kızlar çok acil sanal aldatma

Birkaç erkeğin aldatma hakkındaki görüşünü buldum, aşağıda..

* Aldatıp üstüne de yakalandığın bir insanı tekrar aldatabilmek, aynı suda tekrar yıkanabilmek gibi bir şey bence. Aldatmışsın, yakalanmışsın; son. Devamının olması her iki taraf için de anlamsız. Fakat aldattığın kişi tarafından yakalanmadıysan elbette onu aldatmaya devam edeceksindir. Neden durasın ki?

• Aldatmak deyince aklıma adrenalin geliyor. Adrenalin de belki insanı kötüye teşvik eden bir şey. Yani, devamı gelebilir gibi. Belki de huylu huyundan vazgeçmez demem daha doğru olur.

Akif, 30, Sanat Yönetmeni

• Ben aldatmam sanırım. O yüzden yakalanmam da.

Emre, 35, Gazeteci

• Bir erkek bir kere aldattıysa her zaman aldatır. Belli bir yaştan sonra bir insanın değişmesi çok zor. Bir kadın, bir daha aldatmayacağına söz veren bir erkeğe inanmamalı. Ne kadar severse sevsin terk etmeli.

Fırat, 26, İhracatçı

• Ben kolay kolay yakalanmam. Hatta bugüne kadar hiç yakalanmadım. Ama eğer bir gecelik kaçamağı yakalamışsa ve sevgilim benim için değerliyse, o zaman kendimi affettirmeye çalışırım. Ama ‘Bir daha asla yapmam” diye büyük söz söylemem.

Sarp, 31, Genel Cerrah

Sizin kararınızı eleştirmek, yorumlamak hiçbirimizin haddine değil..
Ancak eğer ayrılırsanız da "yuvayı harcayan" siz olmayacaksınız.. Eşiniz "kolay kurmadığınız yuvanın" değerini çoktan unutmuş, adrenalin peşine düşmüş. Cep telefonunu da vererek, iletişimi gerçek dünyaya çekmeye çalışmış. Evli bir erkek muhallebiciye gitmek veya sahilde elele yürümek için bu eforu sarf etmez pek tabiiki.. aklinialirimsmile

Henüz birkaç aylık evli bir erkek bunu neden yapar anlamıyorum, bıktı mı yani şimdiden? Çocuk doğurunca ne olacak? O zamanda "sen hep bebekle ilgileniyordun, ben çok yalnız kaldım ühüüü" diyerek aldatacak. Ki bu erkeklerin 1 numaralı bahanesidir zaten..sempatiksalakcinni

Vallahi ben eğer çocuk falan yoksa "kafa yormaya bile değmez" diye düşünenlerdenim.
Çocuk için bir şans verildiğinde de, eğer kadın başına geleni unutamayacaksa gene hırgür olabiliyor. Çocuk için de şans olmuyor bazen bu yeni şans..
Ama boşanmak, üvey baba..Bunlar caydırıyor işte kadınları boşanmaktan. Erkek de bunu gördüyse, anladıysa tamamdır zaten.

Netice olarak da her kadın farklı, koşulları farklı.. Kadın nasıl mutlu olacağına inanıyorsa, doğru çözüm odur..

bugün heryerden aldatma konulari cikiyo
allah KK'ninda bizimde sonumuzu hayir etsin

kızlar konuyu açtığımdan beri üstünden 6 ay geçti.ve ben şu an çok iyi diyemesemde normal bir evlilik yürütüyorum.ufak tefek sorunlarımız kavgalarımız olmuyor değil elbette olacak zaten olmasa bir soru işareti olmalı kafalarda.bekarlıktan evliliğe geçişte bu tür yanılmalar olabiliyor.o zamandan bu ana geçen süre içerisinde eşimin böyle bir hatasına tekrar rastlamdım.rastlarsam eğer bitireceğimi söylemiştim.vede çok kararlıydım.içimde arada sıradada olsa hala şüpheler yok değil.arada bir kontrol etmiyor değilim.güven eksikliği diyemem ama içimde bir kuşku diyebilirm.o anada fevri davranıp herşeyi yakıp yıksaydım belkide çok pişman olacaktım.sonuçta aşılmıycak konular değil bu tür srunlar.evlilik ilerledikçe ve zaman geçtikçe herşey yerine daha iyi oturuyor bunu anladım.iyikide sabır ettim.iyikide mantıklı hareket etmişim:kedi:

