kizlar cok acil ne olur cevap yazin

Valla cok sevindim adiniza. Cok ama cok sanslisiniz oyle bir esiniz oldugu icin. Ne guzel sizi goklere cikarmis, cok karakterli durmus. Siz de guzel bir insansiniz ki allah esinizle karsiligini vermis.

Canim bencede oyke de gorumce sanki hiic bundan etkilenmemis gibi davrandi
Ne biliyim sanki hic zoruna gitmedi
Esim onceden hep onlari tutuyordu bana karsi savunuyodu ama ben cok sabir gösterdim . Yerimde kim oksa eşimi birakip giderdi ama ben onu sevdiğim icn kaldim ve nihayet beni anladi . Bu gunlere gelmek benim icin hic kolay olmadi artik beni iyi tanidi ve bana karsi art niyetli olanı anladi
Kalmalısın çünkü eşin zaten senin tarafında eşinin hatrına kal eşin seni çok seviyor ve seni koruyor bence eşinin yanında olmalısın..

Bende buna inanmak istiyorum iste.

Canim bencede oyke de gorumce sanki hic bundan etkilenmemis gibi davrandi
Ne biliyim sanki hic zoruna gitmedi
Esim onceden hep onlari tutuyordu bana karsi savunuyodu ama ben cok sabir gösterdim . Yerimde kim oksa eşimi birakip giderdi ama ben onu sevdiğim icn kaldim ve nihayet beni anladi . Bu gunlere gelmek benim icin hic kolay olmadi artik beni iyi tanidi ve bana karsi art niyetli olanı anladi

Bende buna inanmak istiyorum iste.

O kadar kotu bir insan tabii ki umrunda olmadigini gostermek icin caba harcar. Abisi kendi yaninda olsaydi, sevincini sana gostermek icin neler yapardi ama bu durumda uzuntusunu sana gostermek ister mi? Valla icinde firtinalar koptuguna emin olabilirsin arkadasim. Benim bile icimin yaglari eridi. Boyle kocalar hak eden her kadinin basina. Ya seni hala anlayamasaydi? Dusunsene. Bunun tadini cikar ve birak esin kendi ailesine karsi senin dilin olsun, onlar da delirsin. Abisini ve oglunu kaybetmek istemiyorsa gorumce ve anne seninle iyi gecinmek zorunda olduklarini anlamislardir veya anlayacaklardir. :)

Son düzenleme:
Eşinin senin yanında olmasına gerçekleri görmesine o kadar sevindim ki anlatamam. Darısı benim eşimin başına inşallah ::(

Eşinin senin yanında olmasına gerçekleri görmesine o kadar sevindim ki anlatamam. Darısı benim eşimin başına inşallah ::(

CANIM teşekkür ederimmm . Ama benim Bir yilimi aldi bu . Ilk baslarda esimde aynen senin esin gibiydi. Zamanla zamanla duzeldi. Esinin yaninda sakin annesi hakkında konusma. Ben ilk baslarda cok yaptım o hatayi. Sakın konusma annesi hakkında.
Esine onu cok sevdigini hissettir bide. Ayrilirsak bundan sadece ikinizin zarar gorecegini anlatmalisin. Ben oyle mantikli bi konusma yapmıştım. Bu saatten sonra ayrilsak bile ne sen mutlu olabilirsin ne ben demiştim . Mantikli ol. Birak gorsun gercekleri
Esin e sabir gostter. Simdi benim esime o ilk zamanlari soruyorum. Cahillik yaptim tecrübesizdim diyor. Sende biraz zaman ver. Ama senin kv cook fena ayni benimki gibi
Özellikle su koltuk olayimiz aymiymis ona cok sasirdim canım

CANIM teşekkür ederimmm . Ama benim Bir yilimi aldi bu . Ilk baslarda esimde aynen senin esin gibiydi. Zamanla zamanla duzeldi. Esinin yaninda sakin annesi hakkında konusma. Ben ilk baslarda cok yaptım o hatayi. Sakın konusma annesi hakkında.
Esine onu cok sevdigini hissettir bide. Ayrilirsak bundan sadece ikinizin zarar gorecegini anlatmalisin. Ben oyle mantikli bi konusma yapmıştım. Bu saatten sonra ayrilsak bile ne sen mutlu olabilirsin ne ben demiştim . Mantikli ol. Birak gorsun gercekleri
Esin e sabir gostter. Simdi benim esime o ilk zamanlari soruyorum. Cahillik yaptim tecrübesizdim diyor. Sende biraz zaman ver. Ama senin kv cook fena ayni benimki gibi
Özellikle su koltuk olayimiz aymiymis ona cok sasirdim canım

Valla tek kardeş olmasa eltim olacağından şüphelenirdim :1: Allah bize sabır versin bacım ne diyim. Kadın huzur bozmaktan başka birşey yaptıgı yok. terbiyesiz görmemiş biri. bana diyoki oglum beni hep burnumdan öper sürekli sürekli söylüyor, yada her gittiğimde kilo almışsın diyo halbuki aynı kiloyum yıllardır. eşimin 2 sevgilisinden zorla ayırmış biri bu kadın. eşim malesef çok dinler annesini.

Valla tek kardeş olmasa eltim olacağından şüphelenirdim :1: Allah bize sabır versin bacım ne diyim. Kadın huzur bozmaktan başka birşey yaptıgı yok. terbiyesiz görmemiş biri. bana diyoki oglum beni hep burnumdan öper sürekli sürekli söylüyor, yada her gittiğimde kilo almışsın diyo halbuki aynı kiloyum yıllardır. eşimin 2 sevgilisinden zorla ayırmış biri bu kadın. eşim malesef çok dinler annesini.

Ayy cok üzüldüm canım. Valla ne desem bilemedim. Bu koltuk olayi ayri komedi zaten. Esime de soyledim dedim ki Sökelim koltugu annnene verelim gece sarilsin yatsin :)
Esinin artık anasiyla şu göbek bagini koparmasi gerekiyor. Tamam annesi ama bu kadarı da olmaz. Yarin oburgun cocuk filan olursa bu kadın iyice karisir. Tayin isteme sansiniz yokmu. Kurtulamaz misin
.Benim kv de beni hic beğenmez. Halbuki 175 boyunda sarisinim elim yuzum düzgün cok şükür. En son gittigimde kadinin biri dedi ki geliinin de pek hos pek guzelmis dedi. Ne cevap verse beğenirsiniz o da hos mu sen asil benim oglumu gorsen dedi. Esime anlattım gülüyor kabul ediyor anasinin kv lik yaptığını yani
Senin esinin iyi bi gozunun korkmasi gerekli aslinda

Back
X