Doğuma Hazırlık Kızlar çift yumurta ikizi bi kız bi oğlunuz olsa isimlerini ne koyardınız ??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

benim doktorumda dinletmedi kalp atışlarını ben 6 haftamda gitmiştim daha çok küçük bebeğe zarar verir dedi nihayeti radyo dalgalarıymış ve tehlikeliymiş bilgin olsun canım.İyi akşamlar.....

burada en çok kerem ve irem kafama yattı başka var mı ya... çok eğlenceli doğmamş çocuğa isim koyuyorum

benim doktorumda dinletmedi kalp atışlarını ben 6 haftamda gitmiştim daha çok küçük bebeğe zarar verir dedi nihayeti radyo dalgalarıymış ve tehlikeliymiş bilgin olsun canım.İyi akşamlar.....

senin doktorun kimdi cnm? yaa bilmiyorum inan ama genel olarak bana bilgi vermedi.mesela kalbini dinlememiz sakıncalı da demedi...

Ecmel-Ecrin
Ecmel-Elzem
Doruk-Dora
Doruk-Derin
Deniz-Derin
Diğer önerilerden farklı olarak ilk aklıma bunlar geldi pek bayıldığım isimler olmasada uyumlular:)

ada- arda :) arkadasımın 1 haftalık bebeklerinin ismi

Kaybettiğim ikizlerim Ada ve Ege idi..
Kardeşlerinin adı Almina ve Çınar oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…