Aldatmaya teşebbüs adama ne yapılabilir ki?
Ben olsam boşanırım diyecem ama yine kızacak arkadaşlar..
Ama boşanırım,uğraşmam ben..:umursamaz:

Ben kızmam çünkü ben de boşanırım...
Asla affedip beni tekrar aldatması için fırsat vermem...

Doğru aşılmayacak sorunlar değil aldatılmalar ,aldatmalar...

Çok ufak tefek sorunlar hatta incir çekirdeğini doldurmayacak cinsten

Aşılması için üç maymunu oynamak gerekiyor zaten.Duymamak,görmemek,bilmemek...Siz de şuan bunu yapıyorsunuz işte .

Tabiki tekrar rastlayamazsınız çünkü eşiniz yapsa bile gizli kapaklı yapar,gözünüzün önünde yapacak değil ya.

Ben çok kere şahit oldum gerek bu forumda gerekse çevremde bir kere aldatan bilmem kaç kere aldatıyor sonrasında.

İnşallah sizin eşiniz bunlardan çıkmaz diyeceğim ama....

bence eşin o kadar akıllanmışkiiiii heralde yakalayamazsınız. siz varya bence artık değil facebook şifresini blmek face deki adını bile bilmiyorsunuzdur. bence güvenmeyin

kardeş diyer arkadaşada yazdım internet bağlantısını kopar at aletinide kır sana internet falan yok de aynısı yine yapar yoksa elinin altında fazla olmamasıda bir çözüm sayılır

kızlar ne kadar kolay diyosunuz ya boşanırım diye hele bekarlar hiç demesin ne demişler bekara boşamak kolay gelir diye o evlilik ne zorluklarla kuruluyo vallahi bence kadınlar evlilikleri süresince ne yapsın etsin hep kendilerini garantiye alsınlar öyleki adamın hiç birşeyi olmasın elinde bakın ozaman aldatabiliyomu benim eltim 15 yıllık evli dükkan ev araba her şey onun üzerine borçlarda kocasının adam kurulu saat gibi sadece çalışmayı düşünüyo çalışıyoki çocukların ikiside özele gidiyo onların taksitleri ödensin kadın diyoki senin işin çalışmak bizi rahat yaşatmak

Çok saf ve temiz kalplisiniz...Bence fazla güvenmeyin ne olur ne olmaz

Evlilik kolay kurulmuyor diye her aldatan affetmemeli.Br defa bunu yapan 2.ni çok yüksek ihtimalle yineler.Sizin ruhunuz bile duymaz a.s

Ben evliyim ve eğer aldatılsam %2500 garanti veririm ki boşanırım...
Asla ikinci bir aldatma şansı vermem, mecbur değilim kimseye...

Ben evliyim ve eğer aldatılsam %2500 garanti veririm ki boşanırım...
Asla ikinci bir aldatma şansı vermem, mecbur değilim kimseye...

Aynı şeyi düşünüyorum...

Neden gururumu çiğneyeyim ki beni aldatan kişi için.:umursamaz:

Beni aldatıyorsa zaten hiç sevmemiş demektir.Aldattığı an sevgi felan kalmaz hiç .

