- 29 Ağustos 2014
- 3.483
- 3.926
- 333
- 30
- Konu Sahibi Pasalarin annesi
-
Insallah iyi haberler alirsin canim sende
Gecikmenin 10. Gunu kahve lekelenmem oldu ve kesildi suan akintim bile normal bende gribim sanirim ayni durumdayiz senin son durumun ne canim adet olabildinmiBanada yardimci olabilir misiniz birkac aydir hep erken adet oluyorum. Öncesinde kahverengi akıntı oluyor sonra kirmiziya dönüyor adet oluyordum. Bu ay geçen ay adet olduğum gundeyim ve adet olmadım daha. Kahverengi akıntı geldi ama devami gelmedi kesildi. Grip oldum acaba ondan mi kesildi gecikecek mi yada hamile olabilir miyim ki
Hala adet olmadım leke de gelmedi bir daha. Beklemedeyim. Bu sabahki testte silik hayalet bir cizgi görür gibiyim. Yarın sabah tekrarlayacağım bakalm sonuc ne cikacak. Varsa daha net bir cizgi cikacaktir heraldeGecikmenin 10. Gunu kahve lekelenmem oldu ve kesildi suan akintim bile normal bende gribim sanirim ayni durumdayiz senin son durumun ne canim adet olabildinmi
Benim testlerde birsey cikmiyorHala adet olmadım leke de gelmedi bir daha. Beklemedeyim. Bu sabahki testte silik hayalet bir cizgi görür gibiyim. Yarın sabah tekrarlayacağım bakalm sonuc ne cikacak. Varsa daha net bir cizgi cikacaktir heralde
Evde iki cocuk var canım o yüzden gidemedim. Kayinvalidem de yok evde birakmayabirkac gün gecsin bakalm net cizgi gorursem o zaman giderim diye dusunuyorumBenim testlerde birsey cikmiyorkan versene canim daha garanti olur ben acile gidip vermeyi dusunuyorum artik paronayaklasmaya basladim iyice
Daha once basina gelen birseymi acaba. Ben daha once 11 gun geciktim fakat kahverengi lekelenmem olmamistiEvde iki cocuk var canım o yüzden gidemedim. Kayinvalidem de yok evde birakmayabirkac gün gecsin bakalm net cizgi gorursem o zaman giderim diye dusunuyorum
Benimde ilk defa boyle. aslinda eskiden lekeolmazdi direkt adet olurdum ama som 3 adette sanırım once peceteye pembe kan geldi bikac gun sonra adet oldum arkasindan. Ama bu sefer kahverengi leke geldi sonra kesildiDaha once basina gelen birseymi acaba. Ben daha once 11 gun geciktim fakat kahverengi lekelenmem olmamistilekelenme olup daha sonra gecmesi sasirtti acikcasi ama testlerdede cikmiyor anlamadim cidden
Benimde koyu cidden idrarim hakkimizda hayirlisi olsun ben biraz once kan verdim bir saate cikar dediler allah hayirlisini versin ins sende guzel haberler alirsin canim benim kahve leke kesildi sol kasigimda bi baski hissediyorum simdide ya ben aslinda gebelik ihtimalini hic saymiyorum bile okadar alistimki negatif sonuclara kisttendir bu gecikme diye dusunuyorum eger bisey yoksa kekik suyu falan icicem gelsin baska bisey yoksa hasta olmadikca geriliyorum cunkuBide şu var bi yerde okumustum. Ne kadar su icersen iç hamilelik varsa idrar hep koyu olurmuş. Benimkide öyle su ictigim halde koyu hala. Ama tabu bilemiycem dun geceden beri baya bi kasık agrim var bu kadar ağrım da olmazdı enfeksiyon mu acaba diye düşünüyorum oda gecikme yapar
Canım sonucun ne çıktıBenimde koyu cidden idrarim hakkimizda hayirlisi olsun ben biraz once kan verdim bir saate cikar dediler allah hayirlisini versin ins sende guzel haberler alirsin canim benim kahve leke kesildi sol kasigimda bi baski hissediyorum simdide ya ben aslinda gebelik ihtimalini hic saymiyorum bile okadar alistimki negatif sonuclara kisttendir bu gecikme diye dusunuyorum eger bisey yoksa kekik suyu falan icicem gelsin baska bisey yoksa hasta olmadikca geriliyorum cunku
Negatif canim ama hala hasta olmadim sende durumlar neCanım sonucun ne çıktı
Bende hala hasta olmadim. Ve sabah dayanamadim son testimi de yaptımNegatif canim ama hala hasta olmadim sende durumlar ne
Kuruma cizgisi var sadece gibi gozukuyor ama bilemedim ginede sen kan vermeden agir islere kalkisma benceBirinci fotodaki testin ilk 5 dakikadaki hali. Digeri de beklemiş hali
Ya daha kimseye bisey demedigim icin mecbur yapilcak bisey oldu mu yapıyorum da pazartesi gitcem bakalm kan vereyim bi doktor baksin bakalm ne var ne yok falanKuruma cizgisi var sadece gibi gozukuyor ama bilemedim ginede sen kan vermeden agir islere kalkisma bence
Aynen canim en kotu oyle yap bende adet olmazsam 6sina doktoruma randevu aldim olmazsam gidicemYa daha kimseye bisey demedigim icin mecbur yapilcak bisey oldu mu yapıyorum da pazartesi gitcem bakalm kan vereyim bi doktor baksin bakalm ne var ne yok falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?