Kızlar çok acil birşyler yazin 3 beş saatim kaldı

Aklını başına al sakın gitme. Eşinin gönlünü de fethedemezsin. Sana aleni hakaret edilmiş özür diletmemiş adam senin orada gündelikçi hasta bakıcı olarak gördüğünde mi gönlüne gireceksin. Bence boşver.

Asla gitmeyin

1 hafta ya da 3 gun.
Herkes ama.
Vallahi ben konudan bir sey anlamadim.

Bende kalmak istemiyorum kv ile kaliyor kp de yatalak hasta bana deniyor ki onlar evliligin tadini cikarsin sen kal bize bak

Daha neler.kendilerine bir bakici bulsunlar ozaman bak cnm eger tmm.dersen devami gelir ben sana diyeyim yinede senin.kararin bunu yaparak esinin gonlunu edeceksen oda demekki kendine es degil hiz.etci aradigini dusunurum.ben litfen yanlis anlama.dedigimi ama esin seni ezdirmemeli.ailesine.karsi

Gitsinler otele vs biryere valayina evde gecirmesinler sen ne alaka

Herkesin icinde hakaretle bahsetmis senden gidip de napacan. Bu yaptığı seyi kocana anlat ozaman da fethedersin gonlunu zaten

Yanlis anlaşilmis kv me gitmiycem.
Zaten ordydim 1 aydir dugun hazirliklar kp bakimi filan benden istenen eşimle ewe donmeyip kv lerle birlikte kalmam
Kalma zaten ne gereği var seni hizmetçi gibi gördükleri kesin.kendini daha fazla ezdirme.1 aydır ordaymisin eşinin gönlü fetih olmadıysa İstanbul u kuşatan nafile onun gönlüne bir şey olmaz

Zaten ordydim 1 aydir dugun hazirliklar kp bakimi filan benden istenen eşimle ewe donmeyip kv lerle birlikte kalmam
Tabiki dön eşinle yapacagını yapmışsın baksınlar başlarının çaresine sana gelene kadar kızı var

Yeni geline acıdım köle diye alınmış garibim ağzına bir parmak bal çalıyorlar. Karısı varken neden gelin bakıyo kayinpedere

Sen neden eşini fethetmeye çalışıyorsun ki, eşin böyle saçma bi istekte bulunduğu için teklifini bir daha gözden geçirsin.
Böyle bi istekte ilk kez duyuyorum.
Kısa ve net gitme.

1 aymı sence bu normal mı onlar normal görüyosa sen nasıl duruyosun orda dügün dedigin kınaya gidersin dügüne gidersin bide ceyiz sermeye ben gelemem de otur evinde böyle böyle gelinleri ezerlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…