Kv bakmiyor gelinler varken bana mi duser havalarinda
Bende çok şaşırdımProfilinize baktım da gerçekten avukat mısınız? Şaşırdım ne biliyim.
Bende kalmak istemiyorum kv ile kaliyor kp de yatalak hasta bana deniyor ki onlar evliligin tadini cikarsin sen kal bize bak
Kp yatalak hasta ona bakayim die
Mesajlara cevap vermediğine göre çoktan gittiniz kaynamasın boşuna yazmayalım artik
Kalma zaten ne gereği var seni hizmetçi gibi gördükleri kesin.kendini daha fazla ezdirme.1 aydır ordaymisin eşinin gönlü fetih olmadıysa İstanbul u kuşatan nafile onun gönlüne bir şey olmazYanlis anlaşilmis kv me gitmiycem.
Zaten ordydim 1 aydir dugun hazirliklar kp bakimi filan benden istenen eşimle ewe donmeyip kv lerle birlikte kalmam
Tabiki dön eşinle yapacagını yapmışsın baksınlar başlarının çaresine sana gelene kadar kızı varYanlis anlaşilmis kv me gitmiycem.
Zaten ordydim 1 aydir dugun hazirliklar kp bakimi filan benden istenen eşimle ewe donmeyip kv lerle birlikte kalmam
1 aymı sence bu normal mı onlar normal görüyosa sen nasıl duruyosun orda dügün dedigin kınaya gidersin dügüne gidersin bide ceyiz sermeye ben gelemem de otur evinde böyle böyle gelinleri ezerlerrYanlis anlaşilmis kv me gitmiycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?