kızlar cil yardım rica ediyorum

serysery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
626
32
73
bernardodan jardin yemek takımı almıştım onu soft ligt yemek takımı ile değiştirmeyi düşünüyorum fikirlerinize ihtiyacım var hangisi daha güzel ??

Eklentiler

• $634738435608431250.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 92
  • $bernardo-soft-light-günlük-yemek-takımı-modeli-550x513.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 92
bernardodan jardin yemek takımı almıştım onu soft ligt yemek takımı ile değiştirmeyi düşünüyorum fikirlerinize ihtiyacım var hangisi daha güzel ??

bebeğim bence 2. resimdekini al sanırım ligt oluyor diğeri çok klasik birde ben turuncuyu hiç semem

canım aslında o turuncu değil pembe gibi ben senin begendiğini cok severek almıştım ama hep kare yemek takımı istedim diye değiştirsemi dedim cok kararsızım

canım aslında o turuncu değil pembe gibi ben senin begendiğini cok severek almıştım ama hep kare yemek takımı istedim diye değiştirsemi dedim cok kararsızım

canım çok hoş değil diğeri bence kalsın değiştirme yeşilli falan cıvıl cıvıl diğerine ısınamadım ben ama sen bilirsin bu arada bende pembe yemek takımı arıyorum ya bernardoyu beğeniyorum ama çkb var yanında o yüzden alamıyorum aklında bulunsun bulursan pembe bana haber et

zevkler ve renkler tartışılmaz benim de 1.si daha çok hoşuma gitti ama tabi ki senin zevkin.Şimdiden iyi günlerde kullan canım

off iyice kafam karıstı ama ikisinidemi alsam bernardoda var canım pembe ?

herkes ilk resimdekini begendi ya en yakın arkadaslarım ve aşkım dahil ama ben kararsızım =(

canım ikiside güzel sen sadece günlük mü kullanıcaksın misafirlere de çıkarıcak mısın ona karar ver bence 1. daha ağır misafir için olabilir 2. bence de daha çok günlük kullanıma gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…