- 11 Mart 2021
- 66
- 31
- 3
- 31
- Konu Sahibi Pasalarin annesi
-
Ben sanki hayalet bir çizgi gordum canim durumun nedirYa daha kimseye bisey demedigim icin mecbur yapilcak bisey oldu mu yapıyorum da pazartesi gitcem bakalm kan vereyim bi doktor baksin bakalm ne var ne yok falan
Aynen canim beklemek gercekten cok yorucu insallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine ama gerçekten salmak cok ise yarıyorBende öyle diyim o zaman aman olursa olurbeklemek yorucu 2. Seneme girdim az bi süreç değil halbuki hemen olur sanıyodum ve korkuyodum başlarda ya hemen kalırsam diye keşke kalsaymışım. İstmediğim zamanlarda da kalmadım.
Randevuyu 12 sine verdiler anca canım beklemedeyim aksam üstü test almaya gitcem bakalmBen sanki hayalet bir çizgi gordum canim durumun nedir
Resmi atsana canimKizlar test yaptım tekrar yine ayni sekilde t nin altinda belli belirsiz bir cizgi var. Ama kuruma cizgisi olmasi imkansiz ilk bikac dk da cıktı hemen. Sadece koyulasmiyor yani neden acaba
Resmi atsana canim
İlk yaptığın testte gördüğüm çizgi durdukça belirginlesmis ama en sonkinde bisey göremedim canim2A1 dun yaptığım test yukariya attigimin beklemis hali yani. 2A 2 de gece yaptığım. 3A1 de bu sabah yaptigim test
merhaba bir şey soracağım acilde ne söyleyerek test yaptırdınızMerhabalar. Kızlar ben 3gun önce acilde kan verdim adetime 9gun vardı beta 2.3 cikti. Bu sabah yani adetime 6gun var evde gebelik testi yaptım sonuç bu hamileyim dimi ben yanlış anlamıyorum dimi
Ben zaten grip olmuştum canim bi ilaç yazmadan önce korunmadigimi ve gebelik şüphesi olabileceğini söyledim ona göre önce hemen test yapıyorlar sonra ilaç veriyorlarmerhaba bir şey soracağım acilde ne söyleyerek test yaptırdınız
ben dün gece gittim gebe olduğumu söyledim yapmadı Çarşamba günü sağlık ocağında yaptırmıştım yalan söyleyemedim sistemde görür diye yaptırmam da lazım ama kaldım öyle yaptırmıyorumBen zaten grip olmuştum canim bi ilaç yazmadan önce korunmadigimi ve gebelik şüphesi olabileceğini söyledim ona göre önce hemen test yapıyorlar sonra ilaç veriyorlar
Kac haftalık hamilesinben dün gece gittim gebe olduğumu söyledim yapmadı Çarşamba günü sağlık ocağında yaptırmıştım yalan söyleyemedim sistemde görür diye yaptırmam da lazım ama kaldım öyle yaptırmıyorum
4+6 haftalıkKac haftalık hamilesin
Ben de adetime 10 gün kala kan verdim kusma ve baş dönmesi belirtileriyle gidip 0.1 çıktı doktor değilsin dedi şuan adetime 4 gün var ve bundan daha açık çizgi varMerhabalar. Kızlar ben 3gun önce acilde kan verdim adetime 9gun vardı beta 2.3 cikti. Bu sabah yani adetime 6gun var evde gebelik testi yaptım sonuç bu hamileyim dimi ben yanlış anlamıyorum dimi
Hayırlısı canımAynen canim beklemek gercekten cok yorucu insallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine ama gerçekten salmak cok ise yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?