln
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dyln

meleğim gel artık
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
147
4
96
İzmir
benneyaptımkimerhaba kızlar ben geçtiğimiz mart ayında ilk tüp bebek denememi yaptım sonuç pozitifti ancak malesef 9. haftada kaybettim tahmin ediceğiniz gibide yıkıldım adeta şimdi tekrar deniycez ancak bana tekrar aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok gibi geliyor ve bu nedenlede tedaviyi birdahaki ay gideriz yok yok birdahaki ay olsun diye hep erteliyorum kızlar lütfen beni biraz cesaretlendirin buna çok ihtiyacım var tekrar aynı şeylere sil baştan başlayabilmem için gerekli cesareti toplamamda bana yardım edin lütfen

git hayatım, korkma hiç bişeyden, olacak olur zati, maddiyatın yerindeyse hiç zaman kaybetme, bende bebeğimi yeni kaybettim, kalp atışları durunca aldılar, kürtajdan sonraki ilk adetimi şuan bekliyorum, zaman çabuk geçsede hemen tedaviye tekrar başlasam die inanki çok sabırsızlanıyorum, bence hiç zaman kaybetme, kötü düşünürsen kötü olur, olumlu düşün olumlu bak herşeye, stres yaratma kendine, dua edelimki daha kötüsü gelmesin başımıza, hadi bakalım mutlu haberlerini bekliyoruz, bol şans.....vereliniortak

Ben geçen ay gittim tedaviye başlama hayaliyle ve kist çıktı 2 ay d.konrtol hapı kullanacaksın dedi. 1 ay bitti yarın kontrole gidicem ve başlamak için doktorumu ikna etmeye çalışıcam çünkü beklemekten yoruldum.Eşimin vazgeçme düşünceside cabası...
Maddiyatı yerinde olmayan ve senin yerinde olmak isteyen insnaları ve ne kadar şanslı olduğunu düşün.ve bu şansı değerlendirmek için daha fazla bekleme.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.

canım onceden yaptırmıssın gıbı dusunme
ılk defa yaptırıyomusun havasına gır
tabıkı zor senı anlıyorum
benımde bu ay ılk denemm olacak ınşşşş
psıkolojını bozarsan gene aynı sonucu alırsın allh korusun
rabbım gonlune gore vrsın kucagını doldursun ınşşşşşşşşşşşş cumlemızın

arkadaşlar cevaplarınıza ve cesaret verici sözlerinize sonsuz teşekkürederim sanırım yavaş yavaş cesaretimi toplamaya başlıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun ve kucaklarımızı artık doldursun:ecrin_bebek:

ınşcanım ınşşşşş
bırbırmıze tesellı olmak ıcın burdayız

canım benimde ilk denemem aralıkta oldu. bebeğimi ocakta kaybettim. sonra temmuzda anca başlayabildim. bebeğimi kaybettiğimde bi daha başlayamam dedim. ama temmuzu iple çektim. unutamam dedim ama 5 ay sonra tekrar ayağa kalktım. biz yüreklendirmesekte sen eminim ki yapacaksın. onun için bir şey demiyorum. tedavi süreci için benim diyeceklerim. sakın ilk tedavin ile kıyaslama. bebiş gelecek ise her koşulda geliyor. ama ben ben hala ultrasona girdiğimde ekrana bakamıyorum. alışmak istemiyorum. rabbim her isteyenin kucağını doldursun amin...

hayat dümdüz olsaydı tadı olmazdı inişli çıkışlı
sen inmişsin sıra çıkışta inşallahhhhhhhhhhh:)))

önce gecmiş olsun ama her şer de bi hayır vardır derler lütfen umudunuzu kaybetmeyin allah gönlünüze göre versin inşallah

teşekkürderim arkadaşlar tüm cesaret verici sözleriniz için

kesinlikle umudunu kaybetmemelisin çünkü senin en önemli ilaçlarından biri de umudun ve inancın.
deneyeceksin elbette tekrar sakın vehme kapılma sabırlı ol . ben 3.de hamile kaldım. inş. her şey yoluna girecek kötü günleri unutacağız . mesela ben unuttum bile :) Allah yardımcın olsun.

Back
X