- 2 Temmuz 2019
- 27
- 7
- 1
- 32
- Konu Sahibi ogretmenhanim93
-
Alacagın ürünlere baglı 30 40 bin de tutabilir 10 bine de halledebilirsin. Yani olay tamamen bütce meselesi =)Kızlar merhaba benim bir sorum olacak. Şimdi benim annemin yaptığı birkaç parça şey dışında hiç çeyizim yok. Aranızda evlenmiş olanlar bana söyleyebilir mi işte yemek takımı, çatal bıçak seti havlular yatak örtüsü küçük mutfak aletleri gibi şeyler size toplam kaça patladı? Bir kızın çeyizi ortalama kaça mal oluyor?
Ben İstanbul'a gelin gideceğim inşallah önerinizi merak ettim yardımcı olur musunuzÇeyiz için para harcayacaksan canım eğer orta halli bir çeyizim olsun diyorsan en en az 12-13 bini gözden çıkartacaksın birde İstanbulda oturuyorsan eğer bir şey önereceğim sana
Çeyiz mi kaldı ya gidin alın işte bisey ler eşinizle nisanlinizla biz öyle yaptık 3 yıl önce bütün mutfağı 3000 e aldımKızlar merhaba benim bir sorum olacak. Şimdi benim annemin yaptığı birkaç parça şey dışında hiç çeyizim yok. Aranızda evlenmiş olanlar bana söyleyebilir mi işte yemek takımı, çatal bıçak seti havlular yatak örtüsü küçük mutfak aletleri gibi şeyler size toplam kaça patladı? Bir kızın çeyizi ortalama kaça mal oluyor?
Tabiki öle adetlere göre. Yuvayı dişi kus kurar demiyorlar bosaBana yaklaşık 12 bine mâl olmuştu. Ya aklıma geldi hem çeyiz hem yatak odası hem beyaz eşyalar hem nişan kına derken kız tarafı daha zararlı çıkmıyor mu bu işten
Kızım olursa sadece çeyiz yapıcam ışte banane bananeTabiki öle adetlere göre. Yuvayı dişi kus kurar demiyorlar bosa
Aynen ama hep erkek tarafı daha çok masraf yapıyor gibi gözüküyorBana yaklaşık 12 bine mâl olmuştu. Ya aklıma geldi hem çeyiz hem yatak odası hem beyaz eşyalar hem nişan kına derken kız tarafı daha zararlı çıkmıyor mu bu işten
Çeyizi masraftan saymiyorlar çünkü, onu kadının zaten görevi olması gereken diye nitelendiriyorlar. Sanki onları parayla değil de hayrına veriyor mağazalarAynen ama hep erkek tarafı daha çok masraf yapıyor gibi gözüküyor
neler neler aldın canımBen de daha yeni bu ay almaya başladım. Hiçbir şey biriktirmemiştim daha önce.
Valla hesaplayınca hemen hemen erkeklerle aynı parayı harcıyoruz aslındasanırım bir tek biz kendimiz alıyoruz, herkes erkek tarafına aldırıyor
Tefalden dörtlü çelik tencere seti ve ikili tava seti aldım. Bir de Karaca Homedan nevresim takımları. Böyle gördükçe hoşuma gittikçe almaya çalışıyorum artık :) indirim kovalıyorum süreklineler neler aldın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?