O an herşey bitmiş demektir benim için istediğim kadar seveyim.Hiçbirşey benim kadınlık gururumdan insanlığımdan önce gelemez hele hele beni aldatan kişi hiç gelemez hiç :umursamaz:

O an yer tekmeyi.İkinci bir şans verip de hayatımı paronayaya mı bağlayayım onun için.Hem bir kere yapan ikinciyi mutlak yapar.Ben asla güvenemem şahsen .

O yüzden derin arkadaşım sana katılıyorum vereliniortak

kızlar aldatmanın boyutlarını tartışmıyoruz burda.bende aldatılsam 1 dakika bile durmazdım.benimde kadınlık onurum ve gurururm herşeyden önce gelir o ayrı bir mesele.ben eşimin o anki zafından kaynaklığını düşünüyorum ve biz çok yeni evliydik ve hala görüştüğü arkadaşlıkları vardı.şimdi yok böyle bişe.en azından ben görmüyorum.hem her geçen gün daha çok bağlanıyoruz birbirimize.daha çok saygı duyuyoruz.evliliğin ilk 2 senesi çok kötü ve karmaşık geçermiş.bu karmaşa içersinde hiçmi hata yapma hakkımız olmıycak.o anki öfkeyle herşeyi yerle bir edemezdim.

Aldatılsamı var mı aldatılmışsınız işte.Ve affetmişsiniz..

Ne diyim rabbim birdaha yaşatmasın.

Herkesin zaafları vardır önemli olan zaafa yenilmemek

jeliboncum daha 6 aylık evlisin canım ya moralini bozmak istemem ama rus kıza kocan şu an çalışıyorum gelemem demiş olucak şeymi senin kocan evli senin kocan hovarda kadın peşinde dolaşan tiplerden canım üzgünüm daha hakaret etmek istemiyorum o adama yoksa çok sinirlendim yazıcak çok şey var seni saf yerine koyuyor hamile değilsin hadi cinsel haytınız yok desem daha çiçeyi burnundasın bu adam böyle taze bir evlilikte böyle yapıyorsa bu yine yapar canım genelde yapıcı biriyimdir ama seni saf gibi kandırıyo telefon vermek ne demek niye evlenmiş ozaman insanlar düzeni olsun eşi çocuyla onedele evlenir dışarıda gözü varsa evlenmeseymiş doyasıya gezseymiş kızlarla terbiyesiz adamyuvasına bağlı değil olmazda bu adam 6 ayda belli etmiş kendini zaten uçkuruna düşkün bi tip bence bir müddet konuşma onunla sözün bittiği yerdeyim cidden ya bu adama güvenip sırtını dönemezsin:1ninca:

kusura bakmayın ama bir erkek benim yanımda beni sevdiği , deger verdiği,aşık oldugu, arzuladıgı,begendiği ,saygı duydugu için kalmalı. mal mülk benim üstüme , elinde bişey kalmıcak diye beni aldatmıcaksa yürüsün gitsin aldatsın.

ayrıca kesin eminimki aldatılsam değil eger bu arkadaş gibi rus kadınlarla yazışcak bilmem ne ( ki bence kesin görüşmüştür) hemde 2 kere affedicem... yüzde 50000 boşanırım arkadaşım. herkes burda kendi fikrini söylüyor. bizde kendi fikrimizi. kalmak isteyen kalır kocasının yanında. inanmak isteyen inanır . sadece bu benim fikrim

heralde benim oturdugum yerde otursanız siz kocan rusların koynundan çıkmazdı heralde. çünkü burda heryer rus. rus bile değil moldovalı altım üstüm yanım her yer. hemde alaları. seni burda düşünemiyorum yaaa. benim bi arkadaşımın kocası vardı adamda aynı senin kocan gibi. kocası hep bize gelmek istiyodu. megerse ruslardan dolayıymış. erkegin içinde varsa yapar. ki sizinkide maşallah

Konu sahibi çok ufak bir hataymış gibi bahsediyor.Hatta yaşadığını aldatmaktan bile saymıyor.

Kendi tercihidir...inşalah ileride pişman olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…