Kızlar çok acil

derindeniz_55

sağlıklı ol kuzummmm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
492
171
83
52 günlük oğlum dün gece tam 6 saat ağladı sonra saç kurutma makinasını kasiklarina tuttum masaj yaptım uyumustu. Sabah altını almak için açtım hiç cis yapmamıştı şaşırdım tam o sırada kopkoyu renkte idrar yaptı ve bezi actigimda bir damla pembe kan gordum esim öğretmen çalışıyor bulunduğum yerde hastane yok. Şehir dışına çıkmam lazım. Ne yapicam uyudu şimdi .panik oldum lütfen yardım edin konumu taşımayı n ne olur

ayy kıyamam yaaa canım eşin izin alsın götürün hastaneye, sağlıktan önemli değil hiç bişey

İdrar yollarını üşütmüş telaş yapma Yaşına uygun bi antibiyotikle düzelir üç dört güne Çok acı veriyodur ama canım benim yaa Biz büyüklere oluyor zor dayanıyoruz

Eşin izin alıp gelemez mi? Ya da siz binin otobüse götürün hastaneye.

idrar yollari enfeksiyonu olabilir.vakit gecirmeden doktora gitmelisiniz.bulundugunuz yerde otobüs ya da minubus var mi?ya da arabasi olan bir komsunuz?

Evet idrar yolları enfeksiyonu olmuş sağlık ocagidami yok canım orda götür zaten olağan bişey hemen baslarsin ilaca

Eşim izin alamaz ki öğle arası gelecek ve bir satte şehir dışına çıkamayız ben de tek basıma gidemem hiç birbyeri bilmyrm
Okulun ilk günü oğlu hasta neden izin alamıyor?
Evde sizin yapacağınız bir şey yok oğlunuz için öğrenin hastaneye gidip gelmeyi.
ilçe de misiniz? İlde hastane yok mu?

En doğrusu doktora götürmeniz. İlla hastane olması şart değil. En yakın aile sağlı merkezine, aile hekimine gidebilirsiniz. Olmadı daha önce götürdüğünüz bir hekim varsa telefonla ona ulaşmayı deneyin. Bu arada mümkün olduğunca çok su içirin. Geçmiş olsun

Evde sizin yapacağınız bir şey yok oğlunuz için öğrenin hastaneye gidip gelmeyi.
İlcedeyim il iki saaat uzaklıkta araba belirli saatlerde oluyor

Aslında sağlık ocağı bile olur Basit bişey ama hemen ilaç kullanmak gerek Ki şehre bile gitmenin bi çaresini bulursunuz canım bu kadar zır değil ya

derindeniz_55 canım biraz sakin ol.. bebeğin yeteri kadar emmiyormu.. o gördüğün kan değil korkma sadece kristal vucud susuz kalmış ondan gelmiş.. idrarının koyu olmasının sebebide bu.. doktora götür tabiki en kısa zamanda ama gidene kadar bol bol emzir.. çay kaşığıyla birazcık su ver .. aynışeyleri yaşadım bende kızımda..

Bana göre bunlar bahane değil. Nette firmaların numaralarını bulun yer ayırtın binin bir taksiye doğru otogara otobüse binin il merkezine gidin. Merkezde de taksiye binip hastaneye ulaşabilirsiniz.
Neyin bahanesinden bahsediyosunuz ne firması dört bin nüfuslu yerde otogarı bile olmayan insanların belirli saatlerde ustuste tavuk gbi oturduğu merkeze iki saatlik mesafede bulunan bu yerde dediklerinizi yapmak mümkün değil sağlık ocağına gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…