Kızlar çok acil birşyler yazin 3 beş saatim kaldı

Ben konuyu hiç anlayamadım. Eşimin gitmesini istiyorlar demişsiniz. O zaman şu an siz düğün için gittiniz ve akşam eşiniz dönecek, siz kalacaksınız. Böyle mi? Ama bir yerde de önceden ben bakıyordum, yaranamıyordum demişsiniz ama ayrı şehirlerdeymişsiniz? Karışık olmuş konunuz. Ama kalmanız saçma tabi, yeni evli çift balayına gitse kimsenin böyle problemleri olmazdı. Damat kızı alıp "biz gidiyoruz, herkes evine gitsin" desin. Üzüldüm kıza, hizmetçi diye düşünmüşler resmen, kocası bile umursamıyor belli ki.

Bunca sene koynuna alıp çocuk yapan karısı ve çocukları varken geline düşmez bakmak kocanın gönlü olsun diye bu yükün altına girme

Kim ne der diye dusunmeyi bir kenara birak keyfinin kahyasiyla birlikte cok guzel kararlar verirsin.
Gitme tabi ki

Kp e bakcam diyor. E haliyle adamın başka ne işi olabilir ki? Ben bunları düşündüm.

Kp e bakcam diyor. E haliyle adamın başka ne işi olabilir ki? Ben bunları düşündüm.

O kadarını görmedim de, dediğinden ben de onları çıkardım. Karısı baksın kayınpedere, eş varken geline iş mi düşermiş Allah aşkına.

Sinir olmamal elde değil ki ne anasının gözüymüş kayınvalide de ha. Biz de öyle olur muyuz ki yaşlanınca acaba
Kocama bakarım herhalde yaa ya da geçmiş zamanı biriktirip toptan öcünü mü alsam tövbe tövbe konuyu da saptırdık.

Gidersen ne eşine ne kaynanana yine yaranamıcaksın. Bu kezde elini işe sürmedi fln gbi şeyler duycaksın. Bnce GıTME

Bu nasil bir konu? bunlar nasil hayatlar?Kayniniz ailesiyle yasiyor eve gelin getirecek diye hizmetçi tutar gibi sizi çagiriyorlar.Kv de yatalak kocasina bakmiyor gelinler varken bana mi duser diyo kim bu kadin koğus agasi filan mi?Bu rahatlik nereden geliyor.Eşi hastaysa onun bakimini elbette karisi yapacak o yapacak durumda degilse de kendi kizlari yapacak geline baktirmak nedir?Sanirim sizin yasantinizda gelin=hizmetci demek.Bu devirde bu hayati nasil yasiyorsunuz nasil kabulleniyorsunuz anlamiyorum

KUSUra bakma ama ağır konuşucam; belki kafana dank eder ; malmısın yavrum sen; eşşek oldukça semer vuran çok olur ; sen gitsende gitmesende arkandan konuşulacak bari keyfini bozma; kv saçmalamış

Yahu ne münasebet çok alakasız bence gitmeyin derim hem gereksiz hem mantıksız hem de art niyetli ve bencilce bir istek. Eşinizin gönlü siz ezilip geçilince fetholacaksa olmasın derim. Yinr de sizin kararınız tabiiki Sevgiler

Oğlu da anne sen nasıl düşünüyorsun demiyor da Paşamın gönlü olacakmış. Bence gerek yok

Büyük konuşmak gibi olmasın ama ben böyle bir konuda aman kocamın gönlü olsun vs diye uğraşmazdım herhalde. Bizim açımızdan zor da adam açısından çok daha zor ya. Allahım kimseyi kimsenin eline düşürmesin.

kocan zaten senden yana dgeil ki mallarını bilmiyomu sen gitsende laf yıkcen esin demesi lazım anne ne diyosun sen ne isimiz var bizim bırak yeni evlenmisler takılsınlar dicene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…