- 11 Mart 2021
- 66
- 31
- 3
- 31
- Konu Sahibi Pasalarin annesi
-
Hayali çizgi bende gördüm.İlk 5 dk içinde çıktı değil mi bence kan vermelisinizSonuç bu
Sadece kasiklarim ağırdı canı grip oldum acile geldim 3gun önce beta baktılar gebelik yok dediler ama bende şüphe vardı cunku hic 2.3 çıkmamıştı bu sabahta evde test vardı oule bir deniyeyim dedim o kadar emindim ki tek çizgi çıkacak diye cunku kan vermiştim büyük şok oldu banaHayırlı olsun hamilesinizbelirtileriniz var mıydı
Yaa ne guzel Rabbim sağ salim kucagınıza almayı da nasip etsin canmSadece kasiklarim ağırdı canı grip oldum acile geldim 3gun önce beta baktılar gebelik yok dediler ama bende şüphe vardı cunku hic 2.3 çıkmamıştı bu sabahta evde test vardı oule bir deniyeyim dedim o kadar emindim ki tek çizgi çıkacak diye cunku kan vermiştim büyük şok oldu bana
Amin canim benim cok sagol insallah nasip eder Rabbim insallahhhYaa ne guzel Rabbim sağ salim kucagınıza almayı da nasip etsin canmbenm de adetime 3 gun var bekliyorum belki bu ay yüzüm güler
Aminn canım tüm isteyenlere hayırlısıyla versin versin İnşallah RabbimAmin canim benim cok sagol insallah nasip eder Rabbim insallahhh
Amin canım benim insallahAminn canım tüm isteyenlere hayırlısıyla versin versin İnşallah Rabbim
Hayırlı olsun bence pozitifSonuç bu
Cok tesekkur ederim Allah razı olsunHayırlı olsun bence pozitif
Erken gebelik testi mi bu daha 9 gün var regline dimi sen yine bı kaç gün sonra gene yaptırSadece kasiklarim ağırdı canı grip oldum acile geldim 3gun önce beta baktılar gebelik yok dediler ama bende şüphe vardı cunku hic 2.3 çıkmamıştı bu sabahta evde test vardı oule bir deniyeyim dedim o kadar emindim ki tek çizgi çıkacak diye cunku kan vermiştim büyük şok oldu bana
Yok canim 9gun varken kan testi yaptırdım adetime 6gun kala normal kaset test yaptım akşamda kan verdim değerim yükselmiş yarin sabah yine yaptiricam insallahErken gebelik testi mi bu daha 9 gün var regline dimi sen yine bı kaç gün sonra gene yaptır
9gun varken benim kanda bile çıkmadı canim değerim biranda yükselmiş 2 3 gün daha bekle istersen o zaman yap canim yada direk kan ver çünkü ufakta olsa bir yükselme oluyor kanda benim hep 0 ya da 1.2 çıkardı bu sefer 2.3 cikti bende suphelendim 3gun sonra 36.36 cikti kan degerimBn de yapsam çıkar mı acaba bu ay yumurtlamam oldu değerlendirdik reglime de 8 gün var bu kadar erken yapsam çıkar mı ki acaba
Banada yardimci olabilir misiniz birkac aydir hep erken adet oluyorum. Öncesinde kahverengi akıntı oluyor sonra kirmiziya dönüyor adet oluyordum. Bu ay geçen ay adet olduğum gundeyim ve adet olmadım daha. Kahverengi akıntı geldi ama devami gelmedi kesildi. Grip oldum acaba ondan mi kesildi gecikecek mi yada hamile olabilir miyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?