Gebeliğe Hazırlık Kizlar cok acil bakin lutfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yap

Yaa ne guzel Rabbim sağ salim kucagınıza almayı da nasip etsin canmbenm de adetime 3 gun var bekliyorum belki bu ay yüzüm güler
Insallah güler canim benim bende bu sabah tekrar teste gittim saglik ocağına 36saatte 61.18 olmus . Insallah seninde vardır ben dayanamaz gebelik testi yapardim kim yaptimda

Hamilelik olabilir canim eğer devamı gelmediyse yerleşme kanamasi olabilir bi acile git istersen grip oldum ama gebelik şüphem var diyince test yapiyorlar

Insallah güler canim benim bende bu sabah tekrar teste gittim saglik ocağına 36saatte 61.18 olmus . Insallah seninde vardır ben dayanamaz gebelik testi yapardim kim yaptimda
Canım ben de test yaptım çıkmadı malesef bugun yarın olmam gerekiyor. Agrılarım sızılarım kayboldu adete dair bile bi belirtim yok öncesinden göğüs hassasiyeti olur o bile yok. Ama yumurtlamamı bildiğim için umudum kayboldu. Bosuna hevesleniyorum zaten her ay

Dun
Hamilelik olabilir canim eğer devamı gelmediyse yerleşme kanamasi olabilir bi acile git istersen grip oldum ama gebelik şüphem var diyince test yapiyorlar
Aksam ve bu sabah test yaptım canım negatif.badet olana kadar iki gune bir testi tekrarlamayi düşünüyorum bakalm

Aslinda stres cok büyük etken biliyor musun ne zaman ki aman olursa olur diyorsun o ay hamile kalıyorsun o kadar doğru ki inan bana ama insanın elinde olmuyor işte malesef benim göğüslerimde hafif acıma vardı zaten ama ucunda şu son 2 gündür uçlarına dokunamıyorum bile göğüsler de bir ağrı yok ama uçları fena aciyor

Kac gun kaldı canim Peki adetine
Bilemiyorum canım normalde 35 gune bir olurdum emzirme donemimde uzun sure adet olmadım. Yani şurda bi 7 aydir falan adet oluyorum onunda 3 ayinda falan 45 gunde bir falan adet oldum sonra da 36 22 25 gibi falan boyle azaldi kendi kendine. Son zamanlarda hep erkenden geliyordu işte hep once kahverengi pembe akinti geliyordu peceteye bikac gun sonunda da adet oluyordum. Bu sefer de gecen hafta iste kahverengi lekem geldi ama devamında adet olmadım kesildi

Malesef istemsiz o sıkıntı stres oluyo. Halbuki bu ay doktorum o kadar çok umutlandırdı ki bide yumurtlama dönemimden sonra agrım sızım başladı belimi doğrultamıyodum ki kolay kolay bel agrısı çekmem ben adet agrılarım başlamıştı hemen sonrasında 1 hafta sürdü ve kesildi. Geriye bi tek akıntım kaldı o da arada bir. Önceki gibi yogun değil adet olmadan önce de yaşardım. Göğüs hassasiyetim halen yok bekliyorum pazartesiye kadar olmazsam hastaneye gidicem.

Insallah iyi haberler alirsin canim sende

Evet malesef insanın elinde olmuyor işte canim o kadar iyi anlıyorum ki bende cok stres yaptım sonra covid oldum bir ay korundum aman olursa olur dedim bariz saldım yani Allah ne zamana nasip ederse diyerekten 2.oglumda da aynı şekilde olmuştu 7ay hamile kalamamistim 8.ay aman ne zaman olursa dedim o ay hamile kaldim

Bende öyle diyim o zaman aman olursa olur beklemek yorucu 2. Seneme girdim az bi süreç değil halbuki hemen olur sanıyodum ve korkuyodum başlarda ya hemen kalırsam diye keşke kalsaymışım. İstmediğim zamanlarda da kalmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…