• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok acil

Neyin bahanesinden bahsediyosunuz ne firması dört bin nüfuslu yerde otogarı bile olmayan insanların belirli saatlerde ustuste tavuk gbi oturduğu merkeze iki saatlik mesafede bulunan bu yerde dediklerinizi yapmak mümkün değil sağlık ocağına gidiyorum
Ee biz ne bilelim senin yasadigin yerin en ince detaylarini..yardim demissin millete ben olsam boyle yapardim diyor..anlamadimki

Susuz kalmış iyi doymuyor mama ve birer kaşık su verin

saç kurutma makınesını kasıklarına nıye tuttunuz o bolgenın soguk olması gerekıyor

Saç kurutma makinesi yerine sıcak su torbası koysanız daha iyi olurdu sanki..
Acil durumlarda eğer hastaneye gitme imkanınız olmazsa aile hekimine gidebilirsiniz .Sonuçta daha ehil insanlar.
Bebeklerde suya gerek yok ama bu anne sütü alanlar için geçerli. Sanırım mama takviyesi yapıyorsunuz bu durumda yinede suya ihtiyaç olabilir.. Geçmiş olsun umarım önemli birşeyi yoktur.

52 günlük oğlum dün gece tam 6 saat ağladı sonra saç kurutma makinasını kasiklarina tuttum masaj yaptım uyumustu. Sabah altını almak için açtım hiç cis yapmamıştı şaşırdım tam o sırada kopkoyu renkte idrar yaptı ve bezi actigimda bir damla pembe kan gordum esim öğretmen çalışıyor bulunduğum yerde hastane yok. Şehir dışına çıkmam lazım. Ne yapicam uyudu şimdi .panik oldum lütfen yardım edin konumu taşımayı n ne olur :KK43:
Dr şart canım enfeksiyon olabilir çok geçmiş olsun banyo yaptır pipisine ılık su tutarak dr yaptığı gibi sünnet derisini geriçek sen yapamazsan eşin yapsın öyle yapar sünnet deriside yapışmış olabilir eğer her bez değişiminde geri çekmiyorsanız

Ambulansı ara arkadaşım? başka yol yok yani. ihmale gelmez, yazık yavrunun canı yanıyordur. Ambulans en kesin net kısa çözüm.nerde olurlarsa olsunlar gelirler. kimsede size hesap soramaz niye çağırdın diye. eşine söyle ve git yani.

ayrıca saç kurutma makinasını bebekten KESİNLİKLE uzak tutun. normal insanlara bile zararlı bişeyi bebeğe niye tuttunuz.

52 günlük oğlum dün gece tam 6 saat ağladı sonra saç kurutma makinasını kasiklarina tuttum masaj yaptım uyumustu. Sabah altını almak için açtım hiç cis yapmamıştı şaşırdım tam o sırada kopkoyu renkte idrar yaptı ve bezi actigimda bir damla pembe kan gordum esim öğretmen çalışıyor bulunduğum yerde hastane yok. Şehir dışına çıkmam lazım. Ne yapicam uyudu şimdi .panik oldum lütfen yardım edin konumu taşımayı n ne olur :KK43:
İdrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilir, ben de üç dört yaşında ağır olmuştum. Kan geliyordu küçük tuvalette. Yediğim serumlari hatırlıyorum mesela. Biz de ilçedeydik babam öğretmendi. Sağlık görevlisi arkadaşıydi aksamlari gelir serumu takardi. Bu yaşımda hala var ama kan falan yok tabi o geçti. Gerisi de tedaviyle halloluyor. Ben tedaviyi reddetmistim maalesef hap icemedigim için. Korkmayin yani.

Back
X