arkadaşım ben ayakları üzerinde durabilen bir kadınım eşimin yaptığı doğru deil çok üzücü kırıcı onur zedeliyici fakat boşanma konusu çok basit deil.insanlar neler çekiyorda yine sinesine çekiyor.ben bu yuvayı kolay kurmadımki bu kadar kolay harcıyım.insan gibi konuştum anlarsa anlar gereğini yapar.anlamasa o zaman icabına bakılır.insanız beşeriz şaşarız.bir sansı herkes hak eder dimi son bi şansı?
Aldatmaya teşebbüs adama ne yapılabilir ki?
Ben olsam boşanırım diyecem ama yine kızacak arkadaşlar..
Ama boşanırım,uğraşmam ben..:umursamaz:
kızlar konuyu açtığımdan beri üstünden 6 ay geçti.ve ben şu an çok iyi diyemesemde normal bir evlilik yürütüyorum.ufak tefek sorunlarımız kavgalarımız olmuyor değil elbette olacak zaten olmasa bir soru işareti olmalı kafalarda.bekarlıktan evliliğe geçişte bu tür yanılmalar olabiliyor.o zamandan bu ana geçen süre içerisinde eşimin böyle bir hatasına tekrar rastlamdım.rastlarsam eğer bitireceğimi söylemiştim.vede çok kararlıydım.içimde arada sıradada olsa hala şüpheler yok değil.arada bir kontrol etmiyor değilim.güven eksikliği diyemem ama içimde bir kuşku diyebilirm.o anada fevri davranıp herşeyi yakıp yıksaydım belkide çok pişman olacaktım.sonuçta aşılmıycak konular değil bu tür srunlar.evlilik ilerledikçe ve zaman geçtikçe herşey yerine daha iyi oturuyor bunu anladım.iyikide sabır ettim.iyikide mantıklı hareket etmişim:kedi:
kardeş diyer arkadaşada yazdım internet bağlantısını kopar at aletinide kır sana internet falan yok de aynısı yine yapar yoksa elinin altında fazla olmamasıda bir çözüm sayılır[/Q
arkadaşlar yapıp yapmıycanın tabiki garantisi yok.haberim olmadan yapabilirde bu herkes için geçerli.öylesi vardırki saman altından su yürütür hiç farkında bile olamazsınız.yalnız gözle görülür elle tutulur birşeylerin olması gerekir evliliğe son vermek için.arkadaşın dediği gibi kolay kurulmuyor.sade kendimi değil ben ailemide düşünüyorum her attığım adımda verdiğim kararda.onları yıpratamam ele güne karşı.çok şükür büyük problemler olmasın.geldi geçti ve inanıyorumki bir daha terarlanmıycak.
kızlar ne kadar kolay diyosunuz ya boşanırım diye hele bekarlar hiç demesin ne demişler bekara boşamak kolay gelir diye o evlilik ne zorluklarla kuruluyo vallahi bence kadınlar evlilikleri süresince ne yapsın etsin hep kendilerini garantiye alsınlar öyleki adamın hiç birşeyi olmasın elinde bakın ozaman aldatabiliyomu benim eltim 15 yıllık evli dükkan ev araba her şey onun üzerine borçlarda kocasının adam kurulu saat gibi sadece çalışmayı düşünüyo çalışıyoki çocukların ikiside özele gidiyo onların taksitleri ödensin kadın diyoki senin işin çalışmak bizi rahat yaşatmak
Ben evliyim ve eğer aldatılsam %2500 garanti veririm ki boşanırım...
Asla ikinci bir aldatma şansı vermem, mecbur değilim kimseye...
bu rus kız biz tanışıp evlenmeden önce tanıdığı bir kız.bunu bana sölemişti zaten biliyordum.kız tatile bodruma gelmiş geliyormusun bne tatildeyim die mesaj atmış.eşimde şöle yazmış çalışıyorum gelemem.sonra bi kaç defa msj attı gördüm kızdım sonra ben evlendim msj atma bana die msj yoladı oda bi daha msj göndermedi.ya o kadar çok arkadaşım varki böle şeyleri yaşayan anlatsam roman olur yazcaklarım çok uzun fakat telafisi kelimelere sığmaz.neyse teşk eederim.
kızlar ne kadar kolay diyosunuz ya boşanırım diye hele bekarlar hiç demesin ne demişler bekara boşamak kolay gelir diye o evlilik ne zorluklarla kuruluyo vallahi bence kadınlar evlilikleri süresince ne yapsın etsin hep kendilerini garantiye alsınlar öyleki adamın hiç birşeyi olmasın elinde bakın ozaman aldatabiliyomu benim eltim 15 yıllık evli dükkan ev araba her şey onun üzerine borçlarda kocasının adam kurulu saat gibi sadece çalışmayı düşünüyo çalışıyoki çocukların ikiside özele gidiyo onların taksitleri ödensin kadın diyoki senin işin çalışmak bizi rahat yaşatmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?