KIZLAR ÇOK ACİL OVÜLASYON TESTİME BAKAR MISINIZ

Kızlar merhabalar.3 mayısta adet oldum 8 mayısta adetim bitti 9 mayısı değerlendirdik.14 ,17 ,19,26 mayısı değerlendirdik. Son 1 hafa önce kasık sızlamalarım başladı. Sonrasında isal oldum bir gün sonrada kabız oldum bu süreçte hafif mide bulantılarım başladı.Gögüslerim şiş ve dokununca agrı yapıyor.Dün yemeğin kokusundan dolayı kusmak üzereydim koku hassasiyeti var. Geçen ay hamile kalamadım o yüzden umudum kırıldı test yapmadım adetim 31 mayısta olması gerekiyor adet gecikmesini beklicem dedim kendime. Sizce hamile olma ihtimalim var mı ? Regl belirtileriyle aynı olduğu için umutsuzum
Bulantı için çok erken olabilir. Bu süreci 2 yıldır yaşıyorum her belirtisi hamileliğe yordum ama maalesef hiç sonuç alamadık. Adet gecikmesinden önce heyecanla test yapmak hep bir risk psikolojik açıdan. İnsan çöküyor, kötü hissediyor. İnşallah hamilesinizdir ama tavsiyem gecikmeyi bekleyin çünkü gebelik belirtileriyle adet öncesi semptomlar çok benziyor diyorlsr

Yarın test yapıcam 🥹korkuyorum
Böyle hissediyorsanız lütfen gecikmeyi bekleyin 🥹 heyecanınızı çok iyi anlıyorum ama iki yıldır her ay ben de bu durumdayım maalesef. Ama size dua edeceğim inşallah hamilesinizdir 🌸 güzel haber alırsanız bizi de bilgilendirin. Ama bence yarın yapacağını test kesin sonuç vermeyecektir bebek olsa bile. Durmayacaksınız o testi yapacaksınız belli ki 😂 ama birkaç gün bekleseniz daha iyi

Böyle hissediyorsanız lütfen gecikmeyi bekleyin 🥹 heyecanınızı çok iyi anlıyorum ama iki yıldır her ay ben de bu durumdayım maalesef. Ama size dua edeceğim inşallah hamilesinizdir 🌸 güzel haber alırsanız bizi de bilgilendirin. Ama bence yarın yapacağını test kesin sonuç vermeyecektir bebek olsa bile. Durmayacaksınız o testi yapacaksınız belli ki 😂 ama birkaç gün bekleseniz daha iyi
Ayy ben dursam eşim meraktan durmuyor ki ona gelse 1 hafta önceden test yaptıracaktı o benden heyecanlı kızlar

Ayy ben dursam eşim meraktan durmuyor ki ona gelse 1 hafta önceden test yaptıracaktı o benden heyecanlı kızlar
İnşallah gönlünüzden geçeni Allah nasip eder ama umitlenip sonra üzülmek daha yıkıcı oluyor .birkaç gün bekleyin en azından bir defa ya üzülecek ya sevineceksiniz.İnsallah vardır ama 🤲🤲🤲

Pozitif olursa da hemen sevinmek yok direk kan vermeye gidin ama emin olmak için
Kesinlikle çünkü geçen ay 3 test vardı elimde 3ü de yalancı pozitif çıkardı sevinçten havalara uçtuk beta gebe olmadığımı gösterdi. Testler yanlışmış. 3 yanlış test aynı anda bana denk gelmiş çok enteresan bir şekilde. Kan testi hariç hiçbir şeyden tam emin olmuyorum artık

Kesinlikle çünkü geçen ay 3 test vardı elimde 3ü de yalancı pozitif çıkardı sevinçten havalara uçtuk beta gebe olmadığımı gösterdi. Testler yanlışmış. 3 yanlış test aynı anda bana denk gelmiş çok enteresan bir şekilde. Kan testi hariç hiçbir şeyden tam emin olmuyorum artık
Aslında testin yanlış olmasından değildir o.Adet dönemi olunca pozitif gösterebiliyor hormonlardan kaynkli ama yalancı pozitif işte.Bende bunu çoğu kez yaşadım sonu hep husran

IMG_6875.webp

Back
X