- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
- Konu Sahibi derindeniz_55
-
Çok az emiyor mama takviyesi yapıyorum sutum yetmiyorEmiyor mu beslenmesi nasıl susuz kaldığı zamanda idrardan kan gelebilir. Enfeksiyon kaynaklı da olabilir eşiniz olmasa da siz götürmek zorundasınız sağlık ocağı da uzmana yönlendirir vakit kaybetmeyin boşa
Nasıl isterseniz.Neyin bahanesinden bahsediyosunuz ne firması dört bin nüfuslu yerde otogarı bile olmayan insanların belirli saatlerde ustuste tavuk gbi oturduğu merkeze iki saatlik mesafede bulunan bu yerde dediklerinizi yapmak mümkün değil sağlık ocağına gidiyorum
Mamayı içiyor mu peki kaç saatte bir kaç cc alıyor suya fazla mama atmıyorsunuz değil mi? susuz kalmış büyük ihtimal endişe edilecek bir durum değil ama beslenmesini bir görüşünÇok az emiyor mama takviyesi yapıyorum sutum yetmiyor
azmama almıştır suyu az olmuştur belkide siz doktora gidene kadar emzirin su takviyesi yapınÇok az emiyor mama takviyesi yapıyorum sutum yetmiyor
İçiyor iki ölçek altmış cc su fakat geri kusuyor genelde ve aciktigini hissettigimde tekrar emziriyirum doymazsa tekrar mama istediği zaman yapıyorum.Mamayı içiyor mu peki kaç saatte bir kaç cc alıyor suya fazla mama atmıyorsunuz değil mi? susuz kalmış büyük ihtimal endişe edilecek bir durum değil ama beslenmesini bir görüşün
Altı aya kadar suya gerek yok dedikleri için ben az vermistimazmama almıştır suyu az olmuştur belkide siz doktora gidene kadar emzirin su takviyesi yapın
Senğrğm mamayı az veriyorsunuz.. çocuk doymadığı içinde ağlıyordur.. azar azar gazını çıkararak verin.. gaz önleyici biberon kullanın.. hızlı emdiği ve bunun içinde gaz olduğu için kusuyordur.Altı aya kadar suya gerek yok dedikleri için ben az vermistim
Ben de doymuyor diye mama vwriyordum doktor verme kustugu halde iyi kilo almış mamaya gerek yok dedi bende çok ağlayıp içmek istediği için veriyorum yine de suyu yeni duydum az ax vwriyordum dun gece durmadan aglayinca bir değişiklik olduğunu düşündüm bezde de turuncu idrarı görünce korktum vallaaSenğrğm mamayı az veriyorsunuz.. çocuk doymadığı içinde ağlıyordur.. azar azar gazını çıkararak verin.. gaz önleyici biberon kullanın.. hızlı emdiği ve bunun içinde gaz olduğu için kusuyordur.
suya gelince evet anne sütü yeterliyse veya yeteri mama alıyorsa gerek kalmayabilir ama mesela benim hep taş kum hikayem vardı doktor bu durumda bebeğe su takviyesi yapılmalı demişti.. suyun zararı yok.. ki şuan çocuğunuzun yaşadığı susuz kalmaktan kaynaklı.. siz 3.4 çay kaşığı verin
Sadece anne sütü alan bebeklerde suya gerek yoktur ama mama takviyesi alıyorsa su da alması gerekir canımBen de doymuyor diye mama vwriyordum doktor verme kustugu halde iyi kilo almış mamaya gerek yok dedi bende çok ağlayıp içmek istediği için veriyorum yine de suyu yeni duydum az ax vwriyordum dun gece durmadan aglayinca bir değişiklik olduğunu düşündüm bezde de turuncu idrarı görünce korktum vallaa
Hic..Bana göre bunlar bahane değil. Nette firmaların numaralarını bulun yer ayırtın binin bir taksiye doğru otogara otobüse binin il merkezine gidin. Merkezde de taksiye binip hastaneye ulaşabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?