- 25 Nisan 2014
- 492
- 171
- 83
- Konu Sahibi derindeniz_55
-
52 günlük oğlum dün gece tam 6 saat ağladı sonra saç kurutma makinasını kaşıkların tuttum masaj yaptım uyumustu. Sabah altını almak için açtım hiç cis yapmamıştı şaşırdım tam o sırada kopkoyu renkte idrar yaptı ve bezi actigimda bir damla pembe kan gordum esim öğretmen çalışıyor bulunduğum yerde hastane yok. Şehir dışına çıkmam lazım. Ne yapicam uyudu şimdi .panik oldum lütfen yardım edin konumu taşımayı n ne olur
52 günlük oğlum dün gece tam 6 saat ağladı sonra saç kurutma makinasını kasiklarina tuttum masaj yaptım uyumustu. Sabah altını almak için açtım hiç cis yapmamıştı şaşırdım tam o sırada kopkoyu renkte idrar yaptı ve bezi actigimda bir damla pembe kan gordum esim öğretmen çalışıyor bulunduğum yerde hastane yok. Şehir dışına çıkmam lazım. Ne yapicam uyudu şimdi .panik oldum lütfen yardım edin konumu taşımayı n ne olur
Eşim izin alamaz ki öğle arası gelecek ve bir satte şehir dışına çıkamayız ben de tek basıma gidemem hiç birbyeri bilmyrmEşin izin alıp gelemez mi? Ya da siz binin otobüse götürün hastaneye.
Evet bence de Ama önce iyileşmesi gerek yavrucağınsunnet kesin cozum
Sora sora bul canım Atla bi minibüse hastaneye nasıl giderim de Bundan kolay ne varEşim izin alamaz ki öğle arası gelecek ve bir satte şehir dışına çıkamayız ben de tek basıma gidemem hiç birbyeri bilmyrm
Okulun ilk günü oğlu hasta neden izin alamıyor?Eşim izin alamaz ki öğle arası gelecek ve bir satte şehir dışına çıkamayız ben de tek basıma gidemem hiç birbyeri bilmyrm
İlcedeyim il iki saaat uzaklıkta araba belirli saatlerde oluyorOkulun ilk günü oğlu hasta neden izin alamıyor?
Evde sizin yapacağınız bir şey yok oğlunuz için öğrenin hastaneye gidip gelmeyi.
ilçe de misiniz? İlde hastane yok mu?
Aslında sağlık ocağı bile olur Basit bişey ama hemen ilaç kullanmak gerek Ki şehre bile gitmenin bi çaresini bulursunuz canım bu kadar zır değil yaOkulun ilk günü oğlu hasta neden izin alamıyor?
Evde sizin yapacağınız bir şey yok oğlunuz için öğrenin hastaneye gidip gelmeyi.
ilçe de misiniz? İlde hastane yok mu?
Sağlık ocağına götürün o zaman.İlcedeyim il iki saaat uzaklıkta araba belirli saatlerde oluyor
Bana göre bunlar bahane değil. Nette firmaların numaralarını bulun yer ayırtın binin bir taksiye doğru otogara otobüse binin il merkezine gidin. Merkezde de taksiye binip hastaneye ulaşabilirsiniz.İlcedeyim il iki saaat uzaklıkta araba belirli saatlerde oluyor
Neyin bahanesinden bahsediyosunuz ne firması dört bin nüfuslu yerde otogarı bile olmayan insanların belirli saatlerde ustuste tavuk gbi oturduğu merkeze iki saatlik mesafede bulunan bu yerde dediklerinizi yapmak mümkün değil sağlık ocağına gidiyorumBana göre bunlar bahane değil. Nette firmaların numaralarını bulun yer ayırtın binin bir taksiye doğru otogara otobüse binin il merkezine gidin. Merkezde de taksiye binip hastaneye ulaşabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?