:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:kimse bana akıl vermiyo kafayı yemk üzereyim önceden ailemle nişanlım arasında olanları size yazmıştım ama bu son olanlar canımı çok sıktıannem bi türlü nişanlımı istemiyor bu sefer yeni yasaklar koymaya başladı nişanlımı haftada 1 gün 3 saat bizim evde annemin yanında görüşmeme izin veriyo dışarıya başbaşa çıkamam yasak düğün tarihi alamıyorum 3 4 yul unut diyo zaman geçsin belki ayrılırsın diyo nişanlımla aramızda birbirmize bazen karıcım kocacım diyehitap ediyoruz onun içinde eğerki bi daha dersen senin ne düğününe ne evine ne nikahını gelirim dedi bende niyeistemiyosun ne kusurunu gördün dedim itici bitipi var dedi maddi açıdan sıkıntı çekiceksin dedi bende o zman niye nişan yaptınız dedim sen istediğin için dedi bende ama ben şimdi evlenmekistiyorum çok mutluyum seviyorum anne dedim napim dedi şimdi konuşmuyoruz annemle nişanlımı çok seviyorum kızlar arada kaldım nişanlımda bende nişanlımın aileside bi an önce düğün olsun istiyoruz artık çünkü 1,5 yıldır nişanlıyımnolurr yardım edinnn :a015::a015::a015::a015::a015::a015: