daha öncede yapmıştı bi daha olmıcak demişti bi rus kızla msj atmıştı yakalamıştım delircem vala 6 aylıkta evliyi zne yapcam kafayı yicem.
Herşeyi geçtimde bu ne yaaa...akannehir
Eeşiniz iflah olmaz istendiğiniz kadar paralayın üzülün birşey gelmez elinizden hani çok kılasik kalıplaşmış bir söz yazacağım... Alışmış kudurmuştan beterdir..
Siz ne yapmak istiyorsunuz ayrılmaksa desteklerim hatta bence en mantıklısı.. başıma gelse böyle birşey tüm samimiyetimle yazıyorum kocamın aklını alırdım:1closedeyes: birdaha adımı duysa tüyleri diken diken olurdu öyle bir terkediş yani
Ben bu konuda hep kadin ve erkegi ayni kefede tutarim, kim ne derse desin.
Allah katinda erkeginde, kadininda namusu aynidir. Erkege ekstra tolerans, sadece kulturumuzde yapilmaktadir. Arkadasimizin yasadigi gibi......
Gece yarisi sokakta dolasmayi bi erkek daha rahat yapar mesela.. O konuda bi erkege hak veririm, dolasma derse.. Ama baska konularda erkek ve kadin ayni haklara sahip, ve hatalarda erkege veya kadina ekstra torpil yapilmamali..
arkadaşım ben ayakları üzerinde durabilen bir kadınım eşimin yaptığı doğru deil çok üzücü kırıcı onur zedeliyici fakat boşanma konusu çok basit deil.insanlar neler çekiyorda yine sinesine çekiyor.ben bu yuvayı kolay kurmadımki bu kadar kolay harcıyım.insan gibi konuştum anlarsa anlar gereğini yapar.anlamasa o zaman icabına bakılır.insanız beşeriz şaşarız.bir sansı herkes hak eder dimi son bi şansı?
ya kıslar bu face boook adresinin sifresini nasıl buluyosunuz bende gireceğimm...nasıl bulabilirim yaaaaaaaaa
Sen zaten baştan kabullenmişsin rus kızla mesajlaşmasını affederek...
Bunuda kabullenirsin!
--------------------------------------------------------------------------------
yaaa çok üzülüyorum allahım herkese yardım etsin ama psikolojim bozuldu burada okudukça paranoyak oldum kafamçokkarıştı
daha önce çok kereler uyardım evli bir adamın ne işi var oralarda die tamam kapatcam dedi ama yok.birde şifresiin değiştirmiş bakın şu işe ne yapocam ne yapcam delirdim.
daha öncede yapmıştı bi daha olmıcak demişti bi rus kızla msj atmıştı yakalamıştım delircem vala 6 aylıkta evliyi zne yapcam kafayı yicